ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ



Είμαι εδώ για να σας δώσω Συνταγή για μια αναίμακτη καραντίνα
Τι κάνουμε λοιπόν; Θα μας στρίψει ή μπορούμε να διαχειριστούμε τη νέα κατάσταση; 
Τόσο η δημιουργικότητα όσο και η απόλαυση θα μας φτιάξουν το κέφι! Τι λέτε ξεκινάμε;
Πρώτα από όλα έχουμε μία σειρά από θετικά πράγματα που δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένα και αξίζει να νιώθουμε ευγνώμονες για αυτά:

ΥΛΙΚΑ

 1.Έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε.
 2. Φαγητό στο τραπέζι μας. 
 3.Πολλά μέσα επικοινωνίας όπως είναι το τηλέφωνο, τα email, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι κάθε λογής βιντεοκλήσεις και μας ενημερώνουν αναλυτικά για το σι συμβαίνει στον κόσμο τα ΜΜΕ.
 4.Επίσης έχουμε τηλεόραση, πολλούς τρόπους να ακούμε μουσική, 
 5.βιβλία, παιχνίδια, και δυνατότητες να βάψουμε να τακτοποιήσουμε το σπίτι, να κάνουμε έρευνα για κάτι,  και να σκεφτούμε μελλοντικά projects.

Αυτά είναι μερικά από τα Δεδομένα που σας  δίνω και πάμε να εκτελέσουμε τη συνταγή για να διατηρήσουμε καλή την ψυχολογία μας τις ημέρες που Μένουμε Σπίτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ψήστε ωραία γλυκά Ξεκινήστε να ψήνετε νόστιμα μπισκότα, κέικ, μάφινς, μπάρες δημητριακών και κάνε το σπίτι σου να μοσχοβολάει σοκολάτα και ζυμάρι στον φούρνο ετσι θα κρατήσετε απασχολημένους τους μικρούς μας φίλους και μπουκωμένο τον άντρα τις ζωής σας γιατι κανείς δε λεει οχι στα γλυκά 

2. Ξεκίνησε να διαβάζετε ένα τεράστιο βιβλίο  πόσες φορές Έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου πως κάποια στιγμή θα ξεκινήσεις πχ Το «100 Χρόνια Μοναξιά» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές 
 αλλά ποτέ δεν το παίρνεις απόφαση; Ήρθε η στιγμή.392 σελίδες
 Αν από την άλλη βαριέσαι οποιοδήποτε μυθιστόρημα με πάνω από 300 σελίδες, ίσως είναι καιρός να διαβάσεις όλα εκείνα τα βιβλία που αγόρασες επειδή σου άρεσε το εξώφυλλο και συλλέγουν σκόνη σε κάποιο ράφι 
Tips - ενα χοντρό βιβλίο δεν κάνει καρούμπαλα....
 (Δεν το μάθατε απο μένα αυτό).

4. Γυμνάσου Πάλι καλά, που υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια στο YouTube που σε βοηθάνε να βρεις το είδος άσκησης που σου ταιριάζει και να χτίσεις κορμί από την άνεση του σαλονιού σου. Και χωρίς έξοδα! ΟΚ δεν εννοώ να κάνετε Aerial Dance  να κρεμαστείτε σε πανιά να κάνετε ακροβατικά αφήστε τα αυτά για το κρεβάτι σας 

5. Άλλαξε το ντεκόρ Καιρός για αλλαγές! Δεν χρειάζεται να μεταμορφώσεις ριζικά τον χώρο σου, και πάθει εγκεφαλικά το έτερον σας ήμισυ αλλά μερικές καινούργιες πινελιές και αναδιοργανώσεις σίγουρα θα βελτιώσουν την διάθεσή σου και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία εκτός κι αν εχει καβούρια στη τσέπη το μωρό σας όποτε  Αν το μετανιώσεις, αφήνεις τα πάντα στην θέση τους.

6. Ξεκίνησε μία σειρά με πολλές σεζόν Εντάξει, ας είναι καλά το Netflix την τηλεόραση. Η παραμονή στο σπίτι είναι άλλωστε μία υπέροχη ευκαιρία να κάνεις catch up σε μία από τις πολλές σειρές που υπάρχουν εκεί έξω και δεν έχεις ακόμα δει. Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα αναφέρει το The Office, τo La Casa De Papel ή το Breaking Bad, θα μπορείς να συμμετέχεις στην συζήτηση. Και να μην υποδύεσαι πως καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάνε ενώ δεν έχεις παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο.

7. Περιποιήσου τον εαυτό σου
Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να κάνεις τα beaute που δεν προλάβαινες μέχρι σήμερα γιατί έτρεχες δουλειά παιδιά σκυλιά χαλάρωσε λοιπόν  Βάλε τη μάσκα σου, ενυδάτωσε τα μαλλιά σου, χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια και κεριά και απόλαυσε το μπάνιο σου ..Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε;

8. Οργάνωσε τα αρχεία του υπολογιστή σου
Ήρθε η ώρα να κάνεις το «ξεκαθάρισμα» στον υπολογιστή σου που τόσο καιρό έπρεπε να γίνει. Σκόρπια αρχεία στο σκληρό δίσκο, αμέτρητες και επαναλαμβανόμενες φωτογραφίες, που πιάνουν χώρο και όταν θες να τις βρεις δεν είναι ποτέ στο σωστό φάκελο. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να βάλεις την ψηφιακή ζωή σου σε μια τάξη. Δημιούργησε φακέλους,ταξινόμησε τα αρχεία σου, πέτα άχρηστο υλικό και ελευθέρωσε χώρο από τον υπολογιστή σου.

9. Ώρα για γενική καθαριότητα! Κι αφού τελειώσεις με τα καλλιτεχνικά πιάσε σκούπα και dettol!  Δυστυχως Ήρθε η ώρα να κάνεις αυτήν τη γενική που παραμελούσες. Ναι, τέρμα οι δικαιολογίες θα κάνεις και τζάμια, θα καθαρίσει και το ψυγείο. Αν το ζώδιο σου δεν είναι Παρθένος, μπορεί να σου ακούγεται βαρετό όμως με λίγη μουσική και θα γυμναστείς και ταυτόχρονα θα έχεις ένα πεντακάθαρο σπίτι.

10. Κοιμήσου Άφησα το καλύτερο για το τέλος Απλά ηρέμησε, κλείσε τα μάτια, βυθίσου σε ύπνο (το ξέρουμε ότι σου λείπει) και ξύπνησε με ηρεμία. Και στην συνέχεια φάε κάτι γλυκό, έτσι γιατί μπορείς. Η ζωή είναι μικρή για να λέμε όχι σε κάθε μουστοκούλουρο που βρίσκεται στην κουζίνα μας.

Αυτά είναι μερικές ιδέες  τελικά υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε σπίτι ..και όταν με το κάλο τελειώσουν αυτές οι δύσκολες μέρες μόλις περάσει ο ”πόλεμος” με τον αόρατο ιό θα κάνουμε όλα αυτά που ονειρεύτηκαμε και μας λείπουν  θα πάμε σινεμά, θέατρα  βόλτα για καφέ με τους φίλους μας αγκαλιά και θα κάνουμε σχέδια, όνειρα και σκέψεις στο κοντινό η μακρινό μέλλον.





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured