ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

«θα τα πούμε μετά τις εκλογές», νομίζει κανείς ότι από τη Δευτέρα θα εξελιχθούν σκηνές γουέστερν σπαγκέτι στα κόμματα.

Όλα αυτά που θα αναφέρω πιο κάτω… δεν θα γίνουν, όποιος κι αν έρθει πρώτος, όποιος κι αν είναι πρωθυπουργός, όποια κόμματα κι αν σχηματίσουν κυβέρνηση.

Οπότε όπως σας είπα χιλιάδες φορές, χαλαρώστε, ψηφίστε χωρίς άγχος και φανατισμό η μπορείτε να πάτε για μπάνιο σε μια παραλία … γιατί από Δευτέρα, απλώς θα συνεχίσετε να πληρώνετε, να φοβάστε και να ταλαιπωρείστε Και στις επόμενες εκλογές -όποτε γίνουν- θα σας υπόσχονται πάλι τα ίδια . κλπ, κλπ, κλπ.

1.Δεν θα φορολογηθούν οι πλούσιοι (για αρκετές χιλιάδες χρόνια ακόμη τουλάχιστον. Εσύ θα φορολογηθείς ( Πίστεψε με)!

2. Δεν θα χαριστούν οι φόροι, ούτε θα ακυρωθεί το εκκαθαριστικό της εφορίας, που σας τσουρουφλίζει. (Θα το πληρώσετε πιστέψτε με)

3. Δεν θα σας χαριστεί κανένα χαράτσι (θα τα πληρώσετε πιστέψτε με)

4. Δεν θα βρείτε δουλειά, αν είστε άνεργος (εδώ με πιστεύεται σίγουρα)

5. Δεν θα φύγουν οι "λαθρομετανάστες" όπως... σας έλεγαν προεκλογικά. Δεν θα φύγουν ποτέ!(πιστέψτε το)

6. Δεν θα μειωθεί η γραφειοκρατία, (με πιστεύεις ?)

7. Δεν θα καταγγελθεί κανένα μνημόνιο (ποτέ και από κ-α-ν-έ-ν-α-ν), και αν θα επαναδιαπραγματευθεί,δεν θα αλλαξει τιποτα για εμας .. όπως σας έλεγαν προεκλογικά και δεν θα χαραχθεί η ΑΟΖ(πιστέψτε με)

8. Δεν θα αναδιοργανωθεί καθόλου το δημόσιο, θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί ακριβώς όπως και πριν τις εκλογές(αυτό αν θέλετε πιστέψτε το)

9. Δεν θα αυξηθεί καθόλου ο μισθός σας, όπως ονειρεύεστε, αντιθέτως θα μειωθεί, είτε είστε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα (το πιστεύεται και το ξέρετε άλλωστε )

10. Δεν θα αυξηθεί ποτέ το αίσθημα ασφάλειας, θα συνεχίσετε να κοιμάστε ανήσυχοι, στο έλεος των κακοποιών, που ....δεκάρα δεν δίνουν για το ποιος κυβερνά ή τι λέει, απλά κάνουν τη "δουλειά" τους με συνέπεια, αντίθετα από τους πολιτικούς ;) Τα «λεβεντόπαιδα» της Χρυσής Αυγής εκτός από τις φάπες και τις γροθιές που δίνουν σε ζωντανή μετάδοση, άρχισαν να μοιράζουν και κάρτες σε γριούλες και απόρους μπορείτε πάντα να τους καλέσετε στο νούμερο …100+1

Αυτά και άλλα πολλά θα παραμείνουν ίδια την άλλη μέρα από τις εκλογές αυτά πιστεύω εγώ …εσείς ? Τι πιστεύεται..?

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured