ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αρχίζουν να μας προετοιμάζουν..για τη Δραχμη


Με το σταγονόμετρο μας τα λένε.


 Για να συνηθίσουμε στις καταστάσεις σιγά-σιγά.Εν τω μεταξύ, να βγάλουν και λεφτά μερικοί μεγαλοεπενδυτες που δάνεισαν για το μνημόνιο.


Έτσι, για να μην "χάσουν" και αυτοί. Και να κάνουν και τις κατάλληλες αλλαγές που χρειάζονται πριν την χρεωκοπία. Οι δραχμές έχουν έρθει μέσω Πάτρας απο Ιταλία από Ιούλιο.Έτοιμα τα παν τα. 
Άλλα η ώρα δεν είναι ακόμα κατάλληλη. Ξέρουν ότι χρειάζονται παράτα αλλά μάλλον δεν θα την πάρουν.Και μας προετοιμάζουν με το σταγονόμετρο. 
Τάχα τώρα "οι άλλοι δεν θέλουν παραχωρήσεις παρά τις προσπάθειες". 
Να δούμε τι άλλα νέα θα μας φέρουν. Φυσικά Στουρνάρας και κάτι άλλοι θα έχουν βρει δουλειά από τις γνωριμίες τους όπως βρήκε ο Παπαδημος στην Αμερική όταν έκανε "την δουλειά του"

Εξάλλου η ίδια η συνθήκη του Μάαστριχ αναφέρει ρητά ότι εάν το το χρέος είναι πάνω από το 60% του ΑΕΠ μιας χώρας, αυτή η χώρα πρέπει να βγαίνει απο την Ευροζωνη της Γερμανίας αυτή την στιγμή είναι 85% και δεν τρέχει τίποτα αρα όλα είναι τρίχες!!! Το σχέδιο είναι η διάλυση του Έθνους Κράτους και της αστικής δημοκρατίας, θέλουν την δημιουργία ενός παγκόσμιου Κράτους, χωρίς ατομικά δικαιώματα, και δημοκρατικές διαδικασίες δεν το βλέπεται πια . τυφλοί Είσαστε?!!!
.Η Ελλάδα τώρα είναι σαν τον βάτραχο που τον βάλανε σε νερό που άρχισαν σιγά-σιγά να το βράζουν. Ο βάτραχος ελπίζει ότι η κατάσταση δεν θα χειροτερέψει, γι´ αυτό μένει αδρανής. Και ως δράση, δεν εννοώ την έξοδο από το ευρώ!

Κλείστε την τηλεόραση και σκεφτείτε!!

Το διλλημα που βάζει η πραγματικότητα είναι Δραχμή τώρα,η δραχμή αφού μας ξεζουμίσουν?
Γιατί ευρώ,δεν μένουνε!
Μόλις πάρουνε τσάμπα, ότι θέλουνε θα μας πετάξουν αυτοί που υποτίθεται θέλουν να μας σώσουν,σαν στημένη λεμονόκουπα!
Ξεχάστε λοιπόν το ευρώ, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα,

Οδηγούμαστε, πράγματι, με μαθηματική ακρίβεια στη δραχμή ποίοι θέλουν να γυρίσουμε στη δραχμή.?. GOLDMAN SACHS: Βγάλτε την Ελλάδα από το ευρώ και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη χώρα και τους πολίτες της ?
Γιατί γίνεται αυτό;
 Μα για να μην ελεγχθούν τα πεπραγμένα των διοικήσεων, αφού όλο το κράτος, εκδότες και πολιτικοί είναι έρμαια των τραπεζιτών που τώρα απέκτησαν την πλήρη κυριαρχία μετά την -με το ζόρι- ανακεφαλαιοποίηση με τα λεφτά μας! Αντίθετα, οι πρόσφατες “συμφωνίες” μόνο σε πλιάτσικο παραπέμπουν.  
 Μα τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Μετά τις πρωτοβουλίες Ισπανίας και Ιταλίας, αποφασίζεται η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να μην εγγραφεί στο δημόσιο χρέος των χωρών, σε αντίθεση με ότι αποφάσισαν τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου.
 Έτσι, η “συνολική λύση” προβλέπει η επανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών να γίνει απ’ ευθείας από το EFSF ή το EMF και όχι ως μέρος του ελληνικού χρέους!   Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; 
Ότι αυτοί οι μηχανισμοί για κάθε Ευρώ που θα δώσουν, θα κάνουν φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα των διοικήσεων, όπως όφειλε να κάνει και το Ελληνικό κράτος.
Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι η τραπεζική διαπλοκή θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά να αποφύγει αυτή την εξέλιξη. Και ο μόνος τρόπος (όπως έγινε και στην Αργεντινή) είναι να τινάξει την χώρα στον αέρα, δίνοντας της το χαριστικό χτύπημα. Την έξοδο δηλαδή από την ΕΕ, ώστε οι Ευρωπαϊκοί μηχανισμοί να μην έχουν κανένα δικαίωμα ελέγχου. 

Τι έκαναν οι τραπεζίτες μας και μας οδήγησαν εδώ ?
… Σκόρπαγαν δανεικά ακόμη και σε μικρο εισοδηματίες για την αγορά :
στέγης και πανάκριβων αυτοκινήτων. Και όχι  Όχι..μόνο…μοίραζαν...εορτοδάνεια..διακοπο-δάνεια για σκάφη..δάνεια για καγιέν...δάνεια για γκόμενες...δάνεια για προφυλακτικά...και πάει λέγοντας

Έτσι αυτοί οι αλήτες του πολυεθνικού προαγωγικού τσίρκου κρέμασαν …   δανειοδοτικά όλα σχεδόν τα μικρομεσαία μέλη του ………. παγκόσμιου πληθυσμού εξωθώντας τα στην Ένδεια ….και διευρύνοντας την παγκοσμιοποίηση της φτώχειας.

Να γιατί θα γυρίσουμε στη δραχμή..



ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ  ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured