ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

finger food…Kαραμελωμένες φτερούγες με σουσάμι


Τα finger food…
Kαραμελωμένες φτερούγες με Σουσάμι

Υλικά:

*Φτερούγες κοτόπουλου
*Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
*Σουσάμι
*Για την καραμέλα: 6 κουταλιές ζάχαρη
*1/2 κουταλάκι νερό
*6-7 σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση 

Τηγανίζετε τις φτερούγες και τις στραγγίζετε σε χαρτί κουζίνας. Παράλληλα, ετοιμάζετε την καραμέλα. Βάζετε σε τηγάνι τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει το μείγμα και να γίνει αραιή καραμέλα. Την κατεβάζετε από τη φωτιά και την αφήνετε λίγο να κρυώσει για να δέσει, προσέχοντας όμως να μην πήξει εντελώς. Πρέπει να παραμείνει ρευστή). Μετά βουτάτε την κάθε φτερούγα ξεχωριστά στην καραμέλα, ώστε να καλυφθεί ελαφρά, και στη συνέχεια πασπαλίζετε με το σουσάμι και σερβίρετε.


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured