ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

~~~~Καλημεραααα~~~

Έλα να ξυπνάμε σιγά σιγά Κυριακή συννεφιασμένη μουντή έτσι όπως πρέπει να είναι μια μέρα στα μέσα Νοέμβριου που σέβεται τον εαυτό της έλα δεν θέλω γκρίνιες με 15-20 βαθμούς μια χαρά για χειμώνας έχω και τη φίλη μου τη Jacqui που με γκρινιάζει για τους 9 βαθμούς που έχουν στην Αγγλία και πως μου το πει αισθάνεται Homesick (means that you are missing your home).anyway πως περάσατε το Σαββατόβραδο? το κάψαμε ?? Ακολουθήσατε το δρόμο της ακολασίας (φλερτ, τσιγάρα, ποτά),Αυτά εναι τα ωραία και τώρα έχετε ένα ωραιότατο hangover?? Έκανες καφέ και δεν λειτουργείς? Προτείνω υπομονή ..δεν έχεις σωτηρία. Αν έχεις πιει πολύ, θα υποστείς και τις συνέπειες. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει ιατρικά αποδεδειγμένη αντιμετώπιση του hangover, όλα τα άλλα είναι μαντζούνια του εκάστοτε κομπογιαννίτη και λαϊκές δοξασίες. Μ@.....ς δηλαδή. Αν όμως έστω και σαν placebo εσύ νιώθεις ότι κάτι από τα παρακάτω σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Ο καθένας έχει να σου πει την δική του βλακεία για το πώς θα αντιμετωπίσεις Εδώ σας παραθέτω μερικές.... (βλακείες δηλαδή).. χαχα!!!
Η μακαρονάδα με κιμά αν μπορείς να τη φας και δεν σε φάει χτυπά την μπανάνες θα σου ανεβάσουν άμεσα τα επίπεδα στον οργανισμό σου. Ναι, το κάλλιο θα σε σώσει από τον πονοκέφαλο και την αιθανόλη… Τσάι με λεμόνι όχι στο μπαλκόνι ανάσκελα στο κρεβάτι αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της αφυδάτωσης και της πτώσης των επιπέδων της γλυκόζης, ένα ζεστό τσάι με λεμόνι είναι οκ για τον οργανισμό σου. Μην νομίζεις όμως ότι θα σε σώσει…Ισοτονικά ποτά Ίσως η πιο γρήγορη μέθοδος για να ανακτήσεις τα υγρά, τους ηλεκτρολύτες και την γλυκόζη στον οργανισμό σου. Τα αποτελέσματα όμως θα τα δεις αφού σου έχει περάσει το hangover τι να το κάνεις τότε , it's too late baby, now it's too late . ..


Α ναι. και ένα τελευταίο Επίσης αν δεν είχες πιείς πολύ δεν θα έχεις hangover.Λοιπόν ,μαζευτείτε ήρεμα χαλαρώστε και θα περάσουν όλα hangover Homesick (νοσταλγία) ΣΚ ..φίλοι μου, νέα εβδομάδα αύριο, νέα σχέδια, νέες προοπτικές για κάτι άλλο που θα έρθει ίσως μαζί με το "αύριο" και θα αλλάξει το.."σήμερα".
ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured