ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Hope Άγιε μου Βασίλη ρε Γαμωτο !!

Κάπου έπιασε το αυτί μου τη Γκαγκακη στο love radio να ρωτάει τους ακροατές της τι θα ήθελαν να φέρει ο ερωτικός Άγιος Βασίλης με το καινούριο χρόνο ταυτίστηκα και κόλλησα να σκέπτομαι Εγώ τι θα ήθελα ?

1ον να είναι συγκεντρωμένο το μυαλό μου σε ότι βάζω στόχο να έχω επίμονη και υπομονή που πάσχω από αυτά ..το παλεύω αλλά ..όλο μου ξεφεύγει σκορπίζεται πετάει και ψάχνω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα..

2ον να μην είμαι τόσο ευκολόπιστη με τους ανθρώπους δέχομαι ότι ακούω φιλτράρω αλλά πάντα βλέπω τα θετικά λυπάμαι δίνω ευκαιρίες βλέπω αγγελάκια και χτίζω προσδοκίες ώσπου να πέσει το προσωπείο να φανούν οι δαίμονες του καθενός τότε σαλτάρει το μυαλό μου και γίνομαι σκληρή απόλυτη αδιάφορη γενικά δεν έχω μέση λύση !!

3ον Θα ήθελα μια φορά στη ζωή μου να μην είμαι αυτάρκης βαρέθηκα να είμαι αντράκι η ζωή έχει ζοριλίκι όταν .γονατίζω αυτό μου τη σπάει ..θα θελα να ασχολούμαι με τα δικά μου, τα γυναικεία μου, τις ανοησίες μου μαλλιά νυχιά .Να πάρω ρεσο με άρωμα βανίλιας, και να έχω το χρόνο να μετακινώ δέκα φορές το κάδρο στον τοίχο, για να δω πού πηγαίνει καλύτερα… Είμαι παιδί του σήμερα, δε φταίω. Λατρεύω τις στιγμές.

4ον Είμαι η θεά της αναβολής. Συνεχώς αναβάλλω. συχνά λέω «Άσ’ το αυτό για αύριο», έχοντας επίγνωση ότι είναι λάθος. Παρ’ όλα αυτά κάνω σωστά τη δουλειά μου, Μπορεί να βαρυγκωμήσω, αλλά αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω αλλά Εγκαταλείπω εύκολα και παραδίνομαι στο σκοτάδι της αναβολής , παρέα με τα μοναχικά όνειρα και τις γαμημένες αυταπάτες, και έτσι σκορπάω τον εαυτό μου κι αδειάζω με το λίγο του καθένα ..Όταν μου συμβαίνει αυτό, λέω «όπα, σύνελθε» γιατί αναβάλω? Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές , η τελειομανία, το άγχος, ο φόβος της αποτυχίας, το αυτό-σαμποτάρισμα η αντιδραστικότητα, οι χαμηλές προσδοκίες για το
αποτέλεσμα και αλλά πολλά ..
Αυτά λίγο πολύ είναι τα κουσούρια μου η μερικά από αυτά έχω γνώθις αυτόν φέτος λέω να αρχίσω με μικρούς εφικτούς στόχους ένα βήμα τη φορά μήπως και απαλλαγώ από ότι με ενοχλεί και με βαραίνει ως και Ο Γκάντι στις 10 αρχές του λέει –αν θες μια ουσιαστική αλλαγή άλλαξε τον εαυτό σου "Γίνε εσύ η αλλαγή που επιθυμείς" δεν σου υπόσχομαι Άγιε μου Βασίλη, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι καλό κορίτσι φέτος, πάντως θα ήθελα εκτός από υγεία για όλους όσους αγαπώ και μ' αγαπούν, το 2016 να μου φέρεις και Ευρα να μου δείξεις τον σωστό δρόμο στα αισθηματικά μου if possible! Μα πάνω απ' όλα να μου δώσεις Χαρά; Επιτυχία; Αφθονία; Ισορροπία; Αγάπη; Εμπιστοσύνη; ισορροπία και ψυχική γαλήνη.. ζήτω πολλά?.. Άντε Σε περιμένω με λαχτάρα!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured