ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

H τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν ελληνικά νησιά



Σε λίγο θα μας πουν να δουλεύουν μόνο καλοκαίρι …

Σε λίγο η τρόικα με την φόρα που έχει πάρει με το «ψαλίδι» θα μας προτείνει να εκκενωθούν όλα τα νησιά της Ελλάδας έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν το κράτος με επιπλέον δημόσιες επιχειρήσεις και άλλες δαπάνες και να ανοίγουν μόνο το καλοκαίρι σαν τουριστικά θέρετρα …. 
Μύκονος Grand opening 14 Μαρτίου να είστε όλοι εκεί

 Ο κρυόκωλος Δανός, με το ειρωνικό χαμόγελο, Πολ Τόμσεν 
Ζήτησε Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους Αυτά ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Εδώ ..."Νεκρόσημο" και "Γαμόσημο" μας βάλανε...και θα κολλήσουν να μας πουν να εγκαταλείψετε νησιά... 
ΕΡΏΤΗΣΗ ...Αυτό το 150 εκκενώνεται το νησί 151 δεν εκκενώνεται 
έχει καμία σχέση με την πλειοψηφία στη βουλή λες να τους στείλουμε όλους τους πολιτικους μας μόνους σε κανένα νησί...
Ηδη η κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει τα πάντα στο όνομα μιας σωτηρίας που όχι μονο δεν πρόκειται να έλθει ποτε αλλα μας έδεσε πισθάγκωνα ώστε στο μέλλον να σκύβουμε το κεφάλι πιο χαμηλά από ότι σήμερα και να αφήσουμε τα παντελόνια μονίμως κατεβασμένα ώστε να μην κουράζονται οι δανειστές μας στο έργο τους.Άρα μην έχετε ελπίδες ότι δεν θα πάρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτά που ορέγονται εδώ και δεκεατίες?
(άρα ποσα από αυτά τα νησάκια εμπίπτουν μέσα στις γκρίζες ζώνες της γείτονος Τουρκίας?)
Παραπλάνηση! Το θέμα με τους 150 κατοίκους είναι fake....μπλόφα, ο σκοπός τους είναι άλλος,μην τσημπάτε με τις ψεύτικες δηλώσεις παίζουν με το μυαλό των Ελλήνων και οι περισσότεροι τσιμπούν
Οι Έλληνες πρέπει να είναι τρομαγμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Να υποστούν το πλιάτσικο, να μην κουνηθούν, να υποταχθούν. "

Μου θυμίζουν την ταινία ,με τον Ντάστιν Χόφμαν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο,[Wag the Dog]("ένας πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο και ένας πόλεμος"Αποσκοπώντας στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ο άνθρωπος που φροντίζει τη δημόσια εικόνα τού Προέδρου επινοεί πόλεμο με την... Αλβανία και τροφοδοτεί τα κανάλια με εικόνες κατασκευασμένες σε στούντιο του Χόλιγουντ ..ΚΛΠ)
Η "διάψευση" τίθεται εξαιρετικά στην ταινία... κάτι τέτοιες δηλώσεις 
ΠΟΤΕ δεν γίνονται τυχαία

Αλλά σκέφτηκα μια λύση για τα νησιά μας..
Έχετε δει πως μένουν οι Κινέζοι; Σε μια συρταριέρα κοιμούνται 2 οικογένειες. 
Και  εδώ 150 άνθρωποι θέλουν ολόκληρο νησί ? Να πάνε σε συρταριέρα !
πάντως, αν θελήσουν να το εφαρμόσουν, μια είναι η λύση.
στέλνουμε απο 1000 λαθρομετανάστες σε κάθε νησί, και παπαλα.

Το υπουργείο Οικονομικών επιχείρησε να διαψεύσει ότι η τρόικα έθεσε τέτοιο θέμα. Όμως αργότερα από το υπουργείο Ναυτιλίας προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας ότι το θέμα δεν τέθηκε στον υπουργό αλλά σε συνάντηση που είχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου με κλιμάκιο της τρόικας 
Κάπου εδώ πρέπει να σημειώσω ότι το Υπουργείο Οικονομικών κατά καιρούς έχει διαψεύσει:
Την προσφυγή στο ΔΝΤ,το κούρεμα του χρέους,την μείωση μισθών,την κατάργηση των δώρων,την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων,την επιβολή του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ,την μείωση των συντάξεων του ΟΓΑ και πάρα πολλά άλλα.
Αν τα νησιά της άγονης γραμμής εκκενωθούν ανοίγει ο δρόμος μελλοντικά για την αγοραπωλησια  τους η για την κατάσχεση τους έναντι ποσοστού του χρέους..
.. επαναλαμβάνω εδώ αυτό που είπα σε προηγούμενη  παράγραφο  οτι τέτοιες "ειδήσεις" και τέτοιες "διαψεύσεις" ΠΟΤΕ δε λέγονται τυχαία.

Είτε είναι για τρομοκράτηση και αποπροσανατολισμό με στόχο την υποταγή  είτε είναι "ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα", κάτι παίζει.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι εμείς οι πολίτες ΔΕΝ παίζουμε με αυτά τα θέματα  και ούτε σαν αστείο δεν επιτρέπονται, απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΣΕ ΛΙΓΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ....
ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΑ.





ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured