ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

''Άντε θύμα , άντε ψώνιο ''





Με αφορμή την κόντρα Τατσόπουλος και Δέσποινα Βανδή κατά Σφακιανάκη που διαβάζω και ακούω στα ΜΜΕ μας έχουν ζαλίσει θέλω να πω δυο κουβέντες ..

Ο Νότης πλασάρεται ως  ιδιαίτερος καλλιτέχνης , άρχοντας, ροκάς, ρεμπέτης και μάγκας Χρυσαυγίτης???Γνωμη μου είναι τρομερά επικίνδυνες οι δηλώσεις του τραγουδιστή γιατί  επηρεάζει μεγάλο κομμάτι της νεολαίας. το να βγαίνει και να κάνει απροκάλυπτα δηλώσεις υπέρ του φασισμού και της χούντας σε τηλεοπτικά μέσα και εικόνες που προβάλλονται σε όλα τα νοικοκυριά ...τις είδανε χιλιάδες νέοι... και αποκαλείται υμνητής της χούντας μας είπε πως μόνον η ναζιστική χ.α μπορεί να κυβερνήσει...και άλλα τέτοια κουλά...Σέβομαι την Δημοκρατία σαν θεσμό και σου δίνει το δικαίωμα να λες ότι θες οκ χωριατοξερόλα Νότη ψευδοδιανούμενε που διάβασες ένα Καζαντζάκη όταν ήσουν 17 χρονών και το παίζεις διανοούμενος οκ  Έχουμε πολλούς εξυπνάκηδες στην Ελλάδα και δεν μας τους παίρνουν να τους κάνουμε και εξαγωγή ρε γμτ!!! 
Αλλά  εν ονόματι αυτής της κουτσής δημοκρατίας που βιώνουμε στην Ελλάδα θα πω κι εγώ τη γνώμη μου για σένα φίλε Νότη ο Σφακιανάκης βρίζει για να υπάρχει..Γιατί δεν παει το ΣΔΟΕ από τον κύριο για μια εκτενή συνομιλία και έλεγχο σε βάθος εικοσαετίας, Γι αυτό το λόγο μόνο αξίζει να γράψουν οι εφημερίδες κατι για το συγκεκριμένο άτομο όπως και άλλους συναδέλφους του που το παίζουν επαναστάτες με εκατομμύρια στη καβάντζα.
Τώρα να ασχολούμαστε με τέτοια πρόσωπα... Απλώς λόγω της κατακόρυφης πτώσης του κατωτάτου αυτού είδους, life style κ.λπ., προσπαθούν να ψελλίσουν κάτι, έστω προκλητικό, μπας και επιβιώσουν.Και εσύ κυρία Μάλεα-Βανδή-Νικολαΐδη ξέχασες που έγλυφες το 1997 πλάι στο Νότη... Απο το Νότη έγινες γνωστή ....Anyway !!!Ζητώ συγνώμη απο τους φαν των δυο καλλιτεχνών  αλλά αν είχαν αρκεστεί στο να τραγουδάνε και οχι να  μιλάνε  (τύπου πολιτικές δηλώσεις) δεν  θα με  ενοχλούσαν δεν θα τους ενοχλούσα ..
Υποτίθεται πως σε μια χώρα δημοκρατική επιτρέπεται η ελευθερία του λόγου... Απ ότι όμως διαπιστώνουμε καθημερινά απ τους πολιτικούς και τα κανάλια τους σου επιτρέπουν να μιλάς όταν και εφοσον τους εξυπηρετείς. κι απο την αλλη οΤατσόπουλος ο γαμιάς..!!!!
Σιγά ρε Τατσόπουλε που πήδηξες τη μισή Αθήνα και κάτι έγινε. Εδώ ολόκληρος ΓΑΠ ασελγούσε 2,5 χρόνια επάνω μας τι να μας πει κι αυτός   ...Αν σου αρέσει η φωνή του, πήγαινε να τον ακούσεις, αν όχι, μη τον ακούς.τώρα δεν θα μου βάλεις εσύ διλήμματα .. Αν ο χασάπης μου είναι ΠΑΣΟΚτζής, να ψωνίσω απ΄αυτόν; Αν ο μανάβης της γειτονιάς είναι ΝΔίτης;τι θα γίνει τατσοπουλε  Πάλι θα φέρουμε τα χρωματιστά καφενεία; Που ζείς και ποιός είσαι ή ποιός νομίζεις ότι είσαι κι εσύ ... Μού έγινες τιμητής των πάντων... Ο διχασμός όλο και μεγαλώνει και αυτό είναι που με ανησυχεί.σε αυτή τη χώρα  πάντα  Πάμε στα άκρα!...
Ή δε θα μιλά κανείς ή όλοι!!!!
Μόνο που τέχνη και φασισμός δε συμβιβάζονται .Η τέχνη είναι ελεύθερη από στρατεύσεις , υπηρετεί τον άνθρωπο και την ελευθερία , δε διαχωρίζει Έλληνες και Πακιστανούς , η Τέχνη ενώνει και δε βάζει τείχη : από δω οι καλοί από κει οι κακοί .Όποιος βγάζει κηρύγματα μίσους δεν είναι καλλιτέχνης ,είναι απλός κανάγιας με μάσκα καλλιτέχνη .Η μπουζουκοκουλτούρα του κυρίου Σφακιανάκη μπορεί να ταιριάζει σε καθωσπρέπει νοικοκυραίους που μετά το καφενείο πάνε να πετάξουν και κανένα γαρύφαλλο αλλά δεν ταιριάζει με την τέχνη....
Κάποτε το πολιτιστικό μας δίπολο ήταν Σεφέρης-Ελύτης. Ύστερα, για αρκετά χρόνια Χατζιδάκις-Θεοδωράκης. Πες ότι περάσαμε σύντομα και από το δίπολο Σαββόπουλος-Χατζηνάσιος. Αν τώρα έχουμε καταντήσει στο Τατσόπουλος-Σφακιανάκης,υποκουλτούρα σε όλο της το μεγαλείο τουλάχιστον ο Παντελίδης και Πάολα δεν κάνουν πολιτικές δηλώσεις ακόμα...
 να το κλείσουμε το μαγαζί, γίναμε μια απέραντη μπουζουκλερή στην Ελλάδα δε μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει το επίπεδό μας. 
Έφτασε η ώρα να εγκαταλείπουμε...αυτή τη χώρα !!!!!!
Άντε θύμα , άντε ψώνιο , άντε σύμβολο αιώνιο , αν ξυπνήσεις μονομιάς θα΄ρθει ανάποδα ο ντουνίας ...Που θα πάει όμως ... θα ξυπνήσουμε ... και τότε η ιστορία θα γράψει και πάλι για αυτούς τους απίστευτους Έλληνες που έσωσαν την ανθρωπότητα από αυτά τα παράσιτα ...
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ..ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured