ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Φθορά του Χρόνου- στο Γάμο !!



Tι είναι άραγε αυτό που εξατμίζει σιγά-σιγά τον έρωτα μέσα σε ένα γάμο ή σε μια σχέση?
Η ρουτίνα? ..Οι περισσότεροι αυτό λένε ..αλλά μήπως συμβάλουμε και εμείς οι ίδιοι σε αυτήν την ρουτίνα?...και έτσι αφήνουμε χαραμάδες και σιγά σιγά γίνονται τρύπες που μας καταπίνουν και τσουπ σκάνε μύτη τρίτα πρόσωπα για να καλύψουν κενά που αφήσαμε και γίνανε τρύπες ..και συ νομίζεις οτι βρήκες την αδελφή ψυχή...και σου ξυπνάει τον  έρωτα που σε εμπνέει, που σε κάνει να νιώθεις ελκυστική, που σου ξυπνά αισθήσεις ξεχασμένες ή βαθειά κρυμμένες...

και το αντίστροφο ..τον κάνεις να αισθάνεται Άντρας κυνηγός ηγέτης δυνατός τον θαυμάζεις τον υπερυψώνεις ...,ως τον απόλυτο έρωτα μ’ έναν άνθρωπο που είναι το άλλο μας μισό και νιώθουμε μαζί του την απόλυτη αρμονία, κατανόηση και πληρότητα...Δεν μπορείτε να τον/την βγάλετε από το νου σας, νιώθετε ότι φθάνετε σχεδόν στην τρέλα, όταν βρίσκεστε μακριά του/της και νιώθετε ότι σας ενώνουν πολλά κοινά σημεία και ενδιαφέροντα. Το πρόβλημα διογκώνεται, όταν διαπιστώσετε ότι βρήκατε σ’ εκείνο το πρόσωπο όλα αυτά που χάνατε όλο αυτό το διάστημα και δεν τα έχετε στην υπάρχουσα έγγαμη σχέση σας. Τι θα κάνετε, λοιπόν, αν συναντήσετε το άλλο σας μισό και είναι παντρεμένο ή είστε εσείς παντρεμένος/η ή και οι δύο;
Δύσκολη υπόθεση... 
Πόσο σίγουροι είστε ότι πράγματι αυτός ο άνθρωπος είναι η αδελφή ψυχή σας; Αν πάλι είστε βέβαιοι, γιατί δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε κάποια σχέση ή κάποιο έρωτα, η επιλογή είναι δική σας...έτσι κι αλλιώς !!!
Μήπως έχετε ξεχάσει ότι η φθορά της καθημερινότητας και οι εμπειρίες που θα προστίθενται ως βαρίδια ακόμα και στη νέα σας σχέση θα αρχίσουν κάποια στιγμή να αλλοιώνουν την εικόνα αυτή που έχετε για το άλλο πρόσωπο; Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που ζευγάρια ξεκινούν με την αίσθηση ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό και μπροστά στις πρώτες δυσκολίες και ταρακουνήματα δεν είναι σε θέση να θυμηθούν από πού ξεκίνησαν με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκαν, δε θυμούνται καν γιατί τον ερωτεύτηκαν
και βρίσκεσαι διχασμένος στη Ζωή σου.με δυο Συντρόφους!!!.
Λοιπόν..άλλο ρόλο παίζει ο σύντροφος και άλλο ο εραστής. Κι όσο αυτά τα 2 είναι ξεκάθαρα και διαχωρισμένα, όσο υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει άμεση απειλή προς την οικογένειάκο σας περιβάλον... Η απειλή θα υπάρξει, αν κάποιος από τους 2 υπερβεί τα εσκαμμένα.!!!
Για να το καταλάβουμε καλύτερα αυτό, θα πρέπει να το δούμε σε πρακτικό επίπεδο. Το πλυντήριο ρούχων είναι για τα ρούχα και των πιάτων για τα πιάτα. Δεν υπάρχει ένα πλυντήριο και για τα δύο. Αν δοκιμάσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε αντίστροφα ή να τα βάλουμε όλα μαζί σε ένα, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά!..Και για το τέλος σκεφτείτε!!!



Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΕΥΤΗΧΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. .ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ !!!Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ`!!

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι κάποιες φορές στη ζωή μας συναντάμε κάποιους ανθρώπους, για να ανακαλύψουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να αποσαφηνίσουμε καλύτερα τι θέλουμε από τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τη ζωή μας. Μπορεί να είναι οδυνηρή η διαπίστωση ότι μία σχέση «δεν ήταν γραφτό» να υπάρξει, αλλά θα πρέπει να το παλέψετε και να εργαστείτε για το γάμο σας. Ναι, είναι δύσκολο να αγαπάτε δύο ανθρώπους ταυτόχρονα και με διαφορετικό τρόπο και να βρίσκεστε σε αυτό το δίλημμα. Εξερευνήστε τα συναισθήματα, τις επιλογές και τις σκέψεις σας για τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας. Αν η απάντηση που παίρνετε είναι «ο μόνος λόγος που μένω είναι τα παιδιά» και ουσιαστικά δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που αποφασίσατε κάποια στιγμή να μοιραστείτε τη ζωή σας κάτω από την ίδια στέγη, τότε υπάρχει πρόβλημα... Θα πρέπει θα δείξετε ειλικρίνεια και να μην είστε σύντροφοι κατ’ επίφαση !!!!
Καλά ξεμπερδέματα...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured