ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Περίπτερο... Όσα παίρνει ο Άνεμος


ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ....
 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΤΟΥ "ΑΝΕΜΟΣ"
Εν συντομία

Βουλγάρα καφετζού για την Σταμάτη στις φυλακές;
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν θέλει να στερηθεί καμία πολυτέλεια ακόμη και στον Κορυδαλλό. , η κα Σταμάτη, που αγωνιά για το μέλλον της συμβουλεύεται καθημερινά σχεδόν την προσωπική της … καφετζού και μάλιστα εκ Βουλγαρίας!!!τι να σου κάνει αγάπη μου η καφετζού αν ήξερε πως να σε σώσει εκεί θα ήταν άντε να σου φάει λίγα ευρώ Μανταμιτσα   μα ...IQ ραδικιού πια ?

Οι Έλληνες δουλεύουμε περισσότερο.
Σκληρά εργαζόμενοι… οι Έλληνες – Δουλεύουμε πάρα πολύ και παίρνουμε τα λιγότερα λεφτά
Η τρόικα μπορεί να έχει έρθει με νεύρα στην Ελλάδα και να θέλει να φέρει τα πάνω κάτω, ειδικά στα εργασιακά… πιέζοντας μας να δουλεύουμε περισσότερο. Λες και αυτό φταίει που δεν έχουμε λεφτά!!!κι όμως φίλε μου Ευρωπαίε εσύ δουλεύεις 38 ώρες με ασφάλιση σωστές εργασιακές συνθήκες και εμείς εδώ 40και βαλέ ώρες με την απειλή να σε διώξει οπότε θέλει και χωρίς αποζημίωση γιατί έτσι διέταξε η τρόικα γιατί εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε ...
Να ενημερώσουμε λοιπόν τους «αγαπητούς» τροικανούς ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat και της Ευρωπαϊκής Ένωσης  η Ελλάδα αποδεικνύεται ότι είναι μέσα στις χώρες που δουλεύουν περισσότερο απ’ όλους.
Από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι Ελληνες εργάζονται 40,4 ώρες την εβδομάδα. Δηλαδή παραπάνω ακόμα και από το νόμιμο 40ωρο!!!

Στον τόπο του εγκλήματος Η 37χρονη
Ξανά στον τόπο του εγκλήματος για να δώσει εξηγήσεις – Στην Ευελπίδων η 37χρονη που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια!
Καλείται να δώσει εξηγήσεις και για το πως κατάφερε να περάσει στα δικαστήρια το πιστόλι Σιγά τα ΩΑ αυτό σας πείραξε η ασφάλεια της χώρας εδώ είναι Ελλάδα ότι θέλει ο καθένας κάνει ... δυστυχώς
Η γυναίκα μπήκε χθες στο κτίριο ανενόχλητη, λίγο μετά τις εννιά και άδειασε το όπλο στα σώματα των δυο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του γιου της.
και άλλους έπρεπε να φάει κάνα πολιτικό κάνα λαμογιο άντε καλή μου έχουμε μπόλικους κανε ότι μπορείς...
Σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις ενώ μένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα για την ασφάλεια των δικαστηρίων.και Αναπάντητα θα μείνουν.

Συνάντηση Παπούλια με ΓΣΕΕ το μεσημέρι
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα δεχτεί στη μία και μισή το μεσημέρι το προεδρείο της ΓΣΕΕ.
Στο επίκεντρο της συζήτησης τους θα είναι τα νέα σκληρά μέτρα της τρόικας που αφορούν τα εργασιακά.Ε..τα γνωστά θα μιλάει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Συνομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος.ο Παπούλιας θα κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά έχει κάνει practice Exercise και θα κουνάει το κεφάλι .. Γιατί αγάπες μου δεν αφήνετε γερο άνθρωπο να πάει να κοιμηθεί γιατί τον βασανίζετε δεν θέλει να μας σώσει να γεράσει ήσυχος θέλει ο άνθρωπος αφήστε τον βρείτε άλλον πιο νέο να αντέχει... Έλεος πια.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Τα κυριότερα αυτά ήταν κάθε μέρα θα σας ενημερώνω (δυστυχώς για εσάς )
{Αν με αντέξει η σκηνή θα φανεί στο χειροκρότημα}

ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured