ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Βουλιάζει και ο τουρισμός,


Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται σχεδόν όλος ο τουριστικός κόσμος της χώρας, καθώς από την περασμένη Δευτέρα οι online κρατήσεις στα ξενοδοχεία συνεχίζουν για 8η μέρα να είναι μειωμένες κατά 50% σε σχέση με τον περσινό Μάιο.


«Αν η πτώση του 50% διατηρηθεί, τότε θα χάσουμε 1,5 εκατομμύριο τουρίστες, που είναι εξαιρετικά σημαντικό νούμερο και δύσκολα θα αναπληρωθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, και υπογραμμίζει πως «αν η πολιτική αστάθεια παραταθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τότε ο τουρισμός θα έχει μεγάλο πρόβλημα».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ελληνικών Τουριστικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), Γιώργο Τελώνη, «ξένοι tour operators παγώνουν τα συμβόλαια μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα».
Ο φόβος για την πολιτική αστάθεια έχει κυριολεκτικά «παγώσει» τη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία του Ιονίου. Η κατάσταση μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί, αναφέρει η κ. Χριστίνα Τετράδη, πρόεδρος των ξενοδόχων Λαγανά-Ζακύνθου και μέλους του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, και συμπληρώνει: «αν η αβεβαιότητα συνεχιστεί, τότε η κατάσταση για τον τουρισμό θα είναι μη αναστρέψιμη».


Η Ελλαδα διωχνει τα παιδια της  | 08/04/2011, 10:25
Οχι μονο τους ξενους διωχνει η Ελλαδα αλλα και τους Ελληνες επενδυτες του κλαδου.Υπηρξα ενας απο αυτους.Οι μαρινες πανακριβες,να σου ζηταν μιζες,φακελακια απο υπηρεσιες,να πληρωνεις τα παντα διπλα,να μην βρισκεις πουθενα ακρη οταν ηθελες να ειναι νομιμος.Με κουρασανε και εφυγα απο την Ελλαδα ,και δεν προκειται ποτε εις το μελλον να κανω οποιαδηποτε επιχειρηση στην Ελλαδα.Ειστε αχρηστοι σαν λαος,και μην ζητατε ευθυνες απο τους πολιτικους σας,αυτοι σας αξιζουν,ειναι ο καθρεπτης της κοινωνιας σας,οπως ειστε εσεις σαν λαος ετσι ειναι και αυτοι,απαταιωνες εσεις απαταιωνες και αυτοι,κλεφτες εσεις κλεφτες και αυτοι.Το μηλο που θα πεσει;κατω απο τη μηλια.Αν θελετε προκοπη αλλαξτε εσεις πρωτα.

Giordano

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ..
Ως απάντηση γιατί Βουλιάζει  ο τουρισμός στη χώρα  μας.





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured