ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

scandal ...show


ΣΚΆΝΤΑΛΑ.. ΣΚΆΝΤΑΛΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΆ  ΠΑΡΑΣΆΝΤΑΛΑ..

Εν μέσω δωροδοκιών, απειλών, μπράβων, ντόπας, της Αγαπούλας και των λοιπών ευχάριστων με το που γύρισα...στη χώρα της κας Μέρκελ...Αθηνα..(κακομοιρουλα)

Νέο σκάνδαλο με διορισμό και άλλου τουρκοκύπριου από το ΑΚΕΛ!

"Κατεγγέλει νέα σκάνδαλα στο Υπουργείο Υγείας για ...

Μυστικά και σκάνδαλα για την τηλεοπτική «Asi». Gossip ·

Ζημιάρηδες τραγουδιστές – Φοροδιαφυγή από λουλούδια, σαμπάνιες και αρπαχτές ...

Τι κοινό έχουν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Όλγα Τρέμη, ο αποτυχών πυροσβέστης της Χίου, η παπαδιά της επικαιρότητας, ο δικαστής που καταγγέλλει ως αντισυνταγματική την περικοπή μόνο του δικού του μισθού, ο γιατρός που κλείνει τα νοσοκομεία γιατί του κόβουν επίσης το μισθό, ο χρυσαυγίτης με το μηχανάκι και τη μαύρη σημαία, με το γείτονα ίσως και με τον ίδιο μας τον εαυτό;

Για να βοηθήσω λίγο ο Τσοχατζόπουλος, λέγεται από τις διωκτικές αρχές, έκλεβε του Έλληνες, η Τρέμη διαφήμιζε οπλικά συστήματα, ο παρολίγον πυροσβέστης έκαψε τη Χίο, η παπαδιά σκότωσε τον άντρα της, οι δικαστές ενέχονται πρώτοι αυτοί για τα χάλια της δικαιοσύνης, οι γιατροί επίσης, για τα χάλια της υγείας και τη σπατάλη και τα φακελάκια, οι χρυσαυγίτες γιατί παροτρύνουν, ίσως και εκτελούν, επιθέσεις και δολοφονίες εναντίον αθώων ανθρώπων, ο γείτονας ίσως και εμείς γιατί πιστεύουμε ότι άλλοι είναι υπεύθυνοι, άλλοι πρέπει να πληρώνουν φόρους, να μαζεύουν σκουπίδια, να φροντίζουν το περιβάλλον.

Να το πάρει το ποτάμι. Το κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι η έλλειψη συνείδησης. Για την ακρίβεια το κομμάτι εκείνο της συνείδησης το οποίο υπερβαίνει το εγώ και το εντάσσει σε ένα περιβάλλον. Ζω γιατί ο αέρας, το νερό, η τροφή, είναι καθαρά και μου επιτρέπουν να ζω. Ζω γιατί ζω ανάμεσα σε ανθρώπους κι όχι μόνος σε μια έρημο. Ζω γιατί επιτρέπω σε όλα τα παραπάνω να συζούν με εμένα ειρηνικά σε μια σχέση αλληλεγγύης, γιατί όχι αγάπης.

ΓΙΑΤΙ τα λέω.. αυτά; Γιατί έγινε η μισή Ελλάδα Αθήνα,

Λησμονήθηκε το φιλότιμο, το «δόξα τω Θεώ», η αγάπη στη φύση. ...

«Όλα τα πράγματα μπορούν να κοιταχτούν με διαφορετικό πνεύμα. Με ιδιοτέλεια ή με μεγαλοψυχία, βιωματικά ή χρησιμοθηρικά. Είναι διαφορετικό το “…πώς βλέπει ο ξυλοκόπος ένα κομμένο δέντρο, από το πώς το φαντάζεται ένας ποιητής”» (Έμερσον).

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured