ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΝΕΡΓΙΑ -" ΕΚΛΟΓΕΣ" - ΦΤΩΧΙΑ



Πρώτο  κόμμα  οι  Άνεργοι...
Ανεργία, φτώχια, απελπισία, αδιέξοδα. Καμιά προοπτική, ούτε καν σχετιζόμενη με την λεγόμενη «ανάπτυξη» της αστικής οικονομίας. 
Καμιά ελπίδα  καμιά αχτίδα φωτός. Μόνο τα χειρότερα είναι μπροστά. Δηλ. το ξεπούλημα της λαϊκή δημόσιας περιουσίας, το κλείσιμο οργανισμών -υπηρεσιών, οι νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.
 Με λίγα λόγια, ακόμα χειρότερα, πολύ χειρότερα ακόμα και από σήμερα. Στο ερώτημα, για πόσο χρονικό διάστημα θα επιδεινώνεται η κατάσταση του λαού, η ξεκάθαρη «επίσημη» απάντηση μιλάει για τουλάχιστον 10 ακόμα χρόνια.
Την ώρα που οι πολιτικοί ενδιαφέρονται περισσότερο για το πότε θα γίνουν εκλογές, ποιος θα πάει με το κόμμα ποιού, πόσους ψήφους θα πάρει κάθε κόμμα, αν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα υπάρξει συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι πολίτες βυθίζονται στην ανεργία.
 οι άνεργοι κάνουν κόμμα, θα είναι το πρώτο κόμμα

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι άνθρωποι χωρίς δουλειά το τελευταίο τρίμηνο του 2011 - Αυξήθηκαν πάνω από 300.000 σε ένα χρόνο - Ποσόστωση και στην ανεργία, 24,5% στις γυναίκες, 17,8% στους άνδρες - Παραμένει «πρωταθλήτρια» της ανεργίας η Δυτική Μακεδονία Στο 20,7% "εκτινάχθηκε" το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το δ΄ τρίμηνο πέρυσι, με αποτέλεσμα στο σύνολο του 2011
To ποσοστό ανεργίας είναι μεγαλύτερο απ ' το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ.
Στο 21% αυξήθηκε η ανεργία το Δεκέμβριο 2011, από 20,9% τον Νοέμβριο του 2011, αναρχούμενη στα υψηλότερα επίπεδα από τότε που ξεκίνησε η στατιστική της καταγραφή.
Η ανεργία παραμένει γένους θηλυκού. Στις γυναίκες αυξήθηκε σε 25,3% (από 18,7% το Δεκέμβριο 2010) και στους άνδρες σε 17,7% (από 11,9%).
Μπαίνουν ανοιχτά και ξεκάθαρα, πολλά ερωτήματα και θέματα: 
1) Είναι - πράγματι - το πρόβλημα της χώρας και του λαού οι εκλογές; 

Μα αφού όλα, πλέον, έχουν υπογραφεί και συμφωνηθεί, αφού τίποτα δεν μπαίνει σε αμφισβήτηση, τι θα λύσουν οι εκλογές και ποιο - άραγε - πολιτικό σύστημα δήθεν θα αλλάξουν; Κανένα απολύτως. Αλλά ούτε την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση θα περιορίσουν οι εκλογές
Το «κίνημα των ανέργων» κατεβαίνει στις εκλογές!
Οι άνεργοι στη χώρα μας έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο και μια ομάδα ανθρώπων που βιώνουν την δύσκολη αυτή κατάσταση, αποφάσισαν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στο κοινοβούλιο, προκειμένου να αποκτήσουν «φωνή» οι στρατιές των ανέργων. 

Αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Θεσσαλονίκης, το «κίνημα των ανέργων».
προβάλλοντας τη θέση του για την κοινωνική προστασία των ανέργων και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

http://anemoscafe.blogspot.com/2012/03/blog-post_05.html ΠΡΟΣΟΧΗ  ΠΟΥ ΤΟ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ

Σε αυτή τη πραγματικότητα, σε αφόρητες συνθήκες αγωνίας και άγχους ζει και θα ζήσει τις επόμενες ημέρες του ο λαός μας. Ένας λαός που τον έριξαν κλεισμένο μέσα σε σακί στη θάλασσα και μέσα στο σακί έβαλαν και τη γάτα.. 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured