ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι... ανάβει το κάθε ζώδιο και τι το ξενερώνει;Νο2



ΛΕΩΝ

Το λιοντάρι αγαπά το χλιδάτο σεξ, το άνετο, το κομψό. Θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ. Έχει αυτοπεποίθηση και προσφέρει ηδονή, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες, είναι αισθησιακός και γενναιόδωρος και διαθέτει τεράστια αντοχή. Το παίζει λίγο δύσκολος, απαιτεί πόθο και πάθος από την παρτενέρ του. Είναι ηγέτης και περήφανος και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι απαιτητικός και αυτοσχεδιάζει. Κρύβει τα συναισθήματά του. Θέλει επαίνους και αναγνώριση. Έχει μια σεξουαλική αύρα που δύσκολα αντιστέκεσαι. Δεν ερωτεύεται γρήγορα, χρειάζεται υπομονή.
Του αρέσει η συζήτηση στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός εραστής είναι. Εξαντλεί τη σύντροφό του και αναζητά την ποιότητα. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος και νιώθει όμορφα η σύντροφός του να φτάνει σε οργασμό. Του αρέσει να ζει έντονα, είναι αχόρταγος σεξουαλικά. Το σεξ τον επιβεβαιώνει. Αγαπά τα ακριβά εσώρουχα. Τα χάδια στον αυχένα, το μασάζ και τα φιλιά στην πλάτη τον χαλαρώνουν. Μερικές φορές του αρέσει το ωμό σεξ. Είναι δεινός εραστής, συνήθως ωραίος άντρας και μετά την πράξη, θέλει να κοιμάται.

Η Λιονταρίνα είναι τολμηρή, θαρραλέα και διεκδικεί αυτό που της αρέσει. Έχει δυνατή φωνή και αναζητά έναν άντρα δυνατό, με αυτοπεποίθηση. Στο σεξ παίρνει το παιχνίδι πάνω της και θέλει να της δίνεσαι ολοκληρωτικά. Θέλει συχνό σεξ, παίρνει πρωτοβουλίες και σε ταξιδεύει στον έβδομο ουρανό.

Πρόβλεψη: Θα ζήσεις έντονες ερωτικές καταστάσεις, ίσως και παράνομες. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη. Το πάθος θα σε ταξιδέψει. Νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν ανατροπές. Βάλε μέτρο!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ντροπαλός, λίγο πουριτανός, αναζητά την ποιότητα. Γοητεύει με την ηρεμία και τη φινέτσα του. Έχει φαντασιώσεις και όταν ξεπεράσει τα ταμπού, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος. Απαιτεί καθαριότητα, υγιεινή και ωραίες μυρωδιές. Θέλει το κορμί να είναι απαλό σαν χάδι. Δύσκολα αλλάζει ερωτικές συνήθειες, θέλει να δίνει κατεύθυνση στη σεξουαλική πράξη και αν κάτι δεν πάει καλά, είναι ικανός να ντυθεί και να φύγει. Η ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα εμποδίζει τον αισθησιασμό του. Θέλει χιούμορ και εμπιστοσύνη. Είναι συντηρητικός, σταθερός και του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Είναι μοναχικός και κλειστός. Δεν εκδηλώνεται εύκολα. Αν δεν αγγίξεις την ψυχή του, μπορεί να γίνει πολύ ψυχρός στο κρεβάτι. Θέλει αγάπη για να ξεδιπλωθεί.
Έχει ψηλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ψάχνει πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ. Αγαπά τα κορίτσια από σπίτι αλλά και τα άτακτα. Θέλει να ξέρει με τι γυναίκα έχει να κάνει και πολλές φορές περιμένει την άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα. Αποδίδει καλύτερα όταν έχει τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Μην δοθείς αμέσως για να καταλάβει πως έχεις αυτοέλεγχο. Συμβιβάζεται όταν δεν βρίσκει τον τέλειο εραστή. Είναι ανυπόμονος και πολλές φορές έχει πρόωρο οργασμό. Λιώνει με χάδια στην περιοχή της κοιλιάς. Το μασάζ με αρωματικά έλαια τον εξιτάρει. Μετά από ένα καλό κρεβάτι, συνήθως κοιμάται καθότι δεν θεωρείται και ιδιαίτερα ρομαντικός. Ερωτογενής ζώνη είναι τα οπίσθια.

Η γυναίκα Παρθένος κρατά μυστικό το παρελθόν της. Είναι σχολαστική, καθαρή, αγαπά την υγιεινή. Αργεί να φτάσει στην ηδονή αλλά μετά ανταμείβει. Όταν ξεπεράσει τις αναστολές της, επινοεί συνεχώς απίστευτα τεχνάσματα.

Πρόβλεψη: Οι νέες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές και λίγο παρακάτω θα μετατραπούν σε σοβαρές δεσμεύσεις. Μην τυφλωθείς από το πάθος!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπερδεύει την αγάπη με το σεξ. Είναι πολύ ερωτικός και μιλάει την ώρα της σεξουαλικής πράξης. Του αρέσουν τα ωραία λόγια, η όμορφη ατμόσφαιρα, το ωραίο κορμί, οι καμπύλες και τα δαντελωτά εσώρουχα. Είναι αισθησιακός, δοκιμάζει πράγματα και μισεί το χυδαίο και το extreme. Είναι ρομαντικός, σέβεται τις ανάγκες του άλλου και προσπαθεί να τον φτάσει στον έβδομο ουρανό. Ξέρει να διεγείρει τις αισθήσεις, δίνει περισσότερα απ’όσα παίρνει. Έχει μεγάλη καρδιά και λίγο εγωισμό. Γίνεται καλός σύζυγος. Είναι ευγενικός και συχνά κρύβει αλήθειες για να μην πληγώσει τη σύντροφό του. Έχει καλούς τρόπους και απεχθάνεται την αγένεια. Είναι εγκεφαλικός και θέλει να πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις του.
Προτιμά την ποιότητα και δεν το κάνει συχνά. Θέλει σεξ με συναίσθημα και αισθησιασμό. Προσαρμόζετε σε όλες τις καταστάσεις. Είναι κτητικός και απαιτητικός και μερικές φορές ηδονοβλεψίας. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά και τα χάδια. Στο κρεβάτι, υπακούει σε διαταγές. Νομίζω θα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μιλάει για τις σεξουαλικές του ανάγκες. Κάνει έρωτα σε περίεργα μέρη. Προτιμά το ξεκούραστο σεξ. Τα χάδια στην πλάτη τον εξιτάρουν και αν διαθέτεις επιδέξια χέρια, θα τον κάνεις να ριγήσει. Αν τον παραμελήσεις, θα σε απατήσει για να επιβεβαιωθεί. Αν δεν τον κεντρίσεις έξυπνα, έχεις χάσει το παιχνίδι.

Η γυναίκα Ζυγός είναι θηλυκή, επιδειξίας, φινετσάτη, ευγενική, παίρνει πρωτοβουλίες. Της αρέσει να την ξελογιάζουν με τρόπο. Την τραβάει το χρήμα και η κοινωνική καταξίωση του άντρα. Πετυχαίνει πάντα το στόχο της.

Πρόβλεψη: Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ερωτικό. Άτομα από τον επαγγελματικό ή φιλικό κύκλο τρέφουν συναισθήματα για εσένα και συ προχωράς σε σχέσεις που ποθείς αλλά δεν ήλπιζες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις προσπάθειες για να κρατήσεις αυτό που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος και συχνά εμπλέκεται συναισθηματικά στο σεξ. Είναι σεμνός και χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν ξεπεράσει την επιφυλακτικότητά του, επιστρατεύει τις άγριες φαντασιώσεις του. Εκφράζεται με το άγγιγμα και τα μάτια και δεν του αρέσει να μιλά την ώρα του σεξ. Κρύβει ένταση και μυστήριο. Δεν θεωρεί ερωτισμό μόνο τη σεξουαλική πράξη. Τρελαίνεται για τα ερωτικά παιχνίδια και κάθε είδος σεξ εκτός από το γλυκανάλατο. Δεν έχει όρια και ταμπού. Έχει φαντασιώσεις που θέλει να τις κάνει πράξη. Είναι ορμητικός και παθιασμένος, πιστός και έμπιστος. Γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα. Διαισθάνεται τις επιθυμίες της συντρόφου του.
Θεωρεί τα προκαταρκτικά απαραίτητα. Είναι κτητικός και κρύβει τα συναισθήματά του. Ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Φαίνεται ήρεμος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Η αγάπη και ο πόθος είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Εξερευνεί τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας, τα βάθη της ψυχής. Πειραματίζεται , είναι επιδέξιος και ξέρει τον τρόπο για να σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Το σεξ του δίνει ενέργεια ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. Μαγνητίζει, γοητεύει, τον τραβάνε οι ωραίες μυρωδιές. Θέλει να νιώθει πως του ανήκεις ολοκληρωτικά. Αν φλερτάρεις, τον έχεις χάσει. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες, συχνά επιπόλαιες. Έχει ανεπτυγμένες σαζομαζοχιστικές τάσεις. Τρελαίνεται για καυτά εσώρουχα και αρωματικά έλαια. Του αρέσουν το δάγκωμα, το γλείψιμο, τα χάδια στους μηρούς και το στοματικό σεξ. Ερωτογενής ζώνη τα γεννητικά όργανα. Αν δεν έχεις κάνει έρωτα με Σκορπιό, δεν έχεις κάνει ποτέ.

Η γυναίκα Σκορπιός έχει ένστικτο, διαλέγει από μακριά το ταίρι της. Δεν της αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις, ξέρει τι θέλει. Είναι καυτή στο κρεβάτι και γνωρίζει την τέχνη του οργασμού. Το παιχνίδι μαζί της είναι επικίνδυνο. Το κορμί της αφήνει ερωτικές υποσχέσεις. Σε όποιο σημείο και αν της αγγίξεις, τρελαίνεται.

Πρόβλεψη: Θα ερωτευτείς, θα απολαύσεις το σεξ, το πάθος και θα απελευθερωθείς. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και μερικές παράνομες. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις καλά και μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση ή ένα γάμο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..ΜΕΡΟΣ Νο 3....

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured