ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ζω, άρα υπάρχω ; "I feel good"


Και που λέτε είναι, Δεκέμβριος τώρα θα μου πείτε για νέο σας το λέω  και με ξύπνησαν από τη δίπλα πολυκατοικία -κατά το τραγούδι του James Brown "I feel good"- και παλεύω εγώ με τον ύπνο αλλά μάταια άνοιξαν τα μάτια και κουνιόμουνα στο κρεββάτι με ρυθμό..Ναι ναι μην κοροϊδεύεται  καθόλου! 
Να σήμερα κοιμήθηκα οκτάωρο και (βασικότερον) συνεχόμενο μετά από πολύ καιρό... Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Προχθές είχα έναν πονοκέφαλο από δω μέχρι τη λίμνη Πλαστήρα!..λέμε τώρα..
 Ξύπνησα καινούρια !!Δεν υπήρχε τόσος πόνος, τόσο συναίσθημα..επειδή ξύπνησα καινούρια μετά απο πολύ καιρό σε νάρκη αποφάσισα να  φύγω και θα τα λέμε από  αύριο  Πέμπτη από το χωριό μου τα πάτρια εδάφη !!! 
Τώρα που είπα λίμνη Πλαστήρα.... Με την γεωγραφία έχουμε συμπαθητικές σχέσεις τυπικές θα έλεγα, δηλαδή Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ρόδος και Τήνος φυσικά !!! έχω την αδυναμία μου σε νησιά -ειδικά την Ζάκυνθο και Τήνο-τα αγαπώ εξίσου το ίδιο !! Μόνο τα Επτάνησα ξέρω που είναι και ποια είναι, γιατί έζησα εκεί ..μη με ρωτάς ποια είναι τα Δωδεκάνησα και ποιες οι Κυκλάδες πρέπει να ανοίξω βιβλίο ή ίντερνετ το googli για να σου πω. Αυτό σημαίνει ότι στο Trivial που παίζαμε πριν μέρες έχασα το τριγωνάκι γεωγραφίας γιατί δεν ήξερα σε ποιο νομό είναι η λίμνη Πλαστήρα. Επίσης I don't get it με τους νομούς...Αλλά, όπως λέει και το ρητό, όποιος χάνει στο Trivial... κερδίζει στα χαρτιά! Χα Χα!!
Α και τώρα που θυμήθηκα την Κρήτη, θυμήθηκα την σειρά Μπρούσκο, του ΑΝΤ1, μην ρωτάς τι άλλο!!... Κρήτη λεβεντογέννα! Μην με κατηγορείς.. και βγάζεις και ωραίους κρητίκαρους !!! Μωρέ, αυτά. Προς το παρόν!...Αλλάζουμε  σελίδα  Αλλάζουμε  διάθεση Αλλάζουμε οτι μας βαραίνει και πάμε γι άλλα !!!....
 James Brown "I feel good"



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured