ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«A picture of me without you» !!!!



Όταν λες τα σωστά πράγματα τη λάθος στιγμή και στο καπάκι μετανιώνεις και ζητάς συγχώρεση, φαίνεσαι θεόμουρλη ??? Ρωτάω !!!
Έχω μια τάση να το κάνω αυτό. Κρατάω μέσα μου διάφορα και ξεσπάω στο πλέον ακατάλληλο χρονικό σημείο. Ορισμένους ανθρώπους τους θαυμάζω που με ανέχονται ακόμα. Κι αν δεν με υποφέρουν πια δεν τρέχει τίποτα, διότι προφανώς έφθασε η ώρα να φύγουμε ο ένας από τη ζωή τού άλλου. «A picture of me without you» από δω και πέρα που τραγουδούσε κι ο μακαρίτης ο George Jones... Άρα το μόνο που μου μένει είναι να μην ξαναζητήσω συγγνώμη, έτσι ώστε να φαίνομαι μουρλή κατά το ήμισυ.
«Πάλι τα ίδια;» ρωτώ ρητορικά τον γενειοφόρο τύπο στον ουρανό. Έτσι έχει το πράγμα. Μεγαλώνουμε, αλλάζουμε και παρ' όλ' αυτά κάνουμε τα ίδια λάθη.

 Το πολύ πολύ με διαφορετικό τρόπο.....
Απ' αλλού ξεκίνησα κι αλλού καταλήγω. Ούτε κι αυτό πειράζει. Δεν μπορώ να γράψω με συνοχή την ώρα που το τέλος της νύχτας συναντιέται με την αρχή της μέρας.
Κοιμάμαι που λες και βλέπω τα γυάλινα μάτια μιας γάτας που πεθαίνει...η πεφτω πεφτω σε ενα κενο ατελειωτο και μαρεσει ..και καλο αυτο δεν το λες !!
Αισθάνομαι πως τα πάντα μού είναι γνωστά. Τα λάθη μου και τα δικά σας (Επαναλαμβανόμενα). Οι επιθυμίες μας (Συνηθισμένες). Οι προσδοκίες μας (Επικίνδυνες). Ιεροτελεστίες που έχουμε φέρει σε πέρας χιλιάδες φορές. Μεταβάσεις από τη μια γνωστή κατάσταση στην άλλη. Κάποιος αυτοσχεδιασμός μονάχα μια στο τόσο, όπως σε μια χορογραφία.
Ακόμα και στον έρωτα -κυρίως σ' αυτόν. Προσποιούμαστε πως αγγίζουν οι καρδιές, μα το μόνο που εφάπτεται είναι το κάτω μέρος του σώματος. Το πάνω μένει ακίνητο, όπως στα sautés. Τέλεια τεχνική, εμμονή με τις παραστάσεις. (Φώτα χαμηλώνουν, βελούδινες κουρτίνες τραβιούνται, κοριτσάκια ντυμένα πεταλούδες αναγγέλουν την άφιξή μας στη σκηνή. Το καλοντυμένο κοινό υποκρίνεται πως μας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, χειροκροτεί μια άνευρη παράσταση με γαντοφορεμένα χέρια.) Χορεύουμε το μονότονο χορό μας με μάτια που δεν συναντιούνται ποτέ, ενώ η καρδιά αδιαλείπτως νοσταλγεί κάτι που δεν πρόκειται να αποκτήσει στον αιώνα τον άπαντα....ΑΜΗΝ !!
Και το Ιππικό δεν έρχεται.
Περικύκλωσε τις άμαξές σου και έλπιζε για το καλύτερο.

 Ή κάλεσε το δικό σου.


,

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured