ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κορίτσια ήρθε η ώρα για Μαγιώ !!!!





Όταν είδα αυτά το κορίτσια,
 με το εφηβικό σώμα να ποζάρουν με τα καινούργια μαγιώ, με έπιασε μια μελαγχολία για τις ώρες της γυμναστικής που ακύρωσα, για τις πίτσες και τα σουβλάκια που προσκύνησα και για τους καναπέδες και τα κοκτέιλ μέσα στα οποία βούτηξα όλο το χειμώνα.
Σκέφτομαι όλα αυτά τα άρθρα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την επιλογή του σωστού μαγιώ και πραγματικά εκνευρίζομαι! Έχει χυθεί τόσο μελάνι από τους ειδικούς για να μας δώσουν συμβουλές που τελικά αφορούν μόνο τα κορίτσια με σωματότυπο Ζιζέλ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο!

Είναι η δύσκολη εποχή που σε ένα μικρό δοκιμαστήριο ερχόμαστε αντιμέτωπες με μεγάλα διλήμματα κι ενοχές.για το πιό στυλ σου πάει περισσότερο, καλύπτει τις ατέλειες και προβάλλει τα ατού. Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε μαγιώ κορίτσια. Πιό κάτω θα δείτε τα περισσότερα είδη μαγιώ που θα βρείτε στην αγορά και το πιό στυλ ταιριάζει σε κάθε σώμα..Κακά τα ψέματα, το μαγιώ δεν αντικαθιστά την λιποαναρρόφηση. Είναι το πιο αποκαλυπτικό outfit της γκαρνταρόμπας μας και δεν μας κάνει χάρες... Όπως βέβαια, κάποια χρώματα μάς πηγαίνουν περισσότερα από άλλα, κάπως έτσι συμβαίνει και με τα μαγιώ.
 Αλλά μην περιμένετε και θαύματα...


Πιν απ αισθητική. Το ψηλοκάβαλο μαγιώ είναι το καινούργιο χιτ της χρονιάς. Είναι δύσκολο να αντισταθείς σε αυτή τη ρετρό ρομαντική τάση που κάτι μου λέει ότι καθόλου δεν αρέσει στο άλλο φύλο.



Το κλασσικό κι αγαπημένο τριγωνάκι. Δεν γίνεται να μην έχεις τουλάχιστον ένα τέτοιο. Προσοχή στους κόμπους, να είναι δεμένο με σιγουριά για να μην υπάρξουν ατυχήματα....


Ένα κομμάτι και καλό. Το ότι είναι ολόσωμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και σέξυ. Ίσα ίσα. Προσέξτε όμως το αντηλικακό γιατί με τέτοια μαγιώ τα σημάδια είναι αστεία.Αν δεν έχετε τις αναλογίες μοντέλου και μέση δαχτυλίδι, μην του ρίξετε ούτε ματιά!!! Είναι το μαγιώ-δολοφόνος!


Σουτιέν με ενίσχυση και βρακάκι μεγαλύτερο. Το βρακάκι αυτό το βρίσκω τραγικό, αλλά το σουτιέν με ενίσχυση μπορεί να είναι θαυματουργό για εκείνες που χρειάζονται υποστήριξη.


Μερικές κυρίες νιώθουν περισσότερη ασφάλεια με κάτι τέτοιο. Ιδανικό για γυναίκες με μεγάλη η χαλαρή κοιλιά, κάνει λίγο σαν μαγιώ από άλλη εποχή.


Αν θες να βάλεις τριγωνάκι από κάτω αλλά το στήθος σου δεν αντέχει σε τριγωνάκι σουτιέν, αυτό το κόψιμο είναι ιδανικό, για να είναι καλυμένο το στήθος και να αποφύγεις τα ατυχήματα την ώρα που βγαίνεις μετά τη βουτιά.



Ωραίο στυλ και το αθλητικό μαγιώ, δεν λέω, μ' αρέσει


Νιώθεις μια ασφάλεια με αυτό το μαγιώ. Καλύπτει και μαζεύει επιπλέον μάζα που θέλεις να κρύψεις, να πετάξεις, να αποβάλεις και δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα.


Ιδανικό για μαύρισμα χωρίς γραμμές στο ντεκολτέ. Θα είναι πιό εύκολο να φορεθεί από κορίτσια με κανονικό ή μικρό στήθος.

ΑΝΕΜΟΣ Ήρθε η ώρα λοιπόν να διαλέξουμε το κατάλληλο μαγιώ και να καταπλήξουμε τα πλήθη στις παραλίες!...αποφάσισα το θέμα που θα έχει αυτό το κείμενο να είναι το τι μαγιό ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο!! από καυτά μαγιό μέχρι μικροσκοπικά μπικίνι η επιλογή δική σας !!!!Καλή επιτυχία girls!




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured