ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Σκέψου το καλά πριν κορνάρεις τις εκλογες




Δεν ξέρω αν την Κυριακή το βράδυ, ο αρχηγός σου θα είναι αυτοδύναμος πρωθυπουργός, αν θα είναι απλά πρώτος ή αν θα είναι συγκυβερνήτης αυτού του τόπου. Δεν ξέρω τι ποσοστό θα πάρει και πόσες έδρες θα καταλάβει στο επόμενο κοινοβούλιο. Το μόνο που ξέρω είναι τι μας περιμένει από τη Δευτέρα.

Γι αυτό και σε προειδοποιώ. Σκέψου το καλά πριν κορνάρεις την Κυριακή το βράδυ. Σκέψου το καλά πριν βγεις στους δρόμους για να πανηγυρίσεις τη νίκη του κόμματός σου. Αν μάλιστα θες να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ, δεν έχεις παρά να κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ και στους πανηγυρισμούς των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τη βραδιά των εκλογών του 2009. Θα δεις αλλόφρονες «πράσινους» οπαδούς να ανάβουν βεγγαλικά, να βγαίνουν στους δρόμους με κορναρίσματα και συνθήματα, να γονατίζουν στη μέση του δρόμου και να φιλούν τη σημαία του κόμματος που θα ερχόταν να σώσει τη χώρα από την καραμανλική διακυβέρνηση. Θα δεις εκδηλώσεις λατρείας για τον σωτήρα Γιώργο Παπανδρέου που θα ερχόταν την επόμενη ημέρα να δώσει και σε αυτούς λίγα ψίχουλα από τα λεφτά που υπήρχαν.

Δες τους και σκέψου, πως ένιωσαν λίγους μήνες αργότερα όταν ο «σωτήρας» θα επέλεγε να σώσει τη χώρα μέσω του ΔΝΤ. Μπες για λίγο στη θέση όλων αυτών που από τα πανηγύρια και τις χαρές εκείνης της βραδιάς το μόνο που τους έμεινε ήταν ένας κουτσουρεμένος μισθός, μια λειψή σύνταξη και ένα μηδαμινό επίδομα ανεργίας.
Σκέψου καλά λοιπόν πριν βγεις κι εσύ να πανηγυρίσεις το βράδυ της Κυριακής. Γιατί αυτή τη φορά δεν θα έχεις το δικαίωμα στην δικαιολογία ότι δεν ήξερες ή ότι σε ξεγέλασαν τα παχιά λόγια και οι υποσχέσεις. Τώρα ξέρεις. Ξέρεις πως λεφτά δεν υπάρχουν. Ξέρεις πως έρχονται και νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Ξέρεις πως έρχονται 150.000 απολύσεις. Ξέρεις πως η ανεργία θα αυξηθεί. Ξέρεις πολύ καλά τι μας περιμένει. 
Αν τα ξέρεις όλα αυτά, πες μου κι εμένα έναν λόγο που μπορεί να σε κάνει να βγεις στους δρόμους και να κορνάρεις. Αυτό χρειάζεται για μια Ελλαδα νέα.
 Τέρμα στα ανθρωπάκια με τα πλαστικά σημαιάκια. Η πολίτικη είναι υπευθυνότητα και όχι ευκαιρία πλουτισμού και προσωπικής μισαλλοδοξίας. .
 Αυτούς που οδήγησαν την χωρά σε περίγελο της Ευρώπης. Αυτοί με 8 χρόνια έχουν την βουλευτική σύνταξη την πολίτικη ασυλία ακόμη και αν έχουν αρπάξει και εσύ φτωχέ καμένε οπαδέ , πανηγύριζε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα.
 Πέτρος Κατσάκος

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured