ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Θα σχηματίσει τελικά κυβέρνηση ο τσιπρας?



Ποιό ...είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ..?
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει πρόταση τριών σημείων που θα περιλαμβάνει:


1. Την άρνηση του Μνημονίου

2. Τον σχηματισμό κυβέρνησης των αριστερών δυνάμεων

3. Το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά το ναυάγιο της προσπάθειας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά να σχηματίσει κυβέρνηση, μιας και ως πρώτο κόμμα πήρε και την πρώτη εντολή διερεύνησης.


 Μάλιστα, αν και το Σύνταγμα δίνει περιθώριο τρεις ημέρες για αυτή την προσπάθεια, ο κ. Σαμαράς την κατέθεσε πίσω από την πρώτη ημέρα, καθώς όπως είπε υπήρχε άρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας αφού πάρει την εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναμένεται να κινηθεί σε τελείως διαφορετική γραμμή από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Τσίπρτας θα επιδιώξει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ..
εκτός από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Ειδικότερα, όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, θα συνεννοηθεί«πρωτίστως με τις δυνάμεις της Αριστεράς», τονίζοντας πως «μόνη μας δέσμευση είναι ότι θα τιμήσουμε την εντολή που μας δίνει ο λαός πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για ανατραπεί η πορεία του μνημονίου»
Αρχικά θα ξεκινήσει από τις δυνάμεις της Αριστεράς, αλλά επιθυμεί να έχει επαφές όχι μόνο με κοινοβουλευτικά κόμματα, αλλά και πολιτικούς φορείς που δεν μπήκαν στη Βουλή, όπως τους Οικολόγους Πράσινους και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα κανένα κυβερνητικό σχήμα δεν είναι βιώσιμο, χωρίς τη συμμετοχή του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου! Για να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους!
Μάλιστα, προκειμένου ο κ. Τσίπρας να κάνει πιο σαφείς και γνωστές τις θέσεις του και την πολιτική του πρόταση αναμένεται να έχει επαφές και με κοινωνικούς φορείς ακόμα και με πανεπιστημιακούς.
Το επόμενο βήμα, σύμφωνα με απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, , είναι να γίνουν συναντήσεις με το ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, να ξεκαθαρισθεί ότι θα«αρνηθούμε ψήφο στήριξης από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , αλλά και από τον Καμμένο, των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Με αυτά τα δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει να καλέσει για να γίνουν ξανά εκλογές.
Τα ψέμματα τελείωσαν…
Είναι ώρες ευθύνης για όλους…
Πάντως, η τακτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας για τις επόμενες ημέρες βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση…

Ο Αλ.Τσιπρας πρέπει πρώτα από όλα να διαχειριστεί σωστά το ποσοστό που του
έδωσε η εκλογική μάχη !!
Πρέπει να δώσει στο κόσμο που τον ψήφισε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχεις την τύχη της χώρας στα χέρια σου.
Οι νέες εκλογές θα είναι εγκληματικές!
Πρώτα η Ελλάδα ! Μετά τα κομματικά συμφέροντα.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured