ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

facebook εναντίον " Madame..Lagard‎ "



Πόλεμος στο facebook εναντίον της Lagard‎

Όταν ακούν τη Λαγκάρντ να λέει ''καμία συμπόνοια'' για την Ελλάδα, όταν αυτοκτονούν κατά χιλιάδες...

Λυπάται περισσότερο τα παιδιά της Αφρικής που πεθαίνουν μαζικά απ' την πείνα απ' ό,τι λυπάται εμάς! Γιατί δεν τα βοηθά η madame..τα παιδιά στην Αφρική? 
Μετά το "λαγό" που έριξε η Λαγκαρντ για να δει αντιδράσεις μαζεύεται με "δεν καταλάβατε"κ"εγώ μαζί σας είμαι"κ άλλα αναμασήματα,αφήνοντας τα παιδάκια στην Αφρική κ στις πάλαι ποτέ γαλλικές κ αγγλικές αποικίες στην ησυχία τους(κ στην πείνα τους)Δεν ανέφερε αν στο ενδιάμεσο έριξε και καμία βοήθεια όμως.
Όταν η πλειοψηφία στην Ελλάδα γνωρίζει πως έχει πληρώσει πέντε φορές το σημερινό χρέος της χώρας σε φόρους, το οποίο αναδημιουργείται εδώ και 35 χρόνια από 200 οικογένειες πολιτικών και άλλων κοπριτών που μας..... περιτριγυρίζουν...
What a bitch!

Πραγματικά θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν υποκύψουν οι πολιτικοί μας.
Ως εθνικά υπερήφανοι Έλληνες της δώσαμε να καταλάβει! Μπήκαμε στο Facebook της και τα κάναμε λίμπα - για να μάθει, η άσκημη! Και όπως της έγραψε κάποιος να μη λέει πολλά για τους Έλληνες γιατί οι Έλληνες δεν είμαστε ρατσιστές - απλώς αυτή είναι γριά και άσχημη, και φταίει γι' αυτό!
Τα «μασάει» τώρα η Λαγκάρντ .....

Άρον-άρον βγήκε να «μαζέψει» η Κριστίν Λαγκάρτν τις δηλώσεις της κατά των Ελλήνων. Η γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ...δέχθηκε πυρ ομαδόν από τους Έλληνες μέσω Facebook, μετά τη συνέντευξή της στον Guardian, στην οποία τόνιζε ότι δεν λυπάται καθόλου τους Έλληνες.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις, η Λαγκάρντ αναγκάστηκε να ανασκευάσει λέγοντας: «Όπως έχω πει πολλές φορές, έχω μεγάλη κατανόηση για τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Για το λόγο αυτό, το ΔΝΤ υποστηρίζει την Ελλάδα στο εγχείρημά της να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να επιστρέψει στο μονοπάτι της οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας».

Όταν βλέπουμε τους ίδιους πολιτικούς να μας ζητούν τώρα ξανά την ψήφο μας για να μας ''σώσουν'' από την Εθνική καταστροφή που οι ίδιοι δημιούργησαν...

 Μαζί ή Χώρια ένα είναι το σίγουρο, ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάρει την απόφασή του. Και η απόφαση αυτή είναι ότι δεν θα συνεχίζει να πληρώνει όλα αυτά τα Ανθρωπόμορφα τέρατα  είτε το παίζουν καλοί είτε κακοί μπάτσοι.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured