ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πρώτο χαλαρό καφεδάκι μετά την καραντίνα!!


Κουράγιο Αδέλφια Βγαίνουμε απο την Καραντίνα 

Λίγο ακόμη έμεινε θα πάμε για καφέ με τις κολλητες μας θα ξεχυθούμε στις παραλίες όλοι χοντροί θα είμαστε Δεν πειράζει που  δε θα έχουμε κοιλιακούς! Άλλωστε, ο χαρακτήρας δεν είναι που μετράει; Εμείς θα βγούμε στην παραλία με το χιούμορ μας! Γιατί πάνω από όλα είμαστε καλά παιδιά και έχουμε όμορφη ψυχή! Έχουμε αυτοπεποίθεση, ρε παιδί μου!
Δεν φταίμε εμεις η καραντίνα φταίει να το θυμάστε όταν θα σας πιάνουν οι ανασφάλειες σας ολο αυτό το διάστημα 
Καθόμαστε σπίτι; 
Στα ντουλάπια υπάρχουν πατατάκια σοκολάτες! γίναμε όλοι Master Chef τρώγαμε ανελέητα βγαίναμε ρομαντικές βόλτες δήθεν για άσκηση ..Εεε..να μην κράταμε κι ενα  παγωτό στο χέρι, Άνοιξη είναι..Ααα εγώ με Αγαπώ και δεν μου χαλάω χατίρι .. μια οι ταινίες σπίτι με την πίτσα αγκαλιά, μία το netflixμε τo συνοδευτικό ήχο μασουλήματος των νάτσος, δε θέλει και πολύ για να υποκύψουμε! Δεν είμαστε τίποτα ανώμαλοι να μετράμε τις μπουκιές μας!
Συγγνώμη, αλλά πόσο διάδρομο να κάνει ένας άνθρωπος μέσα στο σπίτι και πόσα βραστά λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης να αντέξει το στομαχάκι του; Ήμαρτον δηλαδή!
Ναι μας έχει λείψει η βόλτα με φίλους για καφέ,να τα πούμε να γελάσουμε απο κοντά  αυτή τη σχέση  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν οι βιντεοκλήσεις ..
Ολα αυτά τελειώνουν λίγο ακόμη έμεινε .Υπομονή Αδέλφια κρατάτε Γερά .



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured