ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Σαμαράς στη συνέντευξη Τύπου

Αχ τον καημένο τον Σαμαρά, μου ματώνει τη καρδιά μου. 
Τώρα θυμήθηκε ο  π@..... την Ελλάδα και αποφάσισε να συζητήσει για αυτήν;.
Και εκεί που τους μίλησε για την Ελλάδα και τους Έλληνες ένα δάκρυσε κύλησε και μετά σαν άντρας που είναι άλλαξε συζητήσει μίλησαν για τις τράπεζες και τους "επενδυτές-καιροσκόπους και πως θα τους βοηθήσουνε να βάλουνε περισσότερα κέρδη Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως! Ηγέτης να σου πετύχει, που διαπραγματεύεται με την τρόικα.
Δεν πας καλά ! 'Εχεις ξεφύγει τελείως λέμε 
Άλλα τον ρωτάνε και αλλού γι'΄αλλού είναι ο άνθρωπος!
Τον ρωτάει ο δημοσιογράφος Κοτταρίδης (ANTENNA) τι θα πει στον ελληνικό λαό όταν γυρίσει στην Αθήνα για να τον πείσει ότι πρέπει να υπομείνει τα νέα μέτρα των 13,5 δις ευρώ και πώς θα πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα στην Βουλή και ο ..@   απάντησε:
"Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι ικανοποιημένος, ούτε πρόκειται να το πω ποτέ. Αυτά τα μέτρα που μας ζητάει η τρόικα έπρεπε να τα είχαμε πάρει πιο νωρίς και από μόνοι μας και ίσως πιο πολλά..."!!!!
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
Ο Πρωθυπουργός των μεγάλων διαπραγματεύσεων αντί να πει πώς θα πείσει τον λαό και τους βουλευτές του ότι πρέπει να παρθούν τα μέτρα δήλωσε ότι θα έπρεπε τα μέτρα αυτά και ακόμη σκληρότερα να είχαν παρθεί νωρίτερα!!!
Ο άνθρωπος είναι αλλού γι΄ αλλού. Έχει ξεπεράσει και τον Τζέφρυ ακόμη!
Α ρε μεγάλε ΗΓΕΤΗ...
Ναι! Σου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσεις για αναδιαπραγμάτευση, η ευκαιρία να ζητήσεις "άλλο μείγμα πολιτικής". Σου δόθηκε η ευκαιρία να πεις για το 1.200.000 ανέργους, για την ανέχεια και την κατάντια της ελληνικής οικογένειας. Σου δόθηκε η ευκαιρία να πεις κάτι για τις καθημερινές αυτοκτονίες, την άγρια εγκληματικότητα και τη διάλυση της χώρας από τη λαθρομετανάστευση. Σου δόθηκε η ευκαιρία να πεις ότι πλέον δεν αντέχουμε άλλους φόρους, άλλα βάρη, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί δεν έχουμε να δώσουμε. Και τι είπες τελικά;
ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

Σαμαρά προχώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου αντέχουν τα αποθεματικά της χώρας.μετά παπαλα.. λέει,,,Το αίμα της οικονομίας που είναι η ρευστότητα έχει φτάσει στο μηδέν. Η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οι νέοι δεν έχουν πλέον όνειρα. Αυτό δεν είναι Ευρώπη» είπε ο @.... Σαμαράς επισημαίνονται την ανάγκη να πάρει άμεσα και ολόκληρη την δόση των 31 δισ ευρώ.ποιοι θα τα φάνε δεν μας είπε.....Πες τους ότι κάνεις...κόνξες και δεν ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ δεν το λες...που να τα βρεις τα @..να τα πεις.
«Η Ελλάδα μπαίνει σε σωστή δημοσιονομική τροχιά. ( είχαμε εκτροχιαστεί)Μετά από πολλά χρόνια ακούγονται θετικά σχόλια» είπε «ή θα πάρουμε τη δόση ή δεν θέλω τώρα να πω τίποτα παραπάνω», προκάλεσε αίσθηση – χτύπησε και το χέρι τσακ σιγά σιγά..Σκιαχτήκανε 
Ναρκομανείς μας καταντήσετε να εξαρτώμεθα από τη δόση. Όχι κύριοι δεν θέλουμε άλλη δόση θέλουμε να επιβιώσουμε με όση αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει.Αυτό που φοβάμαι μην είναι νοθευμένη αυτή η δόση και πεθάνουμε μια ώρα αρχύτερα ως κράτος.
Αμάν πια,
(Τώρα δεν έχει ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ τα έχω πάρει)

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured