ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Super League*.βάλτε λουκέτο στο ελληνικό Ποδόσφαιρο.


Άντρες σήμερα σας έχω θέμα ..για τη βία στο ποδόσφαιρο με αφορμή την Αναβολή την ποδοσφαιρική αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ από τα γήπεδα. Δηλώνω .. ειδήμων δεν είμαι και η σχέση μου με το ποδόσφαιρο είναι σαν μια ξανθιά να κάνει ανάλυση πάνω στη Σχετικότητα του Einstein τόσο άσχετη περί σχετικότητας !!..αλλά όλες οι ξανθιές έχουν άποψη επιώ [παντός επιστητού] επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες αυτές τις μέρες... και υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απ' το ποδόσφαιρο.. Προτείνω: -Οριστική απαγόρευση διοχέτευσης εισιτηρίων σε οργανωμένους οπαδούς. -Εισιτήρια να αγοράζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, από μεμονωμένα άτομα, μέχρι δυο το πολύ ανά άτομο ή περισσότερα ανάλογα με το αν πρόκειται για οικογένεια, ή στα εκδοτήρια του σταδίου, γραφεία ομάδας, συνεργαζόμενα καταστήματα. -Διάλυση των συνδέσμων και μετατροπή τους σε Λέσχες στα πρότυπα των Λεσχών των ομάδων του εξωτερικού. Ο πέλεκυς πρέπει να πέσεις βαρύς, προς όλους, γιατί όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Αν ήθελαν 
αξιοπρεπές ποδόσφαιρο θα το έκαναν. Τις εταιρείες τους (τουλάχιστον αυτοί που είναι εφοπλιστές) τις διοικούν άψογα. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι σε αυτά τα χάλια, γιατί θυμίζουμε Σιέρα Λεόνε? Και ελπίζω να μην είναι ένα τέχνασμα της κυβέρνησης άλλο ένα επικοινωνιακό κόλπο του Τσίπρα. Θα ασχοληθούν όλοι με το ποδόσφαιρο και δε θα βλέπουν τις τυχόν κολοτουμπες...Τσίπρα σε παρακολουθούμε πρόσεχε!!!
Η γνώμη μου βασικά είναι Να το κλείσουν εντελώς το μαγαζάκι και όλοι να παν στα σπίτια τους, να τελειώνουμε με αυτή την αλητεία. Έτσι και αλλιώς όλοι είναι άχρηστοι. Αν το κάνετε αυτό κύριοι εγώ όχι μόνο θα σας βγάλω το καπέλο αλλά και θα πάω να αγοράσω καπέλο ακριβώς για να σας το βγάλω! Και επιτέλους Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται. Επιδοτεί το κράτος και οι φορολογούμενοι για να γίνονται όλα αυτά, να σπανέ τα γήπεδα, να γίνονται επεισόδια και να αναπληρώνουμε τα σπασμένα. Τέλος το ποδόσφαιρο, οριστικά και αμετάκλητα. Να πάνε οι ομάδες να καλύψουν τα έξοδα τους. Και ότι ζημίες γίνονται να τις πληρώνουν από την τσέπη τους. Τελικά την εξουσία στην Ελλάδα ποιοι την ασκούν, ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος ή η κυβέρνηση; Η άκρως νεοφιλελεύθερη Θάτσερ τσάκισε τον χουλιγκανισμό απαγορεύοντας για μια πενταετία τη συμμετοχή των αγγλικών ομάδων στις διεθνής διοργανώσεις. Ίσως ήταν και το μοναδικό σωστό μέτρο της τότε αγγλικής κυβέρνησης. Αν περιμένει η κυβέρνηση από την ελεγχόμενη από συμφέροντα ΕΠΟ να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο είναι βαθιά νυχτωμένη. Υπάρχουν νόμοι. Να εφαρμοστούν! αφού δεν εφαρμόζονται δραστικές παρεμβάσεις για τέτοιου είδους φαινόμενα...κάποιοι τα οικονομάνε ασύστολα. σταματήστε επιτέλους το πανηγύρι μπας και δούμε άσπρη μέρα... .Καιρός να σοβαρευτούμε πριν είναι αργά! ΕΠΙΤΕΛΟΙΥΣ !! Μην υποχωρήσετε εάν δε φύγει η ΣΑΠΙΛΑ !! Ουφ τα είπα και ξεθύμανα !!
Ανεμος*παμε πολεμο?Super League*

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured