ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλό Μήνα ...Επιτελούς Σεπτέμβριος !!!



Καλήμερα μας...Καλό Μήνα να έχουμε και επιτέλους μπαίνουμε επισήμως στο φθινόπωρο τώρα θα μου πεις γιατί τόση χαρά για το Σεπτέμβρη ??.

Μετράω αντίστροφα 14+ σήμερα μέρες έμειναν να κλείσω εδώ στον Άνεμος ... και Back To Home Sweet Home ...Πεθύμησα το σπιτάκι μου να κλείσω τα παράθυρα να μην εχει αέρα σκόνη άμμος μουσική μέρα νύχτα ...να ξεκουφαθω ..μια φίλη μου είπε είναι προσωρινή η μόνιμη η κώφωση σου να το κοιτάξεις ...3 χρόνια τώρα επανέρχεται αν φέτος γίνει μόνιμο ίσως είναι και καλύτερα θα ακούω επιλεκτικά ότι με συμφέρει γιατί θα ειναι ΔΥΣΚΟΛΗ..η επιστροφή στην Αθήνα θα μου πάρει χρόνο να μαζευτω σε ένα διαμέρισμα να μαζέψω τα μυαλά μου τον σκόρπιο κόσμο μου θα μου λείψει η θάλασσα τα πρωινά μου καφεδάκια στην κουνιστή μου καρέκλα ο κόσμος μου η χαλαρότητα και η φύση ρε γαμώτο!!! Anyway..
Έχω ακόμα 14 μέρες να τα απολαύσω να τα αποθηκεύσω στο σκληρό μου και να τα επαναφέρω στις μαύρες μου στη μνήμη μου όταν έχω ανάγκη εικόνες να αντλώ δύναμη ...

Φθινόπωρο πια! Oι διακοπούλες τέλος λοιπόν ! ότι ζήσαμε, ζήσαμε... ότι είδαμε, είδαμε...Περάσαμε όμορφα και ξεκουραστήκαμε αρκετά.
Οι καλοκαιρινές εικόνες θα μείνουν  ζωγραφισμένες στο μυαλό και την ψυχή  μας... Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!
Καλό μας μήνα λοιπόν!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured