ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

SEX STUDIO




Οι οίκοι Ανοχής Ανανεώθηκαν τώρα λέγονται ...sex studio

Μια απορία μόνο: η εικονιζόμενη απόδειξη «παροχής υπηρεσιών» δικαιολογείται στα έξοδα;
Να ξέρουμε βρε αδελφέ… Γίναμε κράτος ιδού η απόδειξη...?

Τα χλιδάτα sex studios δεν είναι για τους αλλοδαπούς, οι οποίοι ψάχνουν φτηνά μπουρδέλα με φτηνές γυναίκες, ούτε για τους πιτσιρικάδες που έχουν 30 ευρώ στην τσέπη τους. Αυτοί πάνε στα παλιομοδίτικα μπουρδέλα, όπου η ταρίφα είναι 25 ευρώ για πέντε με δέκα λεπτά. Στα πολυτελή studios η τακτική πελατεία αποτελείται από άνδρες, ηλικίας από 25 μέχρι 50 ετών, συνειδητοποιημένοι και με διάθεση να ξοδέψουν αρκετά ευρώ για να απολαύσουν ερωτικές υπηρεσίες από όμορφες γυναίκες.
Για το ΠΑΣΟΚ η «πράσινη ανάπτυξη» έρχεται με τα... «φρουτάκια» και συνεχίζετε με τα...μπουρδέλα

Οι οίκοι ανοχής στην Ελλάδα όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες είναι νόμιμοι υπό προϋποθέσεις και φορολογούνται κανονικά όπως κάθε άλλη επιχείρηση. Βάσει του νόμου 2734/1999 οι εργαζόμενες πρέπει να έχουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να ασκήσουν το επάγγελμα της πόρνης (άρθ. 1), και βάσει της άδειας υποχρεούνται να υποβάλλονται ανά δεκαπέντε ημέρες σε ιατρικές εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (άρθ. 2). Είναι απαραίτητο να κατέχουν άδεια εγκατάστασης - χρήσης οικήματος (αρθ. 3) η οποία είναι προσωπική, έχει ισχύ δύο χρόνια και χορηγείται από την δημοτική αρχή .
τα sex studio  είναι οίκοι ανοχής  που απλά αλλάζουν
 την ταμπέλα για να ανεβάζουν  τις τιμές. .

Τις ακόλαστες, όσες κι αν είναι, σκοπεύω να τις διώξω από την πόλη... για να διατηρήσω το αρρενωπό σφρίγος το νέων για αυτές τις γυναίκες. Δεν είναι σωστό εξαπατημένες δούλες να κλέβουν από τις γεννημένες ελεύθερες γυναίκες την απόλαυση. Ας αφήσουμε στις παλλακίδες να κοιμούνται με τους δούλους».«Εκκλησιάζουσες»,

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured