ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ... ΓΕΡΟ ΤΗ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ


Ακούω ότι... θ’ απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και θα κοπούν συντάξεις. Δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος. 

Επίσης, δεν πρόκειται να κοπεί καμιά σύνταξη, απ’ αυτές που σε κάνουν να εύχεσαι να ήσουν γέρος και να προσκαλείς τον Μεφιστοφελή, προκειμένου να του υποβάλεις το εξής παράδοξο αίτημα : -Να του πουλήσεις την ψυχή σου –τουλάχιστον όση σου έχει απομείνει- με αντάλλαγμα να σε κάνει χούφταλο, να παίρνεις τη βαρβάτη σύνταξη, να χαρτζιλικώνεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και να σ’ έχουν όλοι στα ώπα-ώπα.
Έτσι είναι. Παλιά, πολλοί ευχόσαντε να τα κακαρώσει επιτέλους ο γέρος ο Μαθουσάλας ή/και η γριά, η συμβία του, μπας και πάρουν καμιά κληρονομιά και ξελασπώσουν από τα χρέητα. 
Τη σήμερον ημέρα το trend έχει αλλάξει : -Όλοι παρακαλάνε να μακροημερεύσει ο γέρος και η γριά, ώστε να συνεχίσει να πέφτει η σύνταξη, μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει, να ζει όλη η φαμίλια από δαύτην. 
Διότι έτσι και αποβιώσει ο γέρος, αντίο ζωή και ο νέος. Αλίμονο στα νιάτα, που λένε. Η ελληνική οικογένεια, ποτέ δεν ήτανε πιο πατριαρχική/μητριαρχική από σήμερα. Ό,τι γουστάρουν κάνουν οι σπόνσορες –Επ συγγνώμη, οι σεβάσμιοι γονείς ήθελα να πω.
Δηλαδή, ένας στους τέσσερις άνεργος, ποιος τους θρέφει 
? αυτούς τους ανέργους, το κράτος ; -Χέστηκε το κράτος και για τους άνεργους  και για όλους. 
Ο γέρος και η γριά να είναι καλά, ειδάλλως ο άνεργος θα είχε λιμοκτονήσει κατά κυριολεξία. 
Γέροι, η κινητήριος δύναμη της ελληνικής οικονομίας και παραοικονομίας. 
Γέροι, οι αιμοδότες, γέροι οι χορηγοί, γέροι οι ευεργέτες. Πεθαίνει ο γέρος, πεθαίνεις κι εσύ. Ζει ο γέρος, φυτοζωείς κι εσύ.
Τα κράτος τώρα τα βλέπει όλ’ αυτά κι έχει τρελλαθεί. Σου λέει «κώψαμε τον κώλο στους νέους, όπως άλλωστε ήταν και το σχέδιο, αλλά δεν είχαμε υπολογίσει την αβάντα από τους γέρους». Ο μόνος τρόπος να κοπεί αυτή η διαπλοκή μεταξύ γέρων και νέων, είναι να πεθάνει ο γέρος, να πάει περίπατο η σύνταξη. 
Γι’ αυτό το κράτος κάνει ό,τι μπορεί για να ψοφήσει τους γέρους, εφαρμόζει κάθε σατανικό κόλπο που υπάρχει, από γρίππες των γέρων –Επ, συγγνώμη, των χοίρων εννοούσα- μέχρι κλιματολογικές παρεμβάσεις, δηλαδή βαρείς κι ασήκωτους χειμώνες μέχρι ατέλειωτα καλοκαίρια, καλή ώρα όπως τώρα.
 –Πολλοί νομίζουν ότι είναι ΤΥΧΑΙΟ (-το πιάσατε, έτσι ;) το γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν το θερμότερο από το 1821 μέχρι σήμερα, για να μην πω από το 1453 μέχρι σήμερα, αν και δεν έχω data για να στηρίξω την υπόθεση. –Καθόλου ΤΥΧΑΙΟ (-το ξαναπιάσατε, έτσι ;). 
Ήταν παρέμβαση στη φύση –δεν ξέρω με ποιο τρόπο-, ώστε να σκάσουν από τους ανελέητους καύσωνες όσο πιο πολλοί γερόντοι ήταν δυνατόν. Σκάσανε κάμποσοι, όντως, και αντίστοιχες συντάξεις πήγαν στον κουβά. Το κράτος ανακουφίστηκε κάπως. έχουμε φτάσει τέλη Οχτώβρη κι είμαστε ακόμη με τα κοντομάνικα, τουλάχιστον οι πιο μπρατσαράδες, που έχουνε και μυϊκή μάζα να επιδείξουμε. Βρε κι εχθές ακόμη, με αρκουδίσιο κοιμήθηκα, άσε πια τα κουνούπια, που μας έχουνε λιανίσει. Λέω κάθε βδομάδα, το ερχόμενο Σάββατο, που θα κρυώσει ο καιρός, να μεταφυτεύσω ορισμένα φυτά μου και κάθε Σάββατο είναι πιό ζεστό από το προηγούμενο. Λες και το κάνει επίτηδες και όντως, επίτηδες το κάνει, όχι βέβαια για να μην μεταφυτεύσω εγώ τα σπάνια φυτά μου, αλλά για να πεθάνουν γέροι. 
Να μην μπορούν να υπολογίσουν τον καιρό, να βγαίνουν έξω με τη ζακετούλα, να σκάνε από τον ήλιο, να ιδρώνουνε, άρπα μετά μια πνευμονία γέρο και άμε στον άλλο κόσμο. Ή να ξεθαρρεύουνε κάτι άλλα τζόβενα, κάτι χούφταλα που κοιτάνε πιτσιρίκες, να το παίζουνε ελαφρά ντυμένοι και σπορτίφ, να πέφτει ξαφνικά ψύχρα το βράδυ, οπότε άρπα κι εσύ τζόβενο μια πνευμονία κι άειντε τράβα στον άλλο κόσμο, ξεμωραμένε.


Αλλά δεν τελειώνει εδώ. Ο χειμώνας ο φετινός, θα είναι το κάτι άλλο. 
Σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση της τιμής του πετρελαίου, είναι βέβαιον ότι θα υπάρξουν πολλά θύματα, ανάμεσα στους γέρους 
(οι γριές αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν μασάνε , με τίποτα). 
Θα χαθούν έτσι εκατόμβες συντάξεων –Επ, λάθος, γέρων εννοούσα-. 
Το κράτος θα ξανα-ανακουφιστεί. Και πάει λέγοντας. Σκοπός είναι να τους ξεκάνουν όλους τους γέρους. 


Βασικά, σκοπός είναι να τους ξεκάνουν όλους, νέους και γέρους Εεεεεεε εγώ δεν ήθελα να μιλήσω έτσι για τα τιμημένα γερατειά αλλά με προκαλείτε .. Αλλά ας μην μιλάμε άλλο για μακάβρια πράγματα.

Λοιπόν...Σαμαρά δεν θέλατε . Εγώ είχα πει στις εκλογές κλειδώστε τους γέρους εσείς δεν με ακούσατε λοιπόν αγαπούλες μου αυτό ψηφίσατε αυτό θα πάρετε..



ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured