ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ "ΑΠΟ ΡΩΣΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ


 
увеличение туристов из России ГРЕЦИЯ

Добро пожаловать в Грецию


Οι προσδοκίες για τον τουρισμό από Ρωσία προς Ελλάδα είναι φέτος πολύ αυξημένες, χάρη σε έναν συνδυασμό παραγόντων. Πρώτον, οι νέες πτήσεις, που έχουν δρομολογηθεί μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας, από αερομεταφορείς όπως η ΑΕΡΟΦΛΟΤ, η AEGEAN και η VIM AVIA, δημιουργούν προσδοκίες για μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος.
 πρέπει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν με το θέμα της βίζας, για την ευκολότερη πρόσβαση των Ρώσων τουριστών στη χώρα μας, γεγονός που έχει απασχολήσει τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να δοθεί λύση, τονίζοντας ότι το 2013 αναμένεται να λειτουργήσει στη Ζάκυνθο νέο τουριστικό γραφείο για το ρωσικό τουρισμό.
 η μερίδα του λέοντος και για φέτος αναμένεται να «καρπωθούν» Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, Ρόδος αλλά και η Κρήτη, ωστόσο, αύξηση στις προκρατήσεις και τις διαθέσιμες αεροπορικές πτήσεις «απολαμβάνει» και η Κέρκυρα, που προσδοκά περισσότερους Ρώσους στα 5αστερα ξενοδοχεία της.

 Έξω από το γραφείο της οδού "Malaya Nikitskaya 33", στη Μόσχα, ο υδράργυρος δείχνει μείον. Όμως, οι εκατοντάδες Ρώσοι, που περνούν την πόρτα του, κάνουν το πρώτο βήμα για πολύ θερμότερα κλίματα. Στο συγκεκριμένο σημείο της Μόσχας εδρεύει ένα από τα οκτώ «κέντρα βίζας» της Ελλάδας, στα οποία οι αιτήσεις για θεωρήσεις έχουν αυξηθεί κατά 25%, σε σχέση με πέρυσι, από τις αρχές του έτους.
Tο ταξιδιωτικό γραφείο που διακινεί το μεγαλύτερο ποσοστό Ρώσων τουριστών στη χώρα μας εκτιμά ότι ο εισερχόμενος τουρισμός από τη Ρωσία θα αυξηθεί κατά 50%-60%. Ενδεικτικά, εκπρόσωπος του γραφείου Mouzenidis αναφέρει «το 2010 με το γραφείο μας έκλεισαν 94.000 Ρώσοι, αριθμός που το 2011 εκτοξεύτηκε στους 194.000 το 2011. Για το 2012 υπολογίζουμε 350.000 άτομα».



Καθημερινή σύνδεση Θεσσαλονίκης-Μόσχας
Στο μεταξύ, ολοένα πυκνότερα γίνονται τα αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ της Θεσσαλονίκης και ρωσικών πόλεων. «Από τον Απρίλιο-Μάιο, η ΑΕΡΟΦΛΟΤ θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Μόσχα δύο φορές ημερησίως, επτά ημέρες την εβδομάδα»,
«Η Ελλάδα είναι της μόδας στη Ρωσία και τα τελευταία δύο-τρία χρόνια έχουμε μια συνεχώς ανοδική τάση, η οποία πιστεύω ότι δεν έχει εξαντληθεί ακόμη. 
Ένας από τους παλαιότερους διαδικτυακούς τόπους -και σίγουρα «ερωτευμένος» με κάθε τι ελληνικό- είναι το www.Greek.ru, το οποίο, σύμφωνα με τον εμπνευστή και δημιουργό του, Ρομάν Σίμκιν, είναι το δημοφιλέστερο στη ρωσική γλώσσα για την Ελλάδα, φτάνοντας τους 5.000 επισκέπτες την ημέρα (σύμφωνα με στοιχεία του Google Analytics).
Добро пожаловать в Грецию 



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured