ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΏΝ ?????


Θέλω όμως να μοιραστώ μερικές δικές μου εμπειρίες με δημόσιους υπαλλήλους

Δυο υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ.

Η μία δεν μπορούσε να βρει τη χώρα 'Φινλανδία' στον υπολογιστή και σχεδόν μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Τελικά αποδείχθηκε ότι έγραφε 'Φιλανδία'.
Η δεύτερη (τρομερή περίπτωση), δεν έβρισκε την 'Εσθονία'. Αποδείχθηκε ότι έγραφε 'Αισθονία'. Δύο εβδομάδες μετά από το περιστατικό αυτό, πάω ξανά και στέλνω ξανά 'Εσθονία'. Πάλι δεν το έβρισκε και τελικά το έγραφε 'Εστονία'. Και σήμερα, πάλι η ίδια δεν έβρισκε την Ιρλανδία (!) και κάλεσε και πάλι συνάδελφο να Το γράψει στον υπολογιστή. Και το καλύτερο, μία άλλη φορά δεν έβρισκε την Ιαπωνία και έγραψε στην απόδειξη Κίνα.

Αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέχουν θέσεις και πληρώνονται αδρά..
 Δηλαδή έλεος. Οι πιο πολλοί είναι βολεμένοι που δεν κάνουν τίποτε και αρπάζουν έναν παχουλό μισθό κάθε μήνα... Το ΠΑΣΟΚ που νομίζετε ότι βρήκε το 12% ; Ξέρετε πόσους έχουν βολέψει τα Λαμόγια ;  από την άλλη δεν θέλω να βρίσω  τους εργαζομένους που έβαλαν βύσμα για να διοριστούν. Βρίζω αυτούς που τους διόρισαν ή αυτούς που άφησαν ανοιχτά τα παραθυράκια. Αλλά όταν οι πολιτικάντηδες άφηναν ανοιχτά τα παραθύρια κανείς δεν ενοχλείθηκε. 
Γιατί όλοι πίστευαν ότι κάποια στιγμή θα διαβούν αυτό το παραθύρι. 
Έτσι δεν είναι;

Ξέρω  και πως κάποιοι μπήκανε με μόρια,μέσω  ΑΣΕΠ μήπως πρέπει λοιπόν ελεγκτικές ομάδες σε όλα τα υπουργεία να δούμε πόσοι χρειάζονται ακριβώς ώστε να γίνεται σωστή δουλειά και οι υπόλοιποι να φεύγουνε. σιγά σιγά....... 
Απλά και λογικά πράγματα.να φύγουν , πριν όλα τα νέα και καλά μυαλά φύγουν έξω ... Χιλιάδες νέα λαμπρά μυαλά φεύγουν στο εξωτερικό.
 Η χώρα αιμορραγεί,μα δεν το βλέπουν 

Η λύση είναι μία. Εύκολη και γρήγορη. Να απολυθούν 300 βουλευτές και 1 Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή να μπουν σε καθεστώς εφεδρείας παίρνοντας το 60% του βασικού μισθού ενός .. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπολογίστε ότι ο μισθός ενός "δουλευταρά" βουλευτή το χρόνο μπορεί και να ξεπερνά τα 80000 €. Δεν μιλάμε για επιτροπές κτλ. Είδατε πως βγαίνει το νούμερο???

Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Μεγάλες χώρες όπως Γερμανία Γαλλία Αγγλία Ιταλία κλπ έχουν περίπου αριθμό δημοσίων υπαλλήλων κοντά 200.000 ... 
Ενώ εμείς που είμαστε τρόπον τινά μικρή χώρα έχουμε περίπου 700-800.000...
Ωραία απ την άλλη πες πως απολύθηκαν, 150000 δημόσιοι υπάλληλοι. . ναι. . αλλά μετά θα απολυθούν 300000 ιδιωτικοί υπάλληλοι , αφού στην αγορά δεν θα κουνιέται φύλλο. . όταν μέσα σε μια οικογένεια έμπαιναν 3000 €, τουλάχιστον τα μισά έφευγαν στην αγορά. . με αυτά πληρώνονταν κ οι ιδιωτική υπάλληλοι. . . τώρα που στην οικογένεια μπαίνουν τα μισά στην αγορά πέφτουν το πολύ 500. . ποιος αγοράζει παπούτσια , ρούχα, καλλυντικα  ? κάνεις πια. . μόνο τα απαραίτητα. . όποιος μιλάει για απολύσεις είναι βαθιά νυχτωμένος. . 
Αν απολυθούν όλοι αυτοί , θα πεινάσουν άλλοι τόσοι. .
ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ


Είναι ντροπή και κατάντημα για τη χώρα να μένουνε άνεργοι πανάξιοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα και να κλείνουμε μαζικά επιχειρήσεις για να μπορούνε την ίδια ώρα να συνεχίσουν το ξύσιμο οι διορισμένοι κομματικοί κοπρίτες του δημόσιου...
Είναι ντροπή και σύναξα αλητεία σε βάρος τους Έλληνα άνεργου του ιδιωτικού τομέα να του λένε οι κοπρίτες της διοικήσεως ότι  αυτός  πρέπει να μείνει  άνεργος και παράλληλα να πληρώνει και χαράτσια  προκειμένου να μην μείνει  άνεργος ο μπουλης του δημοσίου που διορίστηκε με χαρτί της κλαδικής ή τηλέφωνο πολιτικού...Και δεν το καταλαβαίνω αυτό ειλικρινά ;

700.000 στον ιδιωτικό έχουνε χάσει τις δουλείες τους με την Κρίση, στο Δημόσιο γιατί κανένας ;

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured