ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

'Inferno' του Νταν Μπράουν




Διάβασα πριν 3 μέρες  το 'Inferno' του Νταν Μπράουν που αποτέλεσε την έμπνευση για μένα (μουά) να τα χώσω .. Το στυλ και η δομή είναι η ίδια με τα προηγούμενα του. Θα έλεγα ότι πλέον έχει γίνει εύπεπτος στο στυλ και στη δομή και αν έχεις διαβάσει όλα τα προηγούμενά του, το βιβλίο καθίσταται πλέον κατάλληλο για παραλία ένα είδος best seller.
Τρέξιμο και μυστήριο στους δρόμους της Φλωρεντίας, και με Δάντη μάλιστα!
οι κακές γλώσσες δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι αυτή τη φορά κάποιες σκηνές στις σελίδες του βιβλίου είναι έτσι δοσμένες, ώστε να «βοηθήσουν» στην απόδοσή τους σε μία χολιγουντιανή υπερπαραγωγή...Κι εδώ που τα λέμε, τι να διαβάζεται σε εικοσάλεπτες συνέχειες ενώ είσαι στο λεωφορείο για τη δουλειά; Προφανώς όχι καμιά φιλοσοφική διατριβή.  αυτό καλό είναι ...
 Μπορεί να φταίω και εγώ που μεγάλωσα και έχω γίνει πιο επιλεκτική και καχυ ποπτη  Η κεντρική ιδέα ωστόσο είναι για ακόμη μια φορά θα έλεγα ενδιαφέρουσα...αν και το όνομα του συγγραφέα στο εξώφυλλο του βιβλίου, είναι μεγαλύτερο από τον ίδιο τον τίτλο του βιβλίου. Υπεροψία;καβάλησε το καλαμάκι , Τον έβαλε πάνω ο εκδότης; Τι να πεις.... Οι πλείστοι για ένα όνομα ζούμε και ένα όνομα πουλούμε. Αν και προσωπικά προτιμώ να μου βγει το όνομα παρά το μάτι.

 ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured