ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Το απαγορευμένο είναι,,, πιο Γλυκό.. ????

θέλω να ξεκινήσω με μια φράση που λένε οι φίλοι μας οι Κινέζοι λένε "μην στενοχωριέσαι για κάτι που μπορεί να αλλάξει και για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει". Είναι ένα δισεκατομμύριο, οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρουν από σχέσεις και σεξ από ότι εμείς (πιθανόν από μεθόδους αντισύλληψης δεν ξέρουν..αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Ας τους πιστέψουμε.Δεν μπορείς να αλλάξεις το πως νιώθει ο άλλος. ..τέλος 
Φυσικά και υπάρχουν εκατομμύρια σχέσεις, διαφορετικές στις οποίες ο ένας γουστάρει περισσότερο απ' ό,τι ο άλλος, στις οποίες γουστάρει μόνο ο ένας ή γουστάρονται τα μέλη αμοιβαία.... το θέμα είναι τι γίνεται για αυτόν που μένει πίσω όχι για αυτόν που φεύγει γιατί κάποια στιγμή τελειώνει. Κάποιοι δεν το παραδέχονται ποτέ και μένουν στη σχέση λόγω ασφάλειας...Ε.. Αυτοί χάνουν μακροπρόθεσμα..."Αλλά εσάς τους άντρες νομίζω πάντα σας αρέσει το δύσκολο, το απαγορευμένο, αυτό που δεν θέλουν οι γονείς σας, αυτό που όλοι σας λένε πως δεν θα δουλέψει αλλά επιμένετε". Ναι, αυτοί είσαστε. Οι μ@....ς της εξίσωσης.sorry αγόρια.. Θέλετε τα δύσκολα, όχι για κανένα λόγο ιδιαίτερο, απλώς επειδή η ζωή περνάει και θα ήταν ωραίο να έχετε ροζ ιστορίες να λέτε στα εγγόνια σας ή στον καθρέφτη σας, όταν τα πρώτα -ήντα χτυπήσουν την πόρτα και σας βρουν, με κοιλιές, χοληστερίνες και μια απόκρυφη μιζέρια...και δεν μιλάω μόνο για τους παντρεμένους με (παιδιά, σκυλιά, γατιά, εξοχικά κλπ.) αυτοί είναι μια κατηγορία από μόνοι τους..μιλάω για όλα τα αρσενικά !!!
Είστε σαν τις μαϊμούδες αφήνετε το κλαρί μόνο όταν έχετε πιαστεί από άλλο κλαρί .. Δεν υπάρχει χειρότερη ατάκα να ακούσεις από τον άνθρωπο σου'σε θέλω, αλλά βαρέθηκα'. Υπάρχει μόνο 'σε θέλω' η μόνο 'σε βαρέθηκα' όλα τα άλλα είναι παπαριές "Όταν ο άλλος/η θέλει να φύγει, δεν κρατιέται ούτε με το μαγνήτη του Σπορ Μπίλυ". Είναι οδυνηρό, από τη μια και ασυνήθιστο από την άλλη να βλέπεις από κάποιον που ορκιζόταν ότι είσαι η Μία,και μοναδική μεγάλη αγάπη της Ζωής του να σου λέει χάρηκα και Άντιο.. αλλά συμβαίνει.
ίσως φταίμε και μεις να είμαι δίκαιη ..αφού από γυναίκα πόθος από έρωτας ζωής και έκφραση αιώνιας αγάπης  έχουμε  μετατραπεί ..σε μια άγκυρα που τους τραβάμε στο βυθό και δεν τους αφήνουμε να αναπνεύσουν.
Πρέπει να ξαναγίνουμε  εκείνη η λαμπερή, σέξι γυναίκα που ερωτεύτηκε. Πρέπει πάση θυσία να αποκτήσεις ξανά την μυρωδιά του καινούργιου..
Νομίζω ότι θυμίζω ολοένα και περισσότερο με την Τένια Μακρή και θέλω να τονίσω ότι η ουσία του όλου του πράγματος είναι να περνάμε  καλά.
Δεν υπάρχει χειρότερο από έναν άνθρωπο να έχουμε στη Ζωή μας που κυνηγάει "απωθημένα" ή γενικότερα με κάποιον που είναι σε διαφορετική φάση από σένα;
Το απωθημένο είναι κάτι που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς.να το ανταγωνιστής μέσα σε μια σχέσηΤο κυνηγάς, το αναζητάς, και δεν ξεφεύγεις εύκολα από αυτό. Πιστεύω όμως ότι είναι κρίμα να προσπαθείς να το κάνεις πραγματικότητα γιατί αυτομάτως χάνει την αξία του, τη μαγεία του. Aυτό φυσικά δεν αναιρεί τη δύναμή του, και την ανάγκη του ανθρώπου να το κυνηγά.Το πιο σημαντικό σε κάθε σχέση που τελειώνει είναι η συνειδητοποίηση του τέλους. Αυτή η μαγική στιγμή που αποδέχεσαι την πραγματικότητα, ορθώνεις το ανάστημα και σκέφτεσαι λίγο εγωιστικά...Πάμε για άλλα για καλύτερα !!

Αυτή η λυτρωτική στιγμή που θα σιγοτραγουδήσεις τους υπέροχους στίχους του Bob Dylan: "Go 'way from my window, live at your own chosen speed, I'm not the one you want babe, I'm not the one you need (...) You say you're lookin' for someone who will promise never to part, someone to close his eyes for you, someone to close his heart, someone who will die for you an' more, but it ain't me, babe, no, no, no, it ain't me babe, it ain't me you're lookin' for, babe".



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured