ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΧ "ΣΟΥΛΟΥΜΑΝ"


Αχ βρε μεγαλοπρεπή τι μου κάνεις......
σε Ερωτευτήκαμε εδώ στην Ελλάδα

Τώρα θα σου κάνω Ζηλίτσες γιατί προτιμάς την Αλεξάνδρα την παλιο " χΟΥΡΕΜ" δεν το βλέπεις σε εκμεταλλεύεται βρε χαζό..βροντοφωνάξει την απέχθεια και το μίσος της προς τους «άτιμους» Οθωμανούς,δηλαδή εσένα και κάνει την πίστη σφίγγοντας το σταυρό της. 

Πηγαίνοντας όμως στο χαρέμι σου σουλτάνε μου και βλέποντας τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που της ανοίγονται, ξεπουλάει θρησκεία και μίσος, – επίτηδες λάθος- Σουλουμάν! μου... Λιποθυμάει  μπροστά σου δεν το βλέπεις Εεεε.. κι εσύ Α..@ βρε χαϊβάνι την ερωτεύεσαι σχεδόν αμέσως,τι σκατά μεγαλοπρεπής είσαι συ , χα χα! και αφού γίνει το νταραβέρι, και γίνεται μουσουλμάνα, και ιδού ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...η προδότρα της φυλής,
 διά χειρός Τούρκου σεναριογράφου!
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΑΧ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ.
και με το θάρρος του χιούμορ μετά τιμής, πάντα ας πούμε κάποια πρακτικά πραγματάκια:
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου(Δεν λέω πότε) είχαμε αγοράσει μια τηλεόραση...
Η δική μας ήταν Panasonic και είχε και πορτάκια φυσαρμόνικα. Τα πορτάκια προσέδιδαν έναν μυστηριακό χαρακτήρα μέχρι να φανερωθεί μπροστά σου η οθόνη. Τηλεόραση μπαούλο. Τρία κουμπιά όλα κι όλα. Ένα να γράφει ON ένα να γράφει OFF και ένα τεράστιο ολοστρόγγυλο για ν΄αλλάζεις τα κανάλια. Όλα γίνονταν θορυβωδώς. Και η αλλαγή καναλιών…Κρακ, κρακ, κρακ, κρακ. Πολύς σαματάς για το τίποτα. Καθώς ένα, άντε αργότερα δυο κανάλια, υπήρχαν.
Μεγάλη χλιδή η τηλεόραση! τότε

θυμάμαι τα πιο hot σήριαλ από τότε ως τώρα..

 «Άγνωστος πόλεμος». Στριμωξίδι ο κόσμος έξω από τα καταστήματα που πουλούσαν τηλεοράσεις. Λαθροθεατές όρθιοι! Παρακολουθούσαν από το πεζοδρόμιο ενώ στις πολυκατοικίες ενώνονταν οι όροφοι. 
Στο δικό μας σπίτι  για παράδειγμα κατέφθανε η κυρία του τρίτου ορόφου με κουτί πάστες. Σεράνο, νουγκατίνα, κασετίνα, κοκ! Μέχρι που αγόρασε τηλεόραση και γλυτώσαμε  κιλά. 
Άγνωστος Πόλεμος. Βαρτάνης με τ΄όνομα! Τι να σας λέω! Και καθόμασταν όλοι πέρα πέρα στον βελούδινο καναπέ  και ενώ είχε φτάσει η αγωνία στο κόκκινο…
Και μετά ήρθε η Λάμψη.
 Γιάγκος Δράκος με τ΄όνομα και τα δισεκατομμύρια στον αέρα. Παράλληλα πήγαινε με την αληθινή ζωή του τόπου μας.  Γέμισε η Ελλάδα Γιάγκους Δράκους. Πήρε κόσμο στο λαιμό του ο Δράκος! Και «Αλέξης αγαπάει Σελήνη». 
Μην αναρωτιέσαι τι είναι αυτά που γράφω; Ξέρω εγώ! 
Στα έδρανα της Βουλής η Σελήνη

Και η οικογένεια Φόρεστερ! Σύσσωμος. Με την ευκαιρία…Ο Ριτς ζει! Τον πέτυχα φέτος το καλοκαίρι σε ζάπινγκ και ήταν σαν ταριχευμένος. Με φαβορίτες αλά Κόκοτας ο Ριτς!
 Και μετά ήρθε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Το άτιμο θηλυκό που πήρε φαλάγγι γιο και πατέρα. Και είπαμε αμάν να μάθουμε σε ποιόν από τους δυο θα κατέληγε. Και μετά ήρθε ο Γκλέτσος, ο Αποστόλς της Στλύδας Π.Δ (προ Δημαρχίας) και έπαιζε τον μπαλαμό που τον ερωτεύτηκε η Τσιγγανοπούλα 
(όλα τα είδη έχει πάρει ο Δήμαρχος). Και στο καπάκι η άλλη που ερωτεύτηκε τον παπά! Πώς το έλεγαν μωρέ το σήριαλ;
 Κι ήρθε και το Big Brother. Ο Τσάκας με τον Πρόδρομο και τα α@χίδια τους. Συμπρωταγωνιστούσαν κι αυτά. Καθώς τα έξυναν μήνες. Τα εμπεδώσαμε. ,! Μέχρι πρωτοχρονιά μαζί τους κάναμε.

Και μετά ήρθε ο ,Σουλεΐμάν  Και μου έκλεινε απότομα η μάνα μου το τηλέφωνο. «Άσε με παιδί μου, ώρα που βρήκες! Βλέπω τον Σουλουμαν!». 
 Και μετά…και μετά θα υπάρχει πάντα μετά... 
Γι αυτό σας λέω μη σκάτε! Δεν κινδυνεύει κανείς απ΄αυτά τα σήριαλ 

Και τώρα σας αφήνω. Θέλω να δω το «Σουλεϊμάν». 

ΑΧ  "ΣΟΥΛΟΥΜΑΝ"

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured