ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

 

Καταθέσεις στο εξωτερικό
Πού κρύβουν τα λεφτά τους οι Ελληνες

Δυστυχώς ο όρος Έλληνες είναι πολύ γενικός και μας παίρνει όλους παραμάζωμα!!!
Οι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν χώρο πλέον στο ψυγείο να κρεμάσουν λογαριασμούς !!!την ίδια ώρα που κάτι άλλοι έλληνες δεν έχουν χώρο στις τσέπες τους και το περίσσεμα το σκορπίζουν στις πέντε ηπείρους.
Θα έπρεπε να λέμε ότι  αυτοί  οι Έλληνες προνομιούχοι οι σύγχρονοι μαυραγορίτες .. τρέχουν τα  χρήματα στα πέρατα της οικουμένης..
Σε ότι αφορά τα παππουδάκια που μάζεψαν με τον ιδρώτα τους κάποια χρήματα και τα κρατούν στο σπίτι τους, δεν τα "κρύβουν" για να μη τα βρει η εφορία αλλά γιατί φοβούνται ότι οι μέρες τις κωματώδης ελληνικής οικονομίας είναι μετρημένες έχουν αναλάβει αλλοδαποί και κλεφτές να τους ξαλαφρώσουν.
Σύμφωνα με υπολογισμούς οι Έλληνες έχουν καταθέσει στην Ελβετία γύρω στα 600 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή τρεις φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι στην ίδια τους τη χώρα. Η ελληνική κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι μεγάλο μέρος αυτών των καταθέσεων δεν έχει δηλωθεί στην εφορία.
Και τώρα αυτά τα χρήματα πάνε βόλτα μέχρι την Σιγκαπούρη...... 
Ήδη όμως ανάλογες συμφωνίες έχουν γίνει το 2010 με Γερμανία και Μεγάλη Βρετανία. Τα πράγματα ζορίζουν στην Ελβετία για το ’’μαύρο’’ χρήμα, γι’ αυτό και όσοι θέλουν να ’’κρύψουν’’ τις καταθέσεις τους και δεν επιθυμούν τη λύση offshore εταιρειών, στρέφονται στην Άπω Ανατολή (Σιγκαπούρη κ.λπ.), που ήδη μετατρέπεται στη σύγχρονη ’’Ελβετία’’. 

Τραπεζικά στελέχη πολυεθνικών πιστωτικών ιδρυμάτων εκτιμούν ότι στη Σιγκαπούρη πρέπει να έχει μεταφερθεί τουλάχιστον το 40% με 45% των καταθέσεων Ελλήνων από την Ελβετία, σχολιάζοντας ότι η τάση θα συνεχιστεί με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς.







Γιατί Σιγκαπούρη;
H χώρα είναι επενδυτικός παράδεισος, αφού οι διαδικασίες για να ιδρύσει κανείς επιχείριση είναι γρήγορες και αποτελεί φιλόξενο προορισμό ξένων κεφαλαίων στις τράπεζες που εδρεύουν εκεί...........
Ακόμα, παρέχει υψηλό επίπεδο εμπιστευτικότητας, αφού η Σιγκαπούρη κρατά καλά φυλαγμένο το τραπεζικό της απόρρητο και είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η ταυτότητα ενός καταθέτη.....
 ΦΙΛΕ  ΕΛΛΗΝΑ
Η πατρίδα δεν ειναι οι πολιτικοί , δεν ειναι οι βουλευτές , δεν είναι οι εργάτες , δεν οι κουκουλοφόροι , δεν οι απατεώνες , δεν είναι οι δικαστικοί , οι τζουλιες η ο στρατός και η εκκλησιά μαζί. γίνε συμμέτοχος στο πρόβλημα η και στην λύση του. αν θελεις να λέγεσαι ελληνας και μένεις στην ελλαδα στήριξε τον τόπο σου αλοιως πάρε τα χρήματα σου και πήγαινε να μείνεις  Σιγκαπούρη..
Η γνώση ειναι δύναμη ΦΙΛΕ  ΕΛΛΗΝΑ  και σήμερα στην αθηνα εχει ζέστη και λιακάδα και στο καναλι 9 εχει κυριακάτικο  τραπέζι ( οχι ιντερνετ brodacast -
CNN... BBC News.. έκανε η  tv διαλλειμα και δείχνει τζμοκαθαριστες τώρα ) :
Αφού δεν είστε ΕΛΛΗΝΕΣ να φύγετε να πάτε αλλού.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured