ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Sisters, stop fighting!














Ο αδελφός (ή η αδελφή) εκτός από παρείσακτος είναι και όμοιος, εκτός από ανταγωνιστής, είναι και φίλος, σύντροφος στο παιχνίδι. Εκείνος που προηγείται ή που έπεται μας προσφέρει μια γνώση για τον κόσμο και τις σχέσεις. , Θα μπορούσε ο αδελφός μας, να είναι ένα αντιγραφό μας, ένας άλλος που μας μοιάζει πάρα πολύ, σαν ένας παραμορφωτικός καθρέφτης στον οποίο αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας;
 «Δεν είμαι εγώ! Και όμως, αν ήμουν εγώ;» 

Όταν οι σχέσεις μεταξύ των αδερφών περνάνε κρίση

-Ζητήστε συγνώμη αν έχετε ήδη ξεκινήσει μια μάχη. Αυτό θα κάνει τα πράγματα ομαλά και θα σταματήσετε να σπαταλάτε το χρόνο σας. Πείτε συγνώμη ακόμα κι αν δεν είστε εσείς υπεύθυνη για τον καβγά. Σε κάθε περίπτωση δείξτε κατανόηση και (ξανά)…Just say Sorry!
-Που και που κάντε κάτι καλό γι 'αυτές χωρίς λόγο. Διαλέξτε μια τυχαία χρονική στιγμή, για να κάνετε κάτι που ξέρετε ότι θα εκτιμήσει. Όταν αυτή σας ρωτήσει: «Γιατί το έκανες αυτό για μένα;» απαντήστε «Επειδή το ήθελα.» Έτσι θα καταλάβει πως, παρά τις μεταξύ σας διαφωνίες, την αγαπάτε ακόμη και θα θέλατε να καλυτερέψει η σχέση σας
-Αποφύγετε τις διαφωνίες με την αδελφή σας, όταν αρνείται να αφεθεί σε ατελείωτες αδελφικές συζητήσεις. Επικεντρωθείτε στο πρόβλημα έμπρακτα. Δείξτε υπομονή, βοηθήστε τη και δώστε της συμβουλές για να χαλαρώσει από τους προβληματισμούς της, όπως για παράδειγμα, αν είναι αναστατωμένη περιμένοντας να μάθει πώς πήγε μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά. Ακόμη κι αν δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο ως τώρα για σας, δεν σημαίνει ότι δε θα πρέπει να την στηρίξετε.
-Κάντε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Βρείτε ένα χόμπι που σας αρέσει πολύ, βγείτε μια βόλτα για περπάτημα, πειραματιστείτε στην κουζίνα με μια πρωτότυπη συνταγή ή κανονίστε μες στο Σαββατοκύριακο μια αδερφική συνάντηση για κους-κους, ζεστό τσάι και λαχταριστά cupcakes. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείξετε την φροντίδα και την αμοιβαία αγάπη σας.
Τους φίλους τους διαλέγουμε ....τους συγγενείς τους βρίσκουμε

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured