ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!


Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια !! Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο. Τον ξέρουν αυτοί !! ''
ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Πόσο αλήθεια είναι άραγε;Μήπως συμπληρώσαμε τα 50 χρόνια? σαν να επιδιώκει τη δικαίωση του Ουίνστον Τσόρτσιλ!…εγω προτείνω να σκύψει ο Βαρουφακης στο αυτί του Σοιμπλε και να του πει με τον πιο ευγενικό τρόπο."Κύριε Σοιμπλε μας, αυτά που μας ζητατε, είναι σαν να ζητάμε εμείς από σας, να σηκωθείτε απο το καρότσι σας, και να κάνετε 5 βήματα.Γίνεται;Δεν γίνεται.Αφού δεν μπορείτε εκ των πραγμάτων να το κάνετε έτσι κι εμείς εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που ζητάτε εσείς"..Αγκαλιές φιλία και πάμε παρακάτω.....

 Αν είμαστε - όπως θέλουμε να λέμε και να κοκορευόμαστε - "απόγονοι του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη και των παππούδων μας, του έπους του 40", ή έχουμε γίνει δηλαδή ένας δειλός λαός, ανάξιος ακόμη και για λύπηση. Ανάλογα με το τί είμαστε, ανάλογη ελευθερία μας πρέπει. Προσωπικά προτιμάω να πεινάσω και να έχω ελπίδα για το παιδί μου, παρά να πεινάσω και να φυλάω κατουρημένες ποδιές για να μου δώσουν ψίχουλο! Η Αράχωβα, η Μύκονος και η καλοζωία, δεν πάνε μαζί με την ελεύθερη ψυχή. Καιρός να το καταλάβουν οι στο μυαλό νεοέλληνες.Θυμηθείτε το: 
Μέχρι της εκλογές της Ισπανίας τον Σεπτέμβριο θα κρατήσει το κακό. Μετά θα αναζητηθεί αναγκαστικά "Ευρωπαϊκή λύση". Που θα περιλαμβάνει και την Ελλάδα, που θα επιλέξει να πτωχεύσει ΕΝΤΟΣ ευρώ, αν μας σπρώξουν σε κάτι τέτοιο. Αν δειλιάσουμε τώρα, καταστρέφουμε το μέλλον των παιδιών μας για τα επόμενα 40-50 χρόνια!Δεν με ενδιαφέρει καθόλου εάν τον λένε σύριζα, ξύριζα, πίπιζα, γύριζα και τέλος πάντων , ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΉΜΕΡΑ;..Αυτό είναι το ζητούμενο.Τίποτα άλλο...και εύχομαι να μην μας αναγκάσουν να τους πούμε RAUS ΚΑΙ "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ" γιατι θα πανε και αυτοι στο χάος μετά των αλλόφυλων !!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured