ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι...Α(ν)να-λυση:



Σκότωνα την ώρα μου.......
ώσπου να έρθει η ωρα να παω γυμναστήριο όταν βλέπω στο google best seller του 2012 που δεν είναι άλλο από το Fifty Shades of Grey.Δεν είχα ποτέ σκοπό να κάνω κριτική σε βιβλίο. Αλλά το συγκεκριμένο είναι από τα πιο αστεία (με τον όρο του γελοίου) βιβλία που έχω διαβάσει και που όταν άκουσα ότι πουλάει σαν τρελό, με αποτέλεσμα να έχει γίνει πρώτο σε παγκόσμιες πωλήσεις, μου έπεσαν τα μαλλιά ...και σκέφτομαι μήπως να γράφω κι εγω χλιαρά ρομαντσα να δω τη χρώμα έχει το ευρώ?? Αχ ..Δεν το αντέχω το blog μου δεν είναι Άρλεκιν που γράφτηκε απο κάποια ξαναμμένη νοικοκυρά στην Αγγλία η κάπου αλλού και εμένα δεν με λένε Μπάρμπαρα, ούτε Ντανιέλα (κάτι τέτοια ονόματα δεν έχουν όλες αυτές οι Αρλεκινόβιες?) Επίσης δεν μένω σε ράντζο κάπου στο Τέξας. Αυτό είναι το Ντάλας και βασικά χεστήκαμε ποιος πυροβόλησε τον Τζέυ Αρ. Ας πρόσεχε!..
Anyway...(Γι’ αυτό κορίτσια συνεχίστε να διαβάζετε άρλεκιν. Τουλάχιστον εκεί κανείς δεν παντρεύεται, συναντιούνται 3 φορές μετρημένες στα άχυρα και μετά χωρίζουν οι δρόμοι τους. Ούτε βέρες, ούτε πάνες, ούτε καράφλες. Ο σέξι αγρότης, με τα γραμμωμένα μπράτσα και τον περήφανα φουσκωμένο ανδρισμό, παραμένει ως έχει)..

Αν όμως ήταν Άρλεκιν…


«.. Η Μπάρμπαρα έριξε μια ματιά στο λιτό αλλά άνετο δωμάτιο. Η τσάντα της με τα απαραίτητα είχε αφεθεί στον κρεβάτι. Το μονό κρεβάτι, παρατήρησε με ένα αναστεναγμό. Ο Πάτρικ δεν με θέλει πια. Τα μάτια του δεν έχουν αυτή τη λάμψη που είχαν όταν με κοιτούσε πριν το…Η Μπάρμπαρα έδιωξε αμέσως τις κακές σκέψεις από το μυαλό της. Ήρθε στο ράντζο για να ξανακερδίσει τον Πάτρικ και αυτό ακριβώς θα έκανε. Άνοιξε την τσάντα και έβγαλε από μέσα ένα ζεστό πράσινο πουλόβερ που τόνιζε ιδιαίτερα το πλούσιο στήθος της. Το συνδύασε με το στενό της τζην και τις μπότες ιππασίας, έπιασε τα μακριά ξανθά μαλλιά της κότσο και βγήκε έξω. Αφού ο Πάτρικ δεν έρχεται σε μένα, θα πάω εγώ στον Πάτρικ, σκέφτηκε.

Περιπλανήθηκε στους στάβλους. Ο Τζό ο επιστάτης τάιζε τα άλογα και δεν της έδωσε σημασία. Η Μπάρμπαρα καιγόταν να τον ρωτήσει που είναι ο Πάτρικ αλλά δεν ήθελε να φανεί περίεργη. Ρώτησε αν μπορούσε να πάει ιππασία με ένα από τα άλογα. Ο Τζο της έδειξε ένα αδιάφορα και συνέχισε τη δουλειά του. 35 χρόνια επιστάτης στους Βον Χέστους του έμαθαν να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ρωτάει πολλά.

Η Μπάρμπαρα ανέβηκε με ευκολία στο άλογο και άρχισε να καλπάζει προς τους λόφους. Τα άλογα δεν την φόβιζαν, έκανε ιππασία από τεσσάρων χρονών στο κτήμα των γονιών της στο Χαρτφορντσάιρ. Και με τον Πάτρικ έκανε συχνά ιππασία πριν το.. Της άρεσε ιδιαίτερα να καλπάζει με τα μαλλιά λιτά. Την έκανε να νιώθει ελεύθερη. Ασυναίσθητα έλυσε τον κότσο της και έγνεψε του αλόγου να καλπάζει γρηγορότερα. Ήθελε να διώξει τις κακές σκέψεις από το μυαλό της αλλά αυτές όλο γύριζαν. Ήθελε να κάνει τον χρόνο να γυρίσει πίσω σε εκείνη τη μαύρη νύχτα που ο Πάτρικ επέστρεψε νωρίς στο σπίτι και την βρήκε με τον Ντέρεκ. Ήθελε να του εξηγήσει ότι δεν έτρεχε τίποτα και ότι ο Ντέρεκ την εκβίαζε με ένα ένοχο οικογενειακό μυστικό που ήξερε. Ο Ντέρεκ την άρπαξε, ο Πάτρικ μπήκε μέσα, τους είδε και ο κόσμος του όλος γκρεμίστηκε. Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό στον Πάτρικ?»
Σημ: 
Είμαι κλειδωμένη στο γραφείο Ησυχία ..και ΔΕΝ περνά η ώρα (ούτε και μύγα να με χέσει). να πάω γυμναστήριο στα ΟΥΚ  με τη Κατερίνα τον Λοκατζή .....η οποία ζει και με βασανίζει στο σήμερα και δεν είναι αποκύημα τις φαντασίας μου !!!!!
Αν δεν φύγω σε μισή ώρα θα γράψω κι’ άλλο κεφάλαιο....
Αλλά σας λυπάμαι και σταματώ εδώ!!!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured