ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ


Πώς θα γίνεις κορίτσι για σχέση 

Είσαι καλή, είσαι χρυσή, διαθέτεις κορμί θανατηφόρο κι όμως οι άντρες σε κόβουν μετά το πρώτο- άντε δεύτερο ραντεβού. Γιατί δεν συγκαταλέγεσαι στα κορίτσια για σχέση ή κορίτσια για σπίτι και τι πρέπει ν' αλλάξεις για να δεσμευτείς κι εσύ πια.
Είσαι μόνη;

Απόλαυσέ το και σταμάτα τη γκρίνια! Οκ, το καταλαβαίνω. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην εποχή μας. Το φλερτ δεν είναι και στα καλύτερά του. Όσο όμως γκρινιάζεις κι όσο παραπονιέσαι, τόσο χειρότερα νιώθεις.Ντύσου, στολίσου και βγες. Μην προδιαγράφεις την αποτυχία. Μην βουλιάζεις στον αρνητισμό.
Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε τη βόλτα με τους φίλους. Φρόντισε μόνο να είσαι πάντα και παντού περιποιημένη, όχι σαν τον μπάρμπα μου τον Γιάννη τον οικοδόμο. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε βρει ο έρωτας. Συνήθως, χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις!
 Είπαμε να φλερτάρεις αλλά εσύ το παράκανες!

Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν πως να φλερτάρουν. Το καλό και διασκεδαστικό φλερτ, είναι σημάδια πως η γυναίκα έχει χιούμορ και δεν είναι ντροπαλή. Μέσω του φλερτ η γνωριμία και η πρώτη επικοινωνία γίνεται ευκολότερη και ο έρωτας ανθίζει γρηγορότερα.

Βέβαια, υπάρχει τεράστια διαφορά, ανάμεσα σε μια γυναίκα που ξέρει να χειρίζεται το φλερτάκι και σε εκείνη που φλερτάρει με κάθε αρσενικό. Αν εκείνος δει πως είσαι όλο γελάκια και αγγίγματα με όλους τους άντρες: από τον περιπτερά της γειτονιάς, το σερβιτόρο στην καφετέρια μέχρι και τον κολλητό του, δύσκολα θα τον κάνεις να πιστέψει πως βρήκε το λιμάνι του σε σένα. Σίγουρα, η ανάγκη για φλερτ και προσοχή σου βγαίνει υποσυνείδητα, αλλά κανένα αγόρι δεν μπορεί να έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που την ξέρει με το μικρό της ονοματάκι ακόμα και ο πλανόδιος πωλητής dvd της γειτονιάς.

Τι να κάνεις: 
προσπάθησε να ελέγξεις το ταμπεραμέντο σου και σταμάτα να κάνεις τα γλυκά μάτια σε όλους τους άντρες. Ακόμα και τα αθώα για εσένα πειράγματα, για εκείνος μπορεί να είναι σημάδι άπιστης γυναίκας που με την πρώτη ευκαιρία θα τρέξει σε άλλες αγκαλιές. Εσύ, από την πλευρά σου, μπορείς εξ' αρχής να του εξηγήσεις πως είσαι αρκετά εκδηλωτική ως άνθρωπος και πολύ κοινωνική, για να μην τρέξει να φύγει με την πρώτη ευκαιρία.

Πηγαίνεις με σκοπό το γάμο:

Πραγματικά τώρα,μπες για λίγο στη θέση του αγοριού: γνωρίζει μια φανταστική γυναίκα (εσένα), κουκλάρα και με μυαλό. Βγαίνετε ραντεβού, το φαγητό είναι τέλειο, η ατμόσφαιρα ρομαντική και μετά το πρώτο φιλί, εκεί ξεκινάς να του λες που θα ήθελες να γίνει η γαμήλια τελετή, πόσο σου αρέσουν τα παιδιά (του λες και πόσα θέλεις) και μετά απορείς γιατί εκείνος αρχίζει να τρέχει σαν τον λαγό!

Αυτή η εμμονή με τη δέσμευση και με τα μελλοντικά σχέδια γάμου από τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες που βγαίνει με κάποιον, αποτελούν την ταφόπλακα για τη σχέση που θα ήθελες να δημιουργήσεις. Δεν είναι ότι εκείνος δεν σε βλέπει σοβαρά σον και καλά αλλά η πίεση που νιώθει θα τον κάνει να φύγει προτού εκτιμήσει το πόσο μεγάλο κελεπούρι είσαι.

Τι να κάνεις: 
μπορεί να καίγεσαι να δημιουργήσεις μια σοβαρή μακροχρόνια σχέση μετά από μια σειρά αποτυχημένων δεσμών μικρής πνοής αλλά οφείλεις για σένα πάνω απ' όλα, να απωθήσεις την σκέψη του γάμου από το μυαλό σου. Το ζητούμενο ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας είναι να γνωριστείτε με το έτερον ήμισυ, να περνάτε καλά, να είναι όντως εκείνος ο ιδανικός σύντροφος για εσένα και το μονόπετρο θα έρθει όταν πρέπει.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured