ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Athens by night από τον μετρ..,Γούντι Άλεν.


Woody Allen,Brad Pitt και Penelope Cruz ...γυρίζουν ταινία για την κρίση στην Ελλάδα !!!!!!!
Ο διάσημος σκηνοθέτης θα κάνει μια ταινία-ύμνο για την Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να ταξιδέψει στις αρχές Μαΐου στην Αθήνα και μετά το «Από την Ρώμη με αγάπη» να πει «κλακέτα, πάμε» για μία ταινία στη χώρα μας.
Ο ίδιος όταν είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη χώρα μας, είχε πάρει θέση, σύμφωνα με αμερικανικό blog, λέγοντας: «Μόνο αν απομακρυνθεί το ΔΝΤ από την Ελλάδα θα σταματήσουν τα προβλήματα»
Athens by night από τον μετρ του αμερικανικού κινηματογράφου Γούντι Άλεν. Τα επόμενα σχέδια του δημοφιλούς ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου είναι καρυκευμένα με άρωμα βασιλικού από τα σοκάκια της Πλάκας και πολλή οργή για την μνημονιακή πολιορκία των Αθηναιων  διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Μπραντ Πιτ, ενώ την Ελληνίδα αγαπημένη του θα υποδυθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η Πενέλοπε Κρουζ. Μάλιστα, εδώ και καιρό βρίσκεται στη χώρα μας το 11μελές συνεργείο των συνεργατών του Γούντι Άλεν για αν ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της ταινίας, το σενάριο της οποίας συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Πολ Οστερ. Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, γύρω από την περιοχή της Πλάκας, στην Κεφαλλονιά, στη Σκιάθο και τη Λέσβο και σε νησιά των Σποράδων.
Έτσι, μετά τις ταινίες του “Βίκυ, Κριστίνα, Μπαρτσελόνα”, “Μεσάνυχτα στο Παρίσι” και “Από την Ρώμη με αγάπη”, ο Γούντι Άλεν θα συνεχίσει την ιδιότυπη περιοδεία του στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κινηματογραφώντας την Αθήνα της κρίσης και των συσσιτίων, για να μάθουν σε όλο τον πλανήτη τι περνούν οι Έλληνες.
Το γεγονός αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη χώρα μας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που δοκιμάζεται τόσο σκληρά και βάλλεται από παντού,

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured