ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ


Φάγανε-Φάγανε-Φάγανε η οικογένεια Πατεράκη στο ΙΚΑ

Σε οικογενειακή επιχείρηση είχαν μετατρέψει το υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. Καλλιθέας οι επτά κατηγορούμενοι, οι οποίοι παραπέμπονται να απολογηθούν σε ειδικό ανακριτή για αδικήματα που επισύρουν… Η αρχηγός της σπείρας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλιθέας κατοικούσε τελικά στο Μοσχάτο και το όνομά της είναι Mπουραζάνη Ελένη του Ανδρέα.........


Την ώρα που εισέβαλαν στο σπίτι της οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας ο σύζυγός της, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο και κρατώντας στα χέρια του κουτί από pampers με το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στην ηγετική ομάδα της σπείρας συμπεριλαμβάνεται και η Χριστίνα Πατεράκη, η οποία είναι αδερφή του εμπλεκόμενου στην υπόθεση πώλησης μαχητικών αεροσκαφών, τύπου Eurofighter, στην ελληνική πολεμική αεροπορία, Γιώργου Πατεράκη που στο παρελθόν απασχόλησε τα ΜΜΕ με τις διασυνδέσεις του και την διαπλοκή του με πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης Καραμανλή.

Μια υπερπολυτελή βίλα εκατοντάδων τετραγωνικών με πισίνα, τροπικούς κήπους αλλά και υπό κατασκευή... εκκλησάκι στην περιοχή του Βαρνάβα είχε κατασκευάσει η υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας, η οποία θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στο μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο - ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - που αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο από την Οικονομική Αστυνομία.

Η 55χρονη ιδιοκτήτρια της βίλας ήταν προϊσταμένη του τμήματος Παροχών του ΙΚΑ Καλλιθέας και μαζί με άλλες τέσσερις συναδέλφους της κατηγορείται ότι είχε στήσει «φάμπρικα» χορήγησης πλαστών επιδομάτων και συνταγογραφήσεων.

Η ίδια υπάλληλος είχε κρυμμένα στο σπίτι της 967.000 ευρώ σε κούτες με πάμπερς αλλά ήταν και ιδιοκτήτρια πολυτελών αυτοκινήτων. Ο σύζυγός της, συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, κατηγορείται από τις διωκτικές αρχές για ξέπλυμα χρήματος.

Ορισμένοι από τους «ασθενείς» που συνεργάζονταν με το κύκλωμα φέρονται να έχουν παραδεχθεί στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ: «Προ μεγάλου χρονικού διαστήματος δεχθήκαμε τηλεφώνημα από υπαλλήλους του ΙΚΑ στην Καλλιθέα, οι οποίοι μας ρώτησαν αν θα θέλαμε να βγάζουμε ένα σεβαστό ποσό κάθε μήνα, αν θέλουμε να έχουμε ένα καλό χαρτζιλίκι. Μας πρότειναν, λοιπόν, να εμφανιζόμαστε ως ασθενείς νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία ή να ζητάμε άλλες ιατρικές υπηρεσίες. Αυτοί θα εξέδιδαν τις σχετικές βεβαιώσεις και θα προχωρούσαν στις σχετικές καταγραφές στα βιβλιάριά μας».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες απάτες σε βάρος ασφαλιστικού ταμείου λοιπόν, φάγανε -φάγανε
διαχρονική και επικαιρη παντα αυτη η ταινια με  τον μαυρογιαλουρο μια μικρη διαφορα....οτι σημερα αποκλειεται να υπαρχει μαυρογυαλουρος σε καποιο υπουργειο και να μην περνει χαμπαρι τι γινεται γυρω του... 
τόσο μαλον στο ΙΚΑ.
Και εδώ ο Κωνσταντάρας παίζει έναν υπουργό που έχει πλήρη άγνοια για τις ρεμούλες και παρ' όλα αυτά έχει την ευθιξία να παραιτηθεί... δηλαδή ο άνθρωπος θα ήταν φωτεινό παράδειγμα... Εδώ έχουν φάει οι ίδιοι τον αγλέουρα και όχι μόνο κανείς δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, αλλά βγαίνουν και σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου...
 Αλλά όπως έλεγε και ο Μαυρογιαλούρος,
 "Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιους υπουργούς σαν κι αυτούς θέλουμε". 
Τρέξτε όλοι στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε "το κόμμα"..
Έλα... καλε... ρε παιδιά. Ολοι μαζί τα φαγαμε!

Γιατί μου φαίνεται ότι δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ μετά από 50 χρόνια???.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured