ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ρεβεγιόν 2014!!!


Μέρα που είναι είπα να βγω μα μας μπει καλά το 2014...Γιατί η φάση πάει συνήθως κάπως έτσι:Μετά την αλλαγή έρχεται η ανταλλαγή φιλιών, ευχών και εναγκαλισμών σε συνδυασμό με το αγαπημένο αγώνισμα των Ελλήνων "ας πάρω τηλέφωνο αμέσως μετά την αλλαγή του έτους μαζί με όλη την υπόλοιπη χώρα, Και καλά παλιά που είχαμε μόνο τα SMS, τώρα για να συντονιστείς με what's up, με viber και με μηνύματα στα social media, θέλεις τουλάχιστον τρεις οθόνες, πέντε μάτια και οκτώ αντίχειρες.
Όταν, όμως, τα φιλιά στεγνώσουν, οι οθόνες σβήσουν, το φλουρί στη βασιλόπιτα αναπηδήσει την τελευταία στιγμή και πέσει στα "γειτονικά" και τα "που θα πάτε τέτοια ώρα" σταματήσουν να αντιλαλούν στα αυτιά, παίρνεις το δρόμο της μεγάλης φυγής.
Βάζεις ζώνη, κινητό να φορτίζει (μετά από τόσα μηνύματα λογικό), μουσική και σανιδώνεις το γκάζι. Για να σταματήσεις μετά από 5 δευτερόλεπτα  μπροστά σε ένα ποτάμι από κόκκινα φώτα, τα οποία σου απαγορεύουν να βάλεις 3η για το υπόλοιπο της διαδρομής.
Και φτάνεις επιτέλους...και μες τα νεύρα άντε να διασκεδάσεις ....
-Θάνατος σε όλους τους πυροβολημένους μαζί κι εγώ που βγαίνουν αυτή τη μέρα !!!-Θάνατος στον DJ που σκότωσε την πρωτοχρονιά μου.
-Θάνατος και μάλιστα φρικτός για τους εξής λόγους:
-Θάνατος, διότι από κάτω κανείς δεν χόρευε και ούτε μια στιγμή δεν αναρωτήθηκε τι πήγε λάθος....
-Θάνατος, διότι δεν φτάνει που όλοι δυσανασχετούσαμε με τις επιλογές του, αυτός αγρόν ηγόρασε,..κοινός στη κοσμαρα του   φόρεσε τα ακουστικά του και κουνιόταν σαν καριόλα, σαν να ήταν μόνος του στον χώρο,στον κόσμο στο σύμπαν  κάτι το οποίο κρίνεται ως προκλητικά αγενές από μέρους του. Και τι δεν θα έδινα να γινόταν μια ηλεκτρική εκκένωση ανάμεσα στα ακουστικά του και να έβλεπα να μυαλά του να διασκορπίζονται στον χώρο σαν πρωτοχρονιάτικα κομφετί.....Μπουμμμ!!!!!!
-Θάνατος, διότι δεν έπαιξε ούτε ένα ελληνικό τραγούδι. «Δεν ξέρω να παίζω Ελληνικά» μας είπε. «Ελληνας  δεν είσαι ρεε;» τον ρωτήσαμε. «Ναι» μας απάντησε. «Τα θερμά μας συγχαρητήρια,στη μανα σου να πας να ζήσεις στο Λονδίνο να σε χαίρονται οι Λονδρέζοι
 να τους παίζεις τέτοια Μπιτάκια.! ! !  να κάνουν κέφι !».Πού μεγάλωσες χρυσέ μου και δεν ξέρεις από Ελληνικά; Στους πρόποδες των Άλπεων; Ήμαρτον πλέον! Αυτό που ο κάθε άνεργος κακομοίρης, που δεν ξέρει τι να κάνει με τη ζωή του, πάει και γίνεται DJ για να βγάλει τα προς το ζην, σου ανακοινώνει χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, ότι δεν ξέρει από ελληνικά τραγούδια με ξεπερνά! 
-Θάνατος, διότι δεν συνειδητοποίησε ότι το να είναι DJ δεν τον καθιστά στα μάτια μας ως κάτι παραπάνω από τον άνθρωπο που χειρίζεται μια κονσόλα για να παίξει τραγούδια. Δεν κάνει καμιά δουλειά που απαιτεί ιδιαίτερη έκκριση φαιάς ουσίας. Είναι εκεί για να εκτελεί την αγγαρεία του ‘πατώ κουμπιά για να χορεύει ο κόσμος’. Γι αυτό και πληρώνεται άλλωστε. Αν δεν ήταν αγγαρεία το να αλλάζει το τραγούδι, σιγά μην τον πληρώναμε. Το αλλάζαμε και μόνοι μας. Εκ των ανωτέρω....δεν δικαιολογείται το υφάκι που διαθέτουν οι περισσότεροι λες και εργάζονται στη Nasa.Και δεν πήγαμε κάπου εξτρήμ, σε ένα τυπικό μπαρ... Δεν ήμασταν και στο buddha για να δικαιολογείται τόσο house!!!!
Δεν έπρεπε να βγω!!!
Δεν καθόμουν σπίτι μου να ακούσω τα δικά μου, να μπει καλά το ’14….Γιατί να βγω? Για να κοροϊδέψω αυτούς τους γραφικούς, που θα βγουν με τα καλύτερα γραβατοκοστούμια και τα πούρα...για να υποστώ  ψυχαναγκαστική διασκέδαση.....Ταλαιπωρία κίνηση κάπνα και νοθευμένα ποτά!!!!!

κι'αυριο μέρα είναι....Ας μην γκρινιάζω μέρα που είναι ..anyway !!
Eτσι μου μπήκε το 2014 εσάς..
???.



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured