ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κρίση; Καιρός για ...συγκατοίκηση

Ελληνας μόνος και άφραγκος ψάχνει ... συγκάτοικο


Τελευταία έχει αυξηθεί η ζήτηση για συγκατοίκους σε σπίτια,κι όχι μόνο από φοιτητές.όσοι έχουν σπίτι  ψάχνουν για συγκάτοικο  θέλουν να μοιραστούν τα έξοδα του γραφείου τους του σπιτιού τους για να  μπορούν να ανταπεξελθουν στα καθημερινά έξοδα ενοίκιο κοινόχρηστα Δεη κάποιον να νοικιάσουν μαζί,να συστεγαστούν να μοιράζονται τις ανάγκες τους η κρίση μας φέρνει πιο κοντά λοιπόν""""
Χαρακτηριστικές αγγελίες

Για παράδειγμα, ένας συνταξιούχος καθηγητής αναζητά κύριο μεγάλης ηλικίας κατά προτίμηση στρατιωτικό ή αξιωματικό ασφαλείας για να συγκατοικήσουν. 
Ο εν λόγω κύριος διαθέτει δύο σπίτια, στα νότια προάστια και στο Παγκράτι και θέλει να μοιραστεί τα μηνιαία έξοδα της κατοικίας.

 Αλλο παράδειγμα είναι μια κυρία που μένει κοντά στα ΤΕΙ Αιγάλεω και ζητά φοιτήτρια για συγκατοίκηση, παραχωρώντας ένα δωμάτιο με το ανάλογο μηνιαίο ενοίκιο.

Οπως επίσης και κυρία που μένει στον Χολαργό και ζητά φοιτήτρια ή όχι η οποία θα μπορεί να πληρώνει 250 ευρώ τον μήνα.

«Κυρία ηλικιωμένη ζητεί κυρία για συγκατοίκηση και μοίρασμα εξόδων, περιοχή Νέα Ιωνία», γράφει μία από τις σχετικές αγγελίες που δημοσιεύονται στις εφημερίδες. Και κάπως έτσι ξεκινούν όλα...

«Πρόκειται κυρίως για μοναχικούς ανθρώπους που διαθέτουν μεγάλα ακίνητα και μπορούν να μισθώσουν κάποιο από τα δωμάτια. Μοιράζονται έτσι τα έξοδα αλλά έχουν και παρέα», τονίζουν γνώστες της συγκεκριμένης αγοράς. Ωστόσο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην ταιριάξουν και η συγκατοίκηση να ναυαγήσει.
Αναζητείται συγκάτοικος λόγω ...οικονομικής κρίσης

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα γραφεία, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες αναζητούν συγκάτοικο για να μοιραστούν τα έξοδα.
Γιατροί, δικηγόροι, διατροφολόγοι, οδοντίατροι αλλά και καθηγητές μέσης εκπαίδευσης είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι επαγγελματίες που βάζουν αγγελίες ή απευθύνονται σε μεσιτικά γραφεία για να βρουν κάποιους για συστέγαση.Η κρίση φέρνει τη συγκατοίκηση μεταξύ αγνώστων!... 

Σπρωγμένοι από το βάρος της ανέχειας όλο και περισσότεροι άνθρωποι τον τελευταίο καιρό αναζητούν συγκάτοικο για το μοίρασμα των εξόδων.
Είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν το σπίτι τους με κάποιον ξένο προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο κόστος ζωής που τρέχει πλέον με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
Η ΚΡΊΣΗ ΦΈΡΝΕΙ ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ 
Μόνο τον περασμένο μήνα είδαν το φως της δημοσιότητας περισσότερες από 100 αγγελίες ανθρώπων που ψάχνουν για συγκάτοικο λόγω... αυξημένων εξόδων, συμμετέχοντας έτσι σε μια νέα τάση των καιρών. Μια τάση που έχει επιβληθεί από την ακρίβεια, την ανεργία, την αδυναμία να διαθέσει κανείς χρήματα για τα απαραίτητα.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured