ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

[…] Ύμνος στους Άντρες ... […]

Ποια θέλει ενα τέτοιο  Άντρα να τις Μαγειρεύει??

Σήμερα θέλω να επανορθώσω με αφορμή ένα σχόλιο που έστειλε αναγνώστης λέει ότι αδικώ τους άντρες τους προσάπτω πολλά και αυτό είναι ένα είδος ρατσισμού ..εν μέρει έχει δίκιο λόγω τις γυναικείας μου υπόστασης ξεχνώ να δω την αντρική πλευρά των πραγμάτων Αγόρια  σήμερα θα επανορθώσω 
 Ξέρω..ότι και να πείτε έχετε δίκιο είμαι απαράδεκτη!!!Ελάτε  να μπούμε μέσα στο μυαλό του άντρα, να δούμε, τι κρύβει τέλος πάντων, είναι τόσο δυνατός όσο δείχνει, ή μήπως είναι ένα τρυφερό πλάσμα που θέλει προστασία και αγάπη;Ξέρουμε τελικά οι γυναίκες αυτό το πλάσμα που είναι πλάι μας; Ξέρουμε τι σκέφτεται, τι θέλει , τι φοβάται, τι ελπίζει; Ή ζούμε ο καθένας στον κόσμο του, κυριολεκτικά; Λένε πώς οι άντρες είναι άκαρδοι, τελικά. Είναι όμως;
Έχουμε γίνει σκληρές κυνικές χάσαμε την θηλυκότητα μας είμαστε ανίκανες να αγαπήσουμε με καρδιές δολοφόνους πολεμάμε έναν άντρα λες και είναι εχθρός εμείς αποφασίζουμε διατάζουμε και ορίζουμε τη μοίρα μιας σχέσης με το εγώ να μας κυριεύει και καταλήγουμε να ζούμε μόνες και πονάμε και μετα από κάθε απογοήτευση γινόμαστε ακόμα πιο σκληρές ξεχνώντας ότι απέναντι μας έχουμε έναν άντρα (παιδί) μπερδεμένο φοβισμένο η απόλυτο από άμυνα ψυχής τρυφερότητα θέλουν υπομονή και επιμονή και αν έρθουν και κλειδώσουν και των δύον τα συναισθήματα αυτόματα δημιουργείται ένα ενεργειακό πεδίο γύρω σας μαγικό που παίρνει δύναμη ο ένας από τον άλλον Και να ξέρετε  πως όσο φοβάστε εσείς μήπως φανείς «κάπως» με το σεξ , άλλο τόσο φοβάται κι εκείνος! Δεν θέλει να φανεί πεινασμένος! Μπορεί να παριστάνουν ότι αυτό μόνο έχουν στο μυαλό τους, αλλά οι έρευνες δείχνουν ότι ο άντρας θέλει παρά πολύ μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Και θέλει να δώσει καλή εντύπωση, για να την κερδίσει. Οπότε, θέλει την βοήθειά σου, να νιώσει ότι όλα θα πάνε καλά, ότι δεν τον κρίνεις με τη μεζούρα σε κάθε του λέξη και σε κάθε του κίνηση! Γιατί αν το νιώσει αυτό, θα πάρει δύο δρόμους: ή θα τα χάσει τελείως και θα γίνει τελείως αμήχανος, ή θα κλειστεί στο καβούκι του «σκληρού», για να μην εκτεθεί. 
είναι πολύ ωραία πλάσματα οι άντρες! Ας τους Βοηθήσουμε με αγάπη και τρυφερότητα, από τα πρώτα βήματα, να νιώσει ασφάλεια και θα δεις! Θα γίνει χαλί να τον πατήσεις! Οι άνδρες είναι φτιαγμένοι από ένστικτό, αυτό ορίζει την αρρενωπότητα τους, η γενετήσια ενστικτώδης ορμή για κυριαρχία. Οι γυναίκες είναι φτιαγμένες από συνείδηση, να γνωρίζουν τη φύση του άντρα, να την αποδέχονται, να την προωθούν μέσα από την αντίδραση. 

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως απλά άντρες και γυναίκες  δεν είναι 2 εντελώς διαφορετικά πλάσματα. Και οι δύο έχουν τις ίδιες ανάγκες απλά τις εκφράζουν διαφορετικά. Η λέξη κλειδί είναι «δίπλα» και όχι «απέναντι».
Τα πράγματα είναι απλά....εφαρμοστέ τα!!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured