ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Απολογισμός Εβδομαδας Χα Χαααα !!!



Παει η Εβδομάδα Παρασκευή σήμερα άλλη μια παει και τι έγινε ?? 
τίποτα τι απολογισμό να κάνω ?? το οτι την παλεύω ακόμα με το τσιγάρο δίνω μάχη κάθε μέρα για μια τζούρα και λέω ΟΧΙ σθεναρά μεν  αλλά αντιστέκομαι ακόμα... Για να σκεφτώ..Ναι θυμήθηκα για κάποιες  αποφάσεις που πηρα να πετάξω οτι με χαλάει και λέω ΟΧΙ σθεναρά κι αυτό αλλά θα επιμείνω πρέπει 
 να γίνει για να πάω παρακάτω και θα το κάνω ...Αχ και Βαχ λοιπόν  ...τι άλλο έκανα αυτή την εβδομάδα? Μμμμ Ααα ναι Πάω σταθερά 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο εκεί τα δίνω όλα θέλω δεν θέλω Αποσιμπιέζομαι εκτονώνομαι ξεσπώ ειδικά με τον Λοκατζή την (Κατερίνα)Γυμνάστρια που μας εκπαιδεύει για ΟΙΚΑΔΕΣ ..έχω χύσει τόσο ιδρώτα σε καμιά δουλειά δεν έχω λιώσει έτσι ούτε στην κουζίνα μου τα καλοκαίρια στο μαγαζί ...Απορώ με μένα !!!
 Χρειάζομαι  αποσυμπίεση και αυτό θα το καταφέρω..μόνο λέγοντας ΟΧΙ στη Ζωή μου είναι μια μικρή λεξούλα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία...Αν δεν είσαι σίγουρος πότε να λες "ναι" και πότε "όχι", μπορεί να βρεθείς σε άσχημους μπελάδες! σας το λέω από πείρα..αφού το φιλοσόφησα αρκετά κατέληξα στο συμπέρασμα..Το ΟΧΙ σού δίνει σημαντικά εφόδια ζωής!
- Σε βοηθά να διαμορφώσεις προσωπικότητα και σωστή κρίση...Εν καιρώ βέβαια!
- Ενισχύει την αποφασιστικότητά σου...κι αυτό εν καιρώ και πολύ πόνο !!!
- Σε μαθαίνει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου...και την ταμπέλα της Σκύλλας επίσης για τους γύρω !!!
- Σε βοηθά να κάνεις καλούς φίλους!..όσοι εκτιμήσουν τα παραπάνω που διαθέτεις και  μείνουν δίπλα σου..Ήρωες !!!!
Λοιπόν Κλείνω  και παίρνω την μαυρίλα μου και φεύγω  και σας αφιερώνω γι"αυτό το Σαββατοκύριακο να χετε συντροφιά το τραγουδάκι του κηλαηδονι ..
"Ο ΎΜΝΟΣ ΤΩΝ ΜΑΎΡΩΝ ΣΚΥΛΙΏΝ"
Το άκουγα όταν ήμουν μικρή και δεν ήξερα τότε ότι πρόκειται για σοφούς κανόνες συμπεριφοράς που θα εφαρμόσω αργότερα μεγαλώνοντας στη ζούγκλα των ανθρώπων .. Ας Αποχαιρετήσουμε  την εβδομάδα  όπως της πρέπει:
Που λέμε ΟΧΙ???
 Όχι λέμε στους βλάκες,
 όχι γαμώ τους άσχετους 
όχι στους χαζούς
Όχι παιδιά στις ψόφιες, 
όχι και στους κρυόκωλους 
όχι στους σοβαρούς
ΝΑΙ!!!
 Άντε καλό μας Σ.Κ 




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured