ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Το know how του φλερτ εδώ στο ΑΝΕΜΟΣ

Πως φλερτάρει ο άντρας ο σωστός... ο πρόστυχος ... ο έξυπνος και γοητευτικός, Λοιπόν κορίτσια Ο άντρας που σας γουστάρει δεν μιλά πολύ. Κυρίως παρατηρεί. Για να δει πως το παίζετε, πόσο μυαλό (ή έστω σεξ απλή) κουβαλάτε. Μετρά τις κινήσεις σας, το χαζολόγημα, τις ατάκες, το πώς φλερτάρετε το πώς ρουφάτε το ποτό με το καλαμάκι, σαν τις πάπιες; το αν τολμήσατε να βάλετε τη μίνι φούστα (μαγκιά σας) για να την τραβάτε να καλύψει τα ακάλυπτα κάθε λίγο και λιγάκι (ανοησία σας). Ο άντρας που ξέρει τι θέλει και πως το θέλει, το μελετά το πράγμα (χωρίς παρεξήγηση, αλλά όλοι -λίγο πολύ- στο φλερτ πραμάτεια στο ράφι είμαστε). Οπότε σταματήστε το πολύ το χάχανο και κοιτάξτε λίγο γύρω να δείτε ποιος απλώς σας περνά από καθάρισμα, πριν σας περάσει ένα χέρι.
Ο άντρας που του αρέσει μια γυναίκα και θέλει να την προσεγγίσει δεν έχει περάσει από τη σχολή του Εθνικού. Θα πει μια καλησπέρα, θα χαιρετήσει, θα ρίξει ένα ανέκδοτο ίσως για να σπάσει τον πάγο, όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε άγνωστη παρέα. Το ότι θα φερθεί φυσιολογικά, το ότι δεν θα κολλήσει επάνω σας με κάθε γλίτσα, το ότι δεν θα αρχίσει τα σάλια  θα σας φλερτάρει σωστά, δηλαδή ανθρώπινα, χωρίς μεγάλες κουβέντες, μεγάλες κινήσεις, θέατρα και παραμύθια, χωρίς υπερβολές, σάλτσες και ξινά υπονοούμενα. Ναι μπορεί να είναι λίγο βαρετό, ναι μπορεί να μην υπάρχει το «μπαμ», αλλά το σοβαρό φλερτ γίνεται γιατί ο ίδιος υποψιάζεται (και ελπίζει) ότι μπορεί να είναι μαζί σας για πολύ χρόνο. Και δεν βιάζεται να το κάψει.  
Το πρώτο ραντεβού λοιπόν είναι σημαντικό για εκείνον. Όχι γιατί πρέπει να περάσει από εξετάσεις . αλλά γιατί θέλει να δει πέρα από τις ανόητες multiple choice που πετάτε, τι είστε κάτω από την κρούστα της fashion βλακείας Αν δεν το κατάλαβες μικρή μου Barbie, ΕΣΥ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ. Και ναι, είναι αποφασισμένος να σε κάνει να περάσεις καλά γιατί σε σέβεται και όχι γιατί θέλει σώνει και καλά να σε κρεβατώσει. (Θα γίνει κι αυτό σε επόμενο επεισόδιο).
Ο άντρας ο σωστός δεν δίνει δεκάρα για το πώς αντιμετωπίζετε τις απόψεις του. Απλώς σας λέει τη γνώμη του. Αν δεν συμφωνείτε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σοβαροί άνθρωποι είστε και οι δύο (λέμε τώρα…) οπότε ο καθένας δικαιούται την λόξα του. Οπότε κορίτσια, αφήστε τις υπεραναλύσεις, το κρυφό νόημα των όσων λέει, σταματήστε να αναζητάτε το παιδικό ή το ερωτικό δράμα που κρύβει, το μικρό παιδί μέσα στο τριχωτό του στέρνο, τη μαγεία των όσων εκφράζει από την εμπειρία της ζωής ή τον ενθουσιασμό της νιότης ανάλογα την ηλικία πάνε αυτά (για Τάσος Λειβαδίτης το πάω καλά;).
Λοιπόν Αγόρια συμβουλές εδώ από το Άνεμος..
(Συμβουλή1) Ποτέ δεν δείχνεις σε μια τέτοια γυναίκα ότι την θέλεις. Με μετρό (Συμβουλή2) Ποτέ δεν κάνεις τον έξυπνο και πιο πολύ άσε να μιλάει αυτή είναι πιο safe για σένα αυτό 
(Συμβουλή3) Ποτέ δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου από την αρχή. Οι γυναίκες θέλουν μυστήριο και πάθος. Αν από την αρχή είσαι ανοιχτό βιβλίο, την πάτησες. Και κράτα τις σκέψεις σου, για πάρτη σου. Έτσι και αλλιώς αυτή θα αποφασίσει αν θα το κάνετε ή όχι! . 
 (Συμβουλή4) Ποτέ μην βιάζεσαι.. και θα δικαιωθείς πανηγυρικά 
Έχετε δει την παλιά ελληνική ταινία που λέει.. Εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα. Χάχα έτσι και εγώ φίλοι μου γη αυτό ,δίνω συμβουλές στα αγοράκια λίγα μας μείνανε μην τα κάψουμε κι αυτά!!  Αγόρια Δικό σας…

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured