ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Την μαλακίαν πολλοί ηγάπησαν, τον μαλάκα ουδείς.



Ολοι οι άντρες έχουν πληγωθεί σε κάποια στιγμή τη Ζωή τους απο μια γυναίκα.. Ολοι  έχουν χάσει κάποια στιγμή τελείως τον έλεγχο και έχουν γινει μαλάκες σε γυναίκα.. Απο την άλλη δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εχει φερθεί άδικα και λιγο-πολυ σα σκύλα σε καποιον που είχε αγνα αισθήματα για αυτη.. απλά και μόνο γιατί δεν συναρπαζόταν απο αυτόν.. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη απο τα οποια μαθαίνουμε τον εαυτό μας..Λέμε Τώρα.. Μέχρι εδώ καλά.. 

Ποιος ειναι ο μαλάκας-άντρας? Μεταφορικά πάντα μιλάμε.. Ο μαλάκας είναι αυτός που δεν χρησιμοποιεί την λογική και κάνει συνέχεια τα ιδια και ιδια λάθη αλλά θεωρεί οτι είναι ακέραια σωστός..
Υπάρχουν πολλά ειδη μαλάκα-άνδρα και εκφράζονται με διαφόρους τρόπους..

 Ας δούμε μερικά παραδείγματα..
Είναι ο τρυφερός, ευαίσθητος και ρομαντικός μαλάκας-άντρας που επικαλείται συνέχεια την λεξη αγάπη και ξαμολάει ενα καρο μαλακίες στη γυναίκα για να την συγκινήσει παρόλο που ειναι ανίκανος να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες της.. Θα σε πάρω να φύγουμε με βάρκα την Ελπίδα και σημαία την αγάπη ενώ θα παίρνουμε καινούργια σώβρακα στις εκπτώσεις ενα πράγμα..
Υπάρχει ο «μο@...ς».. Είναι αυτός που μιλάει συνέχεια και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντυπωσιάσει την γυναίκα λέγοντας της τραγελαφικά πράγματα.. Κάνει τα πάντα για να ρίξει μια γυναίκα στο κρεββάτι για να την καταχωρήσει με ενα νούμερο στο αρχείο με τις κατακτήσεις του.. Εχει πάρα πολλές φίλες και δεν θα διστάσει να προσπαθήσει να ξαναρίχνει την ίδια γυναίκα για να αποδείξει οτι είναι ακαταμάχητος..

Άλλος μαλάκας-άντρας ειναι αυτός  που ξοδεύει ολα τα λεφτά του σε ψαγμένα  εστιατόρια, σε ακριβά δώρα, σε φρου-φρου και αρώματα προσποιούμενος οτι δεν σκέφτεται το σεξ και το θεωρεί αποτέλεσμα μιας γκλάμουρ βραδιάς.. Άλλη παραλλαγή του είναι να προσφέρει υλικά αγαθά για να συνεχίζει να.... με την δικαιολογία οτι θέλει να κάνει ευτυχισμένη τη σύντροφο του..Ο πιο συνηθισμένος τύπος μαλάκα-άντρα όμως είναι αυτός που ενώ δεν είναι μαλάκας-άντρας τον προσποιείται για να καταφέρει να π@....ει.. Αυτοί οι άντρες έχουν καταλάβει συνειδητά ή ασυνείδητα οτι οι γυναίκες προτιμούν σεξουαλικά το αλαζονικό αρσενικό με Α-κεφαλαίο.. Οι γυναίκες δηλαδή έλκονται περισσότερο απο τα «κακα παιδια».. απο σκληρούς και εγωκεντρικούς άντρες.. θέλουν τον άντρα να τους φερθεί και λίγο αυταρχικά για να υποταχθούν σαυτον.. Όταν δηλαδή οι γυναίκες μιλάνε για καλοσύνη και τρυφερότητα λένε ψέμματα γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν και τις προδίδουν οι επιθυμίες τους έστω και ασυναίσθητα.. Θεωρούν οτι η αγάπη μπορεί να αλλάξει τα πάντα και δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση να τους αλλάξουν.. Άρα έλκονται απο αυτούς.. 
Το ερώτημα είναι τώρα... Είναι τόσοι πολλοί λοιπόν οι μαλάκες-άντρες γύρω μας? Άμα ψαχτουμε θα βρούμε πολλά παραδείγματα μαλάκα-άντρα.. αυτά είναι κάποια που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.. Σίγουρα όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει κάποιον και έχουν μάθει να τους ξεχωρίζουν... Η μεγαλύτερη περιουσία μιας γυναίκας απο τη στιγμή που γεννιέται είναι η ικανότητα της να αγαπάει και είναι η γυναίκα που κάνει τους κανόνες του παιχνιδιού.. 
Γιατί λοιπόν διαμαρτύρεσαι οτι θα σε πληγώσουν οι άντρες όταν εσύ προτιμάς να δοθείς σε ενα «καθαρματακι» για λίγη αδρεναλίνη και να εισπράξεις πολύ πόνο άδικα?
Ο άντρας είναι κυνηγός απο τη φύση του.. και θέλει να αποδεικνύει στη γυναίκα απεγνωσμένα οτι είναι Άντρας.. Θα κάνει και καμιά «μαλακια» με το να φλερτάρει κανα θηλυκό που θα τύχει στο δρόμο του..  Είναι κάτι αντίστοιχο με την επιθυμία της γυναίκας να αρέσει και να τραβάει την προσοχή των ανδρών όταν δεν είναι με το σύντροφο της..  Δεν πρέπει να βιαστεί η γυναίκα να του βάλει ταμπέλες χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσει τον εαυτό του.. Ακόμα και αν είχες την χειρότερη εμπειρία με κάποιο τύπο μαλάκα-άντρα αυτό δεν σημαίνει οτι  όλοι οι άντρες είναι έτσι..
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured