ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Προτιμώ ελληνικά - Καταναλώνω ότι παράγω


carrefourlogo bazaar

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αν καθ’ ένας από μας συνειδητά «σπρώξει» τις καταναλωτικές του ανάγκες σε ελληνικά προϊόντα (διατροφής, ένδυσης, υπόδησης, τουρισμού) διασώζουμε θέσεις εργασίας, ανακυκλώνουμε το χρήμα μέσα στη χώρα μας, μειώνουμε τις εισαγωγές, συμβάλλουμε στη ζήτηση των ελληνικών προϊόντων άρα και σε περισσότερες επενδύσεις, άρα και σε κίνητρα για περισσότερες, ποιοτικότερες καλλιέργειες των δικών μας αγροτικών προϊόντων.
Επίσημο, εγκεκριμένο από το κράτος «σήμα» που θα δείχνει την προέλευση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών θα μπορεί να τοποθετείται στα ελληνικά προϊόντα ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου του «Κινήματος Πολιτών - Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε»
Με το μήνυμα <<ΡΟΥΧΑ & ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ EΛΛΗΝΙΚΑ>> το <<ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ -καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε>> απευθύνονται στους σχεδόν 1.500.000 μαθητές της Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων όλης της χώρας 
και η ιστοσελίδα του www.protimoellinika.gr

Αυτό προωθείται να γίνει με νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας
Αν κάθε ένας από τα 10 εκ. Έλληνες (αφαιρούμε το ένα εκατομμύριο ανέργους και το ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους,), καταφέρει να αγοράσει το 2012 ελληνικά προϊόντα αξίας 1000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόραζε πριν , τότε θα προστεθούν στην προβληματική ελληνική οικονομία 10 δισ. ευρώ με τεράστια πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα σε νέες θέσεις εργασίας κλπ. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ προβάλλουν τα ελληνικά προϊόντα.

Μετά από πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» τα περισσότερα μεγάλα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα μας 


Τα ελληνικά προϊόντα θα φέρουν σήμα αναγνώρισης
πρόταση του «Κινήματος Πολιτών -


Ø εκτυπώσουν αφίσες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».
Ø τοποθετήσουν τις αφίσες στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα
Ø τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν.
Χαιρετίζουμε την απόφαση των
 ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που στηρίζουν τον αγώνα μας και δίνουν την δυνατότητα να περάσει το μήνυμά μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων σε πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών-καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία.   

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured