ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Happy New Year..στους Ελληναράδες !!!!!



Ο άνθρωπος που ζει με αναμνήσεις και νοσταλγίες για το παρελθόν πολύ απλά δεν έχει παρών και πόσο μάλλον μέλλον...Τι να κοιτάς πίσω για να πάρεις παραδείγματα όταν δεν έχεις φροντίσει καν να κατανοήσεις το τώρα και το μετά;Είναι Μάταιο !!!
Και η γνωστή ατάκα οι αρχαίοι Έλληνες ήταν λεβέντες,Μύθος φίλοι μου και ποιος σας είπε ότι εμείς έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες;

Αν παρατηρήσει κανείς προσεχτικά την ιστορία των Ελλήνων από αρχαιοτάτων χρόνων, τότε θα διαπιστώσουμε πως στο DNA αυτού του λαού είναι να εφευρίσκει ήρωες, να τους πιστεύει και να τους οδηγεί στο θρίαμβο (ή στην πανωλεθρία). Από τον Λεωνίδα και τον Μιλτιάδη, ως τον Μέγα Αλέξανδρο και από τον Κολοκοτρώνη, ως τον «πατέρα» της Δημοκρατίας (εδώ γελάμε) Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον «ανανεωτή» Ανδρέα Παπανδρέου. ..Τα αποτελέσματα για τα παραπάνω πρόσωπα είναι λίγο- πολύ γνωστά, το ζήτημα όμως είναι από εδώ και πέρα τι κάνουμε, που τα πράγματα σοβάρεψαν.
Στα παλιά τα χρόνια οι άντρες κρατούσαν τιμή και δόξα,σήμερα κρατάνε το iphone παίζουν στοίχημα και προσπαθούν να γαμήσουν μέσα από το facebook.και τα chat λυπάμαι αγόρια  διαψεύστε με αν λέω ψέμματα !!!
Ούτε να βρουν γυναίκα δεν είναι άξιοι πια...Και όταν έρθουν οι εχθροί για πόλεμο τι θα συμβεί τότε;Ποιος θα πιάσει τα όπλα;Μόνο οι πιτσιρικάδες που έχουν μάθει κάτι λίγα από τα games που παίζουν κάτι Lineage και κάτι τέτοια.
Οι υπόλοιποι σίγουρα ή θα ζητήσουν δουλειά από τους εχθρούς ή απλά θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν ως ρουφιάνοι της χώρας.....

Μόνο αυτό έχουμε προς το παρών.
Όσο για το αν γίνει κανένας πόλεμος θα πρέπει να πάρουν τα όπλα οι πακιστανοί μιας και ήδη έρχονται από πόλεμο αυτοί κάτι παραπάνω  ξέρουν απο εμάς τους ελληναραδες  του πασοκ (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) και της παγκοσμιοποίησης τρομάρα μας ...Έτσι μόλις απελευθερώσουν την χώρα μας εμείς πολύ απλά θα τους αφήσουμε να ζήσουν εδώ μόνιμα και δεν θα ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος...εγώ λέω φίλοι μου ...Το σωστό θα είναι να τα παρατήσουμε και να εξαφανιστούμε σε κάποια μακρινή ήπειρο,έτσι,για να ξεβρομίσει ο τόπος από εμάς...τη γενιά μας ..Το δυσκολότερο απ’ όλα είναι εμείς οι ίδιοι να βρούμε τη δύναμη, ώστε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αναζητήσουμε τους ήρωες μέσα στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν δεν γίνει αυτό απλά θα εθελοτυφλούμε και θα διαιωνίζουμε αυτή την κατάσταση, χωρίς ποτέ να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεών μας.
Ας ελπίσουμε ότι αλλάξει κάτι αυτή τη χρονιά  το 2014...


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured