ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Yoga in Athens Greece




Μαχητικότητα και αυτοσυγκέντρωση...Η επιστροφή στην Αθήνα..

Διατροφή:

Ο τρόπος που τρεφόμαστε επηρεάζει πολύ την αυτοσυγκέντρωσή μας. Εάν καταναλώνεις πολύ βαριά γεύματα, για να γίνει η διαδικασία της χώνεψης θα “χρησιμοποιηθεί” το αίμα που κανονικά θα πήγαινε στον εγκέφαλο. Γι' αυτό προτίμησε τα πιο μικρά, ελαφριά και συχνά γεύματα τα οποία διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενέργειας ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν την κανονική ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Απόφυγε επίσης τα επεξεργασμένα τρόφιμα που συνήθως περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές και άλλα τεχνητά και συνθετικά συστατικά τα οποία όπως έχουν δείξει έρευνες αυξάνουν την υπερκινητικότητα.

Άσκηση:

Η γυμναστική κάθε είδους μας βοηθάει να εκτονωθούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και άρα να σκεφτόμαστε με διαύγεια. Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να ξεκινήσεις τη μέρα σου είναι με πρωινή γυμναστική. Θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερα όλα όσα έχεις να κάνεις.

Ύπνος:

Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της αυτοσυγκέντρωσης είναι η κούραση αλλά και η υπερβολική ξεκούραση! Ο εγκέφαλό μας χρειάζεται τον κατάλληλο ύπνο (ποσοτικά και ποιοτικά) για να λειτουργήσει σωστά: 7-8 ώρες κάθε βράδυ είναι το ιδανικό.

Μην το παρακάνεις!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured