ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αργοπεθαίνει ο ΕΟΠΠΥ φωνάξτε ενα παπά



Λοιπόν κύριοι (λέμε τώρα ) εσείς που διαχειρίζεστε την υγεία μας ...Θέλετε να καταστρέψετε την Ελλάδα? Be my guest! Αλλά να ξέρετε, όλοι εσείς που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι είστε "πολιτικοί" (που δυστυχώς δεν μου επιτρέπει η ανατροφή μου να σας χαρακτηρίσω όπως ακριβώς σας αξίζει),, ότι, αν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες.
Ρέψανε κοτζάμ Υπουργοί άσε το ΒΟΥΔΟΥΡΗ με συσκέψεις επί των συσκέψεων να μπαλώσουν τα ασυμμάζευτα ...
Υποσχέσεις σύννεφο. Άντε βρε ..ανέλαβε ο Παπαγεωργόπουλος Νέος διοικητής του ο ΕΟΠΥΥ. Και ποιον διορίζει η κυβέρνηση διοικητή στον ΕΟΠΥΥ; Έναν πρώην βουλευτή της ΝΔ!.. -άλλαξε ο μανωλιος κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς-το προσπερνώ ..κυρία εγώ..

Αντί να επιστρατεύσουν το καλύτερο επιστημονικό δυναμικό της χώρας, αντί να κατεβάσουν μια Εθνική Ελλάδος που να γυαλίζει το μάτι της, αντί να ικετεύσουν τους καλύτερους και αξιότερους συμπολίτες μας να στρατευθούν στην υπόθεση σωτηρίας, κινούνται μεταξύ «κηπουρών», «κολλητών», Καλαματιανών και πρώην πολιτευτών της πυρκαγιάς.
Η κατάντια του ΕΟΠΥΥ και της κοινωνίας μας

Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να μας βγάζει από τα ρούχα μας. 
Δεν φτάνει για όλο αυτό το ανακάτεμα και το μπουρδούκλωμα που έχει κάνει με τις παροχές του, παροχές που έχουμε προπληρώσει όλοι οι εργαζόμενοι με τα χρόνια εργασίας μας, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα. 
Πριν από μερικούς μήνες κατάργησε το 184 που παίρναμε για να κλείσουμε ραντεβού με κάποιο γιατρό. Για ενημέρωση σας το 184 ήταν μια υπηρεσία που την είχε χρυσοπληρώσει ο Ελληνικός λαός για να στηθεί και να δουλέψει, με τον εξοπλισμό που χρειαζόταν, από προγράμματα μέχρι υπολογιστές
 το 184 ανήκε σε ιδιώτη, δεν ήταν κρατικό...Και μάλιστα είχε γίνει και θόρυβος γιατί η εταιρεία που το διαχειριζόταν άνηκε σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ...(εεεε τι άλλο βρε κουτά) 184 όμως είχε χρέωση 0,30 λεπτά ενώ τα άλλα έχουν πάνω από 1 ευρώ !!
Την κατάργησε λοιπών και στην θέση της έβαλε όλες αυτές τις ιδιωτικές εταιρείες 14..84 που για να κλήσεις ραντεβού με τον γιατρό σου το πληρώνεις σαν ένα "ροζ" τηλεφώνημα. 
Ο λαός λοιπών που δεν είχε λεφτά για "ροζ" τηλεφωνήματα αναγκαζόταν να ξημεροβραδιάζεται στα γκισέ του ΕΟΠΥΥ για να κλείσει ένα ραντεβού. Έχει και συνέχεια όμως η κατάντια μας δεν τελειώνει εδώ. 
Αφού οι αρμόδιοι των ιδιωτικών εταιρειών είδαν ότι δεν είχαν και πολλά έσοδα από τα τηλεφωνήματα γιατί ο λαός δεν τα προτιμούσε, αλλά συνωστίζονταν στα γκισέ ουρές οι γέροι αργοπεθαίναν  μπροστά στα γκισέ  όπως είπα για να κλείσει το ραντεβού του, σκέφτηκαν λοιπών να τα καταργήσουν και αυτά. 
Πρώτα για κάνα δυο εβδομάδες τους μείωσε το ωράριο λειτουργίας και από 7:30-18:30 που ήταν το έκανε 7:30-13:30. 
Μέτα απέλυσαν και αυτούς τους 3 υπαλλήλους που είχαν εκεί στα γκισέ και τα έκλεισαν εντελώς. ...Αυτά είναι λίγα από τα χάλια της δημόσιας υγείας μας στην Ελλάδα εν'έτη 2012. 

«ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ».

Νομίζω ότι το βρήκα (Αχ τη ξανθιά που είμαι),ο Σαμάρας θέλει να μας κάνει Ευρωπαίους Ναι..αυτο ειναι όπως το εξωτερικό τα super market δίνουν φάρμακα, τα λεγόμενα OTC. Αυτά δηλαδή που δεν χρειάζονται συνταγογράφηση. Ας γίνει και εδώ αυτό, δεν αλλάζει κάτι (και στο περίπτερο βρίσκεις Depon). 

Τα σοβαρά/ακριβά φάρμακα σε όλες τις χώρες χορηγούνται από φαρμακεία προκειμένου να υφίσταται η ευθύνη του φαρμακοποιού ...
(λαϊκά να προσέχει να μην δώσει λάθος φάρμακο και τεζάρει κανένας). 
Θα πηγαίνεις δηλαδή σε super market για ρυθμιστικό της πηκτικότητας του αίματος και θα σου λέει "μαντάμ πάρτο, είναι δίπλα στον παστό μπακαλιάρο..Μισό κιλό χαλβά 300 γρ. μορταδέλλα 100γρ. Ζαντακ σε ξεχωριστό σακούλι παρακαλώ ..Μισό κιλό τσικουδιά.. Μισό κιλό γάλα , Μισό κιλό μπαρμπουνάκια Και 3 πακέτα υπόθετα αυτά με  την προσφορά με 
το 1 στα 3 δώρο.


ΟΙ ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΟΙ
Μας ζητούν να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, προκειμένου να γίνουμε καλά.
Να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ αυτά που πληρώναμε τόσα χρόνια για να έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, γιατί τα λεφτά μας πήγαν ΟΧΙ για την υγεία μας, αλλά για να πλουτίσουν κάποιοι, είτε αυτοί λέγονται φαρμακοβιομηχανίες, είτε λέγονται ομόλογα, είτε τσέπες πολιτικάντηδων και παρατρεχάμενων.
ΠΟΥ είναι η δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα, να αρπάξει από υπουργούς μέχρι γραμματείς και φαρισαίους και να τους κλείσει φυλακή;
Αλλά ΠΟΙΟΣ θα αφήσει τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει;
Βλέπετε, ΟΛΟΙ είναι συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράχτηκε και εξακολουθεί να διαπράττεται.
Ο κόσμος στενάζει στα νοσοκομεία.
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ εκείνοι που ΔΕΝ έχουν να πληρώσουν συμμετοχή για να αγοράσουν τα φάρμακα τους και μένουν στο έλεος του ΘΕΟΥ.
Το «κράτος πρόνοιας» πέτυχε να μας βάλει στο δίλλημα «η θα πληρώσεις τα φάρμακα (αν έχεις) η θα αγοράσεις φαί για την οικογένεια σου».
Και το κερασάκι στην τούρτα, τι άλλο;
Τα ΧΡΕΗ του ΕΟΠΥΥ προς ΟΛΟΥΣ.
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ

Αυτα ..και εις αλλα με υγεια..
ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured