ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Άνθρωπος ή Μαζάνθρωπος;



Το Μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να λειτουργήσει πρέπει να Ανοίξει

Ο μαζάνθρωπος ζει ανάμεσά μας. Συνηθισμένος άνθρωπος, με τη διαφορά ότι δουλεύει μόνον με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και το λογισμικό του είναι ειδικά σχεδιασμένο από την Apple.
Τυχαία νομίζετε ότι ο μακαρίτης Στηβ Τζομπς αποκαλείται ο άνθρωπος που άλλαξε τις ζωές μας;
Δυστυχώς, όμως, το τσιπάκι του μαζανθρώπου εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας, εμφανίζει πολλές αστοχίες τον τελευταίο καιρό.
Και εξηγώ…το αποβλακωτικο σχολειο,που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την κριτικη σκεψη και συνθλιβει την ιδιαιτεροτητα,και τα ΜΜΕ(μεσα μαζικης επιβολης) που με την αποθεωση της αντιστροφής των ιεραρχισεων και των στοιχειωδων αρχων του ανωτερου πνευματος,ολοκληρωνουν την λαχανοποιηση ,του μυαλου των δούλων.!

Άλλωστε δεν αποκαλούνται τυχαία, Μέσα ΜΑΖΙΚΗΣ Ενημέρωσης, απευθύνονται στην μάζα. 
Πόσο υποτιμητικό είναι να ακούς τον χρυσοπληρωμένο ανεγκέφαλο τηλεπαρουσιαστή, με το άψυχο βλέμμα της τρελής αγελάδας, να λέει ‘τώρα θα σας πούμε για το σωματίδιο του θεού όσο πιο απλά μπορούμε για να το καταλάβετε” !!! Ξέρει ό,τι απευθύνεται σε μαζάνθρωπους δηλ. το ίδιο βλάκες με τον εαυτό του. 
Όσο κατάλαβε ο ίδιος, το σωματίδιο του θεού (τρομάρα του) άλλο τόσο κατάλαβαν και τα ζωντανά που τον παρακολουθούν και πληρώνουν τον μισθό του. Να σημειώσω εδώ, πως ΜΟΝΟ Ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ.

Ένας φίλος σήμερα το πρωί μου εξομολογήθηκε στο τηλέφωνο ότι δε μπόρεσε να κάνει update στη σκέψη του την ώρα που διάβαζε στο ίντερνετ τις ειδήσεις για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, τσουπ πετάχτηκε ένα σπαμ για μία ακόμη αυτοκτονία συνταξιούχου στην Καβάλα, ένα ακόμη με την φωτογραφία του ματωμένου ειδικού φρουρού που δεν φτάνει που τον χτύπησαν, ήθελαν να τον ξεβρακώσουν .

Το ένα σπαμ διαδέχονταν το άλλο κι αυτός ο άμοιρος, που δεν του φτάνανε όλα τα υπόλοιπα, είναι και άνεργος -ως εκ τούτου δε μπορεί να αγοράσει το πιο εξελιγμένο λογισμικό ασφαλείας-, προσπαθούσε μάταια να σώσει το σύστημα. Ούτε update, ούτε και delete μπορούσε να κάνει στις φάσεις και αντιφάσεις του συστήματος.

Προς στιγμήν πανικοβλήθηκε στην ιδέα πως το λογισμικό του μαζανθρώπου έπαψε να δουλεύει και σκέφτηκε να πατήσει το κουμπάκι του on- off, στο off.

"Αγόρι μου μην το κάνεις, δεν αξίζει. Αν σβήσει το λογισμικό σου δεν θα τ’ αντέξω", τον έπεισε ο πατέρας του που, ας είναι καλά, τον συντηρεί με την σύνταξή του εδώ και μήνες.

Μαζάνθρωπος κι αυτός αλλά με παλαιάς τεχνολογίας λογισμικό, το οποίο δεν του το έχουν ανανεώσει λόγω των περικοπών στις συντάξεις και την αλλεργική ρινίτιδα που εδώ και χρόνια βασανίζει τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα τη σφοδρή τους καταρροή.

Δυο προγραμματισμένοι μαζάνθρωποι διαφορετικής γενιάς που, από μία καταραμένη αστοχία του συστήματος, βρίσκονται στην ίδια μοίρα.

Προγραμματισμένοι.............            Να  μη βλέπουν, να μην ακούν, να μη σκέφτονται, να μην κρίνουν και να μην έχουν δική τους άποψη....ξέχωρη απ’ αυτή του όχλου και των υπόλοιπων μαζανθρώπων, τώρα έχουν μπλοκάρει, εγκλωβισμένοι σ’ ένα προβληματικό λογισμικό που δεν κάνει.... update.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured