ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

To Harvard το ξέρει ...


Ο Παπανδρέου άρχισε τις παραδόσεις στο Harvard Kennedy School

Το harvard εχει σαν αποστολη να παραγει ανθρωπους σαν τον παπαδρεου και τον σαμαρα, οποτε γιατι να μην διδαξει εκει ο υπαληλος τους......

Η πρώτη διάλεξη του κ. Παπανδρέου θα αναφέρεται στην εμπειρία του από την κρίση, θα ακολουθήσουν, οι παράμετροι της κρίσης στην Ευρωζώνη και το πως συνδέεται με την παγκόσμια κρίση. Ακόμη, θα συζητηθούν οι επιπτώσεις της κρίσης σε σχέση με τη διαμόρφωση του πολιτικού συστήματος, ο ρόλος των διεθνών οργανισμών -κυρίως του ΔΝΤ- στην κρίση...
Χα!Χα!Χα! Δεν μας έμεινε άντερο από τα γέλια!!! Ο Γ.Παπανδρέου θα διδάξει διαχείρηση κρίσης στο Χάρβαρντ;
Έλα!Πείτε το.Πλάκα κάνετε έτσι;
Μετά την τεράστια επιτυχία του επί ελληνικού εδάφους ο φάρος της διανόησης ετοιμάζεται να κατακτήσει και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα διδάξει στο Χάρβαρντ για το πως διαχειριζόμαστε σωστά μια κρίση!Βαρύ και απαιτητικό αποδεικνύεται το πρόγραμμα διδασκαλίας που θα έχει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ως επισκέπτης καθηγητής στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο Harvard, ειδικότερα στο Kennedy School και στη «σχολή» Global Public Leaders Program που χρηματοδοτείται από την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου για να αξιοποιείται η εμπειρία πρώην ηγετών.
Δείτε λοιπόν από το επίσημο σάιτ του Harvard στην μία και μοναδική αναφορά που έκανε στον μεγάλο στοχαστή (στις αρχές… Ιουλίου!) τι ακριβώς θα κάνει ο Παπανδρέου στο Harvard.
Δεν μεταφράζω άλλο!
George Papandreou, prime minister of Greece (2009-11), will also join the IOP as a visiting fellow this fall. Visiting fellows traditionally meet with student groups, lead discussion groups on topical issues and their experiences in public and political service, and participate in public policy classes with students and Harvard University faculty.

http://news.harvard.edu/gazette/story/2012/07/harvards-institute-of-politics-announces-fall-fellows/

Τέτοια διάνοια δεν θα έβρισκαν πουθενά αλλού.ΤΥΧΕΡΟΙ...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured